a jak se to dá využívat v posilovně?
neumím si představit žádné cvičení, kde by to asi nespadlo...
Stěžovací vlákno
Podľa mňa nijako...ale ja som ani neplánovala v tom chodiť do posilky
.
Tak podle mě na to musíte mít fakt větší prsa. Na malých to držet nemůže. Když si to představím na sobě... ehm.. drželo by to fakt dobře ale ne, tohle opravdu ne! ![]()
stěžuju si na svůj pysk - tedy na jeho okolí. po každé depilaci, ať udělám naprosot cokoli, se mi snad každé to místo, kde byl nějaký chlup, zanítí. opět vypadám jak debil
ještě horší je to, pokud si to nechám udělat v kosmetice, to se mi zanítí opravdu všechno a vypadám, jak kdyby mi někdo dal přes hubu ![]()
Jelikož to "drží na prsou" a ne že to drží prsa, lepší nic než tohle!
Používáte vosk nebo cukrovou pastu? Já takhle trpěla když jsem používala vosk, teď s pastou v pohodě.
vosk, pastou bych si to neuměla udělat, a protože to musím dělat tak jednou týdně, není únosné, abych na to pořád chodila někam do salonu.
Jaka je jedna davka na palacinky? Ptam se fakt vazne, ja je odjakziva delam od oka, podle poctu stravniku a ocekavane spotreby.
U nás je minimálna dávka liter mlieka. A to teda je boj. A jejdno kolko ich urobím, aj tak tak je vždy málo.
A co misto depilace zkusit bibra odbarvit? Chloupky pak splynou s pokozkou a nedrazdi ji to.
no ale měla bych bílý hustý knír
přemýšlela jsem nad laserem, ale s ohledem na to, že na nohách mi to ani napotřetí zas nějaký zázrak neudělalo, a že se to v mezidobí nesmí trhat, jsem do toho nakonec nešla. spíš zkusím vylepšit domácí používání té cukropasty, třeba to pomůže. zkoušela jsem to jen na nohy a vyšel mi z toho akorát skoro příběh do bakalářů ![]()
Já chodím na depilaci cukrovou pastou, ne teda obličej, ale prakticky všechno ostatní, a vydrží to 2-3 týdny s přehledem a na rozdíl od vosku a depilátoru úplně bez problémů a podráždění.
a co depilace niti?
Tu cukrovou pastu vychytáš. Já na tyhle věci nejsem nijak extra šikovná, ale zvládla jsem si jí i sama uvařit!:-D. Pak teda přítelova matka hodně nadávala, jaktože se do bytu nastěhovali mravenci, ale tak nemusí vědět všechno, že jo!
nastehovali mravenci....![]()
a co nejaky depilacni krem? mne se po strzeni udelal vzdy opar, tak to uz je lepsi chodit s knirem:-) navic mi zustavaji jizvicky a varovanim mi je znama, ktere to pekne zpigmentovalo a vypada ze ma poradnyho bibra i kdyz tam neni ani chloupek
Stěžuju si, že se mi nějak přetvarovala spodní část těla. Zplacatil se mi zadek, což by mi nevadilo, a už tak tlustá stehna mám ještě tlustší, což mi vadí hodně, takže se můžu rozloučit skoro se všemi kalhotami. Na váhu mám míň, ale toto? Jestli je to tím ježděním na kole, tak jsem se radši měla válet na líný kůži. Nenávidím kupování kalhot a teď budu muset.
Nestraš. ![]()
Copak, taky koluješ?
bohužel trpím extrémním růstem ochlupení, ani cukrová pasta na stehnech mi nevydrží déle, než týden, a pak už rozhodně nemám hladké nohy. obočí si trhám každý den, nohy taky holím denně. tedy měla bych. navíc jsem asi jediná entita ve vesmíru, které trhání působí silnější chlupy - možná proto je to takové, protože čím silnější chloupky, tím větší zanícení, aspoń mi to tak přijde. na obličeji už mám někde takové chlupy, jako na nohách
kdybych neustále netrhala. potřebovala bych něco jako kyselinu na chlupy, do které bych se ponořila až po bradu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí