Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 17:52
Reakce na Pinot Noir:

Slušnej doktor vám udělá v ordinaci test CRP a podle výsledku ne/nasadí ATB. Zejtra na odběry, když máte doma mimino 

U našich zahájil s angínou vnuk, jeho tatímek už ji má taky a mamince je blbě.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 17:56
Reakce na Pinot Noir:

fakt lituji, je to hruza jak ma clovek na krku mimino - se slzou v oku jsem vzpominala na nemocenskou, clovek zajde k lekari a z prace daji vicemene pokoj. i osm hodin v praci by bylo kolikrat lepsich . ale dala bych na lekare, jeste to muze byt mononukleoza a to by ti peniciliny uplne neprospely.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:00
Reakce na Renusatko:

A dosáhne si člověk všude? :-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:21
Reakce na Mutziputzi:

Tak naštěstí mi na zádech a na zadku nic neroste. Jinak s tím nemám problém. 

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:34
Reakce na Renusatko:

To jsme si chtěly pořádit s mamou, ale bohužel jsme obě blondžny. Sice tmavé, ale pořád blondýny, takže by to na nás asi moc nefungovalo ;-( 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:39

Stěžuju si na turisty v centru. Pokud chce člověk projít trochu rychleji než kymácející se zombík, je to fakt výzva..většina z nich se tam komácí, valí, plete a překáží. Opakovaně zastižen jedinec stojící uprostřed  úzkýho chodníku civějící do mobilu tak, že neprojde nikdo okolo.  Vlezou do cesty přestože vidí, že dete rychle. Ti lepší vlezou do cesty a zastaví se. Skupinky jdoucí proti jsou schopný jednoho smést a zadupat. Mně je jako jasný, že sou tam na výletě, ale jim asi není jasný, že tam choděj i domorodci. Nejsem nesnášenlivá, jen sem se potřebovala vyventilovat..

20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:43
Reakce na Renusatko:

A teď kterej, některý stojí 7, jiný cca 15, kterej máš, prosím? Nebo máte, teď nevím 

20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:44
Reakce na Ounz:

Nejlepší jsou ti co fotěj, zaměřujou a z ničeho nic udělaj krok vzad a nacouvaj do cesty, jen je nakopnout kolikrát!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:46
Reakce na Mutziputzi:

Jo! No na to sem zapomněla..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 18:57
Reakce na Pinot Noir:

zkuste si kloktat citronovou vodou.

já jsem měla nedávno taky něco takového, ale k doktorovi jsem nešla, protože kdžy jsem to měla naposled, nepomohly mi ani atb. kloktat tak co dvě hodiny, nebo klidně hodinu, a citrovital a echinaceu. mně to fakt pomohlo, do 24 hodin mě prakticky v tom krku přestalo bolet.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:20
Reakce na Ounz:

soucitim..

to u nas mame taky. lidi s lahvacema v ruce sedici na cyklisticke stezce, panc v cool berline se prece chlastaji lahvace venku, lidi uprostred cesty civici do mobilu... kdyz uz jsem venku, tak vetsinou nekam specham, takze to jsou fakt kazdodenni strety realit :)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:26
Reakce na Pinot Noir:

Uffff, chudinko, kéž ti je brzy lépe. Crp test se dá případně koupit i v lékárně a provést doma, ale nějak jsem myslela, že to už obvodaci mají běžně v ordinaci. Já jsem s angínama chodila už rovnou na ORL, se mi zdálo, že tam jsou nějak šikovnější a nedělají žádný štráchy s výtěry před i po.

Já jsem dovolenou zahájila nějakým uzehem či upalem, dva dny jsem strávila se zimnici, v horečkách a urputnou bolesti hlavy. To škvrně, co se chce pořád kojit a mazlit mi to úplně nezjednodusovalo. Díkybohu to třetí den ustoupilo.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:28
Reakce na Lilly_Ku:

No jako děs. Já sem taky turista, jezdím do jinejch měst (do Berlína taky) , ale vždycky se snažím dávat pozor, však i pří chůzi domovským městem přemejšlím, co dělám. 

Ale v Pze v centru už mám někdy pocit, že nejsem ve městě, ale v nějakým skanzenu plným turistů..

20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:35
Reakce na Ounz:

Já teda na svoje poměry poměrně nekorektně musím prohlásit, že údajně nejvyšší průměrné IQ Japonců považuju za legendu nebo dobrý PR, mně přijdou jako dezorientovaný, zpomalený a votroubený motovidla, výjimek je opravdu málo.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:36
Reakce na Ounz:

jj, praha centrum je dost brutalni. karluv most jsem naposledy ani neukazovala, panc to stani slovy klasika na jedne noze a jeste ne svoji moc nedavam.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:40
Reakce na Mutziputzi:

No, něco na tom bude, ale ty sou fakt dezorientovaný, těch je jednomu i líto, ale úplně nejvíc jsou anglání, amíci takový ty tmavší typy..Nekorektní? Možná..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:41
Reakce na Lilly_Ku:

No na Karlově mostě sem tuhle byla brzy ráno ve všední den a pohoda, o několik hodin později sem málem neprošla zpátky.. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:44
Reakce na Mutziputzi:

Já mám Philips, myslím stál tenkrát 12000. Fungovat by měly všechny stejně a rozdíl ceny by měl být jen rozdíl v počtu záblesků, které má. Můj má ještě nástavec na obličej a na intimní oblasti. U ostatních značek ovšem netuším. Já jsem opravdu spokojená, byl to pro mě velký problém. 

U těch blond nevím, ale třeba na rukách jsem měla světé chloupky a i ty jsou pryč. Vím, že se to pro blond nedoporučuje, tak spíš třeba od někoho vyzkoušet. 

20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:48
Reakce na Renusatko:

Tak vzhledem k tomu, že dávám měsíčně cca 1000 za epilaci bych to brala, jak časově vychází jedno komplet "přelíznutí"?

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 07. srpna 2017 19:50
Reakce na Mutziputzi:

Já teda na svoje poměry poměrně nekorektně musím prohlásit, že údajně nejvyšší průměrné IQ Japonců považuju za legendu nebo dobrý PR, mně přijdou jako dezorientovaný, zpomalený a votroubený motovidla, výjimek je opravdu málo.

S Japonci (v centru Prahy) mám úplně stejnou zkušenost. Potkat ve spěchu skupinku Japonců v jakékoliv užší uličce je mučednická zkouška trpělivosti.