Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:17
Reakce na brrr:

a taky si se dozvedela, ze pokud nejsi doma, tak jsou hodne a jenom tebe vubec neposlouchaji?

toho se vzdy dockam ja. dite dva tydny zrucne uplaceno a manipulovano, navic se mu styska. pak prijde matka a konecne si troufne se projevit a to je hodnoceno, ze mam na ne zly vliv. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:19
Reakce na crazydaisy:

brrr 

ten stav "bez tíže" trvá přesně tak dlouho, dokud si nezvyknete a nezačne se vám to líbit. Pak se buď vrátí děti z prázdnin nebo začnou přibývat vnoučata a zas jste žádaná :) Ale s vnoučaty je to trochu jiný rozměr a je to fajn.

Online brrr
12370 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:27
Reakce na continuity:

Přesně.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:32
Reakce na brrr:

Babičky závidím. My máme jen jednu babičku a nehlídací. Hlídala jen občas, když jsem byla v práci. Třeba večer do kina nebo na večeři jsme se za 15 let nedostali . A týden o prázdninách ....to je pro mě sci-fi. To jsem nezažila a zažiju to až tak za 8 let možná . Až jim bude 18. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:35
Reakce na brrr:

Larissa? Když jsme s našima jednou projížděli Řecko vlakem, trénovala jsem si svou tehda školní angličtinu s nějakou Řekyní a ta z L. byla a říkala mi, že "Larissa is dz chotist sity"

Online brrr
12370 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:41
Reakce na Renusatko:

Jedni prarodiče jsou hlídací, ale bydlíme v jednom domě a taky nemají jen jedny vnoučata a docela cestujou. Ve finále, vlastně mají pocit, že jsou s nimi skoro pořád a není to taky úplně hitparáda. Druhá babička na tom není tak, abychom tam děti nechali a odjeli, prostě tam musíme být s nimi. Ale do kina se dostaneme :-) Já s těším, až dorostou do věku, kdy je budeme moct šoupnout na tábor (i když třítydenní jako za mě se už moc nepořádají).

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:42
Reakce na Kokoska:

Na vnoučata se těším, snad se někdy dočkám. Bez těch povinností je to úžasná svoboda, ale zatím si ji neumím moc užít. Tím, jak jsem z dítěte byla brzy mladá matka, pak druhé dítě, potom pes, tak je to pro mě nezvyk nemít starost o někoho. Manžela do toho nepočítám, ten je naštěstí soběstačný .

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:48
Reakce na Renusatko:

ja bych teda desetilete deti expedovala v lete na tabory a bude volny tyden i dva. spis, jestli uz neni pozde. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 10:48
Reakce na Renusatko:

Moje tchýně byla v důchodu a bydlela vedle v ulici a nehlídala nikdy - nechtěla. Když jsme opravdu nutně potřebovali, vzala si dovolenou moje máma a přijela těch 200km, aby nám pohlídala.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:02
Reakce na continuity:

Bohužel naše děti tábor nezvládají. Starší má ADHD, to bych si ani netroufla ho někam dát a letos už je mu 15. A mladší 2x na táboře byl. Letos se den před táborem sesypal, zvracel a museli jsme to zrušit. Má problém s organizovanou zábavou "pod jeho úroveň" a Mensa bohužel dělá jen příměšťáky. Dvakrát jsem ho přemluvila a vždy se z toho pak měsíc nemohl vyhrabat. Oba se svými problémy a tím, že nikam nejezdili (ani k babičce) jsou závislí na prostředí. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:03

Asi blbej dotaz, ale babysitting je něco čeho dobrá matka nevyužije?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:07
Reakce na crazydaisy:

U nás je horší, že ta nehlídací babička je moje mamka. Bydlí od nás 4km. Doma je 15 let. Celý den kouká na televizi a třeba měsíc nevyjde za branku domu. Taťka by si kluky vzal, ale zase by sám nezvládal vše okolo nich. Teď už to je naštěstí skoro jedno a už o to ani děcka nestojí. Starší už u nich snad rok nebyl. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:10
Reakce na Mutziputzi:

To by asi využila, ale když byli malí, tak to byla hodně vzácná a hodně drahá služba, kterou jsme si spolu s večeří nemohli dovolit. Teď už jsme si spíš zvykli.  

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:13
Reakce na Renusatko:

Taky nemám hlídání. Je to hodně náročné, proto asi vyzkousime aspoň občasnou placenou pomoc. Úplně si s manželem malujem, jak nějakou sobotu dopoledne vyrazime sami na kafe a zvládneme ho i vypít! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:14
Reakce na Renusatko:

Člověk si zvykne na všechno, ale jestli jednou nebudete litovat? Chápu, že děti jsou priorita, ale stejně.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:15
Reakce na Luna:

Je pravda, že teď už vyrazíme občas třeba odpoledne pěšky k bráchovi nebo do města a to kafe už zvládneme. Delší čas je pořád problém, protože u toho staršího člověk nikdy neví, co ho napadne a rozhodně má pořád víc rozumu mladší. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 11:21
Reakce na Luna:

velice to doporucuji, nejde jenom o to kafe v klidu, ale hlavne o to, ze detem presun do jineho prostredi hodne prospiva. konfrontace s jinym vychovnym stylm, svetonazorem nebo i jinym socialnim prostredim (typicky to byvala babicka na vesnici) je velice prospesna, ani to nemusi byt 100% v souladu s tim, co razite vy - ty deti se v tom vyznaji. a svet neni cernobily. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 12:31

Ale ne, Pavel Kantorek ne.....

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 14:47
Reakce na Mutziputzi:

Člověk si zvykne na všechno, ale jestli jednou nebudete litovat? Chápu, že děti jsou priorita, ale stejně.

Niekedy je aj dosť veľký problém niekoho zohnať, trebárs pri malých deťoch by som to nedokázalariešiť cez agentúru, kde pošlú niekoho, koho to malé dieťa nepozná, ten stres pre to dieťa (ktorý notabene budeš riešiť ešte dlho potom) ani nestojí za tú večeru v kľude.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 06. srpna 2017 14:49
Reakce na Mutziputzi:

Dneska jsem to flákala, ale na dobrou noc nesu řešení pro ty z vás co si stěžovaly na potící se a překážející nadměrné poprsí!

„V sauně, posilovně nebo jen kolem domu. Podprsenka Ta-Ta Towel bude nejlepším kamarádem vašeho poprsí vždy,“ zní slogan nového módního výstřelku.

toto som videla, najprv som sa zasmiala, ale potom som vážne zauvažovala...ako fakt na doma....akurát neviem, či sa v tom človek nebude v skutočnosti potoť viac ako v normálnej tenkej bavlnenej podprsenke...zas to asi lepšie saje a netreba to každú chvíľu prezliekať...