Slušnej doktor vám udělá v ordinaci test CRP a podle výsledku ne/nasadí ATB. Zejtra na odběry, když máte doma mimino ![]()
U našich zahájil s angínou vnuk, jeho tatímek už ji má taky a mamince je blbě.
Slušnej doktor vám udělá v ordinaci test CRP a podle výsledku ne/nasadí ATB. Zejtra na odběry, když máte doma mimino ![]()
U našich zahájil s angínou vnuk, jeho tatímek už ji má taky a mamince je blbě.
fakt lituji, je to hruza jak ma clovek na krku mimino - se slzou v oku jsem vzpominala na nemocenskou, clovek zajde k lekari a z prace daji vicemene pokoj. i osm hodin v praci by bylo kolikrat lepsich
. ale dala bych na lekare, jeste to muze byt mononukleoza a to by ti peniciliny uplne neprospely.
A dosáhne si člověk všude? :-)
Tak naštěstí mi na zádech a na zadku nic neroste. Jinak s tím nemám problém. ![]()
To jsme si chtěly pořádit s mamou, ale bohužel jsme obě blondžny. Sice tmavé, ale pořád blondýny, takže by to na nás asi moc nefungovalo ;-(
Stěžuju si na turisty v centru. Pokud chce člověk projít trochu rychleji než kymácející se zombík, je to fakt výzva..většina z nich se tam komácí, valí, plete a překáží. Opakovaně zastižen jedinec stojící uprostřed úzkýho chodníku civějící do mobilu tak, že neprojde nikdo okolo. Vlezou do cesty přestože vidí, že dete rychle. Ti lepší vlezou do cesty a zastaví se. Skupinky jdoucí proti jsou schopný jednoho smést a zadupat. Mně je jako jasný, že sou tam na výletě, ale jim asi není jasný, že tam choděj i domorodci. Nejsem nesnášenlivá, jen sem se potřebovala vyventilovat..
A teď kterej, některý stojí 7, jiný cca 15, kterej máš, prosím? Nebo máte, teď nevím ![]()
Nejlepší jsou ti co fotěj, zaměřujou a z ničeho nic udělaj krok vzad a nacouvaj do cesty, jen je nakopnout kolikrát!
Jo! No na to sem zapomněla..
zkuste si kloktat citronovou vodou.
já jsem měla nedávno taky něco takového, ale k doktorovi jsem nešla, protože kdžy jsem to měla naposled, nepomohly mi ani atb. kloktat tak co dvě hodiny, nebo klidně hodinu, a citrovital a echinaceu. mně to fakt pomohlo, do 24 hodin mě prakticky v tom krku přestalo bolet.
soucitim..
to u nas mame taky. lidi s lahvacema v ruce sedici na cyklisticke stezce, panc v cool berline se prece chlastaji lahvace venku, lidi uprostred cesty civici do mobilu... kdyz uz jsem venku, tak vetsinou nekam specham, takze to jsou fakt kazdodenni strety realit :)
Uffff, chudinko, kéž ti je brzy lépe. Crp test se dá případně koupit i v lékárně a provést doma, ale nějak jsem myslela, že to už obvodaci mají běžně v ordinaci. Já jsem s angínama chodila už rovnou na ORL, se mi zdálo, že tam jsou nějak šikovnější a nedělají žádný štráchy s výtěry před i po.
Já jsem dovolenou zahájila nějakým uzehem či upalem, dva dny jsem strávila se zimnici, v horečkách a urputnou bolesti hlavy. To škvrně, co se chce pořád kojit a mazlit mi to úplně nezjednodusovalo. Díkybohu to třetí den ustoupilo.
No jako děs. Já sem taky turista, jezdím do jinejch měst (do Berlína taky) , ale vždycky se snažím dávat pozor, však i pří chůzi domovským městem přemejšlím, co dělám.
Ale v Pze v centru už mám někdy pocit, že nejsem ve městě, ale v nějakým skanzenu plným turistů..
Já teda na svoje poměry poměrně nekorektně musím prohlásit, že údajně nejvyšší průměrné IQ Japonců považuju za legendu nebo dobrý PR, mně přijdou jako dezorientovaný, zpomalený a votroubený motovidla, výjimek je opravdu málo.
jj, praha centrum je dost brutalni. karluv most jsem naposledy ani neukazovala, panc to stani slovy klasika na jedne noze a jeste ne svoji moc nedavam.
No, něco na tom bude, ale ty sou fakt dezorientovaný, těch je jednomu i líto, ale úplně nejvíc jsou anglání, amíci takový ty tmavší typy..Nekorektní? Možná..
No na Karlově mostě sem tuhle byla brzy ráno ve všední den a pohoda, o několik hodin později sem málem neprošla zpátky.. ![]()
Já mám Philips, myslím stál tenkrát 12000. Fungovat by měly všechny stejně a rozdíl ceny by měl být jen rozdíl v počtu záblesků, které má. Můj má ještě nástavec na obličej a na intimní oblasti. U ostatních značek ovšem netuším. Já jsem opravdu spokojená, byl to pro mě velký problém.
U těch blond nevím, ale třeba na rukách jsem měla světé chloupky a i ty jsou pryč. Vím, že se to pro blond nedoporučuje, tak spíš třeba od někoho vyzkoušet.
Tak vzhledem k tomu, že dávám měsíčně cca 1000 za epilaci bych to brala, jak časově vychází jedno komplet "přelíznutí"?
Já teda na svoje poměry poměrně nekorektně musím prohlásit, že údajně nejvyšší průměrné IQ Japonců považuju za legendu nebo dobrý PR, mně přijdou jako dezorientovaný, zpomalený a votroubený motovidla, výjimek je opravdu málo.
S Japonci (v centru Prahy) mám úplně stejnou zkušenost. Potkat ve spěchu skupinku Japonců v jakékoliv užší uličce je mučednická zkouška trpělivosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.