Pinzeta a dezinfikovať.
Stěžovací vlákno
Věřím, že je to boj, sama blahořečím všem depilačním metodám, nebýt těch, dávno bych se líbila děvčatům :D.
Desinfekci hned přímo po depilaci určitě děláte, že? Né že by byla 100%, ale pokud zapomenu vydesinfikovat, hned se něco nehezkého objeví.
Dotaz na depilátorky cukrovou pastou. Čtu tady o tom prvně. Zdá se, že to budu muset zkusit. Strháváte bez nebo s páskou? Kde se kupují? V normální drogerii?? Nikdy jsem na to nenarazila.
Nie, ale cielene sa snažím schudnúť. Tak aby náhodou to nemalo neblahé následky. ![]()
Na horní ret používám vosk a hned po depilaci udělám jemný peeling. Někde jsem se dočetla, že tím, jak odstraním částečky té starší horní vrstvy, zjemním tak kůži a nové chloupky mohou vyrůstat bez zanícení. Funguje to (i na jiných částech těla). Po peelingu namažu kosmetickou vazelínou a hotovo. Ten peeling pak ještě zopakuji 2. den po depilaci. Jinak pořád natírám tou vazelínou. Teď mám třeba ten "zázračný kelímek" z Oriflame.
Taky si stěžuju. Na starý kolena mně zmizel pas a zadek.
Váhu mám stejnou jako v osmnácti, jsem štíhlá. Ne že bych v těch 18 měla 90 kilo.
Zkrátka stěhování tuků.
nezvládnu reagovat na všechno, tak to nějak shrnu - samozřejmě desinfikuju, před i po, dettolem. většinou pomůže to pak zasypat dětským zásypem, ale teď, asi jak je vedro, to teda nepomohlo, spíš to snad zhoršilo, dnes vypadám ještě hůř než včera, pomoc ![]()
děkuji všem za tipy a rady.
já jsem si koupila už hotovou a řekla bych, že v normální drogerii, možná v dm, ale nezaručuju. v kelímku, který se celý ponoří do horké vody a nahřeje. nádherně voní. ovšem moje pokusy o aplikaci by chtělo natočit a zpeněžit
nejdřív jsem se opařila, pak jsem se tím celá olepila, přilepila jsem si bačkoru k vaně
a tak podobně. takže po těchto pokusech na nohách jsem to zatím na obličeji neriskla.
já tohle obdivuju, že je tohle někdo ochotnej podstupovat, já bych asi musela chodit s knírem. Voskem jsem se pokoušela jednou a na nohou se mi udělaly krvavý podlitiny, měla jsem je asi 14 dní, strojek dobrý, ale dlouho to trvá a jsou vidět tečky (bolest teda pominu, ale bolí to teda taky jako prase) . S pinzetou mám špatný zkušenosti, nějak mi přijde, že to hrozně vede k zarůstání a zvětšování tý vlasový cibulky.
Tak něco, co přilepí papuč k vaně, bych si taky na obličej nedala ![]()
Po cukrový pastě se nemusí dávat vůbec nic a nezaněcuje se to, asi jsem narazila na skvělou kosmetičku nebo mám štěstí i na kůži ;-)
dyť to říkám - bakaláři by záviděli ![]()
tak jestli mohu doporučit kupte si cukrovou past, např. V dm prodávají, stojí kolem 3 stovek. Rozehřejte ji v mikrovlnce nebo vodnílázni, pozor na teplotu, nesmí pálit, nanést nožem jako máslo v tenké vrstvě, nalepit tuhou látku a škub. Nanášejte proti směru růstu a trhat po směru. Já vím, že se s pastou pracuje jinak ale mě to nešlo a takhle to jde taky. Koupila jsem si na to strhavani pásky, ktere se používají na vosk. Výhodou je opětovne použití, vyperte v horké vodě. A doporučuji natrénovat třeba na nohách než chytnete ten spravný grif. Než jsem přešla no pastu, mívala jsem zanicene cibulky a děs. A taky to min boli. Sem tam třeba chloupekzustane, ale tto už se dá doskubnou pinzetou.
jako já vím, že to vlastně není vtipné, ale jako
pardon...
Jiná Realita - jsem taky medvedice ale pasta funguje.![]()
Nejdriv reagovala pak dočetla
ale cukrova pasta ma neskutečnou vyhodu. Jde umyt, vyprat apod.
vosk kde kapne tam zustane.
Ještě mě napadá, že kamarádka měla problém se zarůstáním chloupků na intimních místech a pomohl jí pánský balzám po holení. Myslím, že šlo o bílou niveu, kterou si jednu dobu plácaly všechny blogerky na ksicht jako podkladovou bázi.
Já jsem dostala Philips Lumea. Na obličeji nemám zkušenost, ale jinak už nemám nikde ani chloupek přes dva roky. Počáteční investice je vysoká, ale třeba kamarádka do toho šla s maminkou a sestrou a mělo by to být třeba na 20 let, podle četnosti používání. Nevěřím teda tak dlouhé době, ale i kdyby o bylo 10. Hlavně používání je bezbolestné a asi tak po půl roce už neroste nic.
Pas, co to je? Chci zpátky svoje B75, 55 kg a velikost 38!!! ![]()
![]()
![]()
Myslím, že mám angínu. Lékař si to nemyslí, pro ne/potvrzení mám jít zítra na odběry. Nemůžu polykat, každé polknutí, byť i jen slin, je jakoby mi někdo pomalu otáčel nožem v krku. Rozžhaveným nožem. Dvě noci jsem už nespala a celkově je mi hrozně. A ten malej přísavka vůbec nerespektuje, že umírám, a dál radostně šplhá na nábytek, padá hlavou na dlažbu, strká prsty do elektriky, překusuje kabely a provádí další své oblíbené kratochvíle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí