Mám Philips, úplně první model. Myslím, že ostatní firmy se to potom snažily kopírovat, ale ne vždy s úspěchem. Dívala jsem se, že teď už mají i vylepšení. Sám si určí podle pokožky intenzitu i to použití s kabelem i bez.
Stěžovací vlákno
Koho nalákala akce 90 dní na vrácení, tak jsem se po tom pídila a zjistila, že platila jen do konce června :(
Hm, no tak to ja mám väčšinou nervy na španielske alebo talianske skupinky. Idú slimačím krokom, su hlučné, stále zastavujú a nepredvídateľne menia smer tak, že sa nedajú ani obísť.
Ľudí, čo sa motajú po obchodoch alebo múzeách s kuframi radšej ani nekomentujem.
No přesně ten
Stěžuju si na předpověď počasí, včera jsem si přečetla, že bude slunečno, 30 stupňů... Tak jsem se rozhodla, že nebudu pracovat a půjdu na plovárnu. A teď doma koukám, jak fouká vítr, sluníčko se schovává za mraky a teploměr ukazuje něco přes dvacet..
jo,predpoved pocasi at zrusi!To je naprosto zbytecna instituce.Ja to mam takhle cele leto,no a jeste sem na plovarnu ani jednou nedosla.![]()
Já právě taky ani jednou...![]()
ale je zvlastni,ze hnusna predpoved vyjde vzdy.Jeste se nestalo aby hlasili osklivo a bylo hezky.![]()
Stalo, ale na to každý rád zapomene ![]()
to bych se i hadala,ze ne.![]()
Na štvrtok hlásia 35 a ja dúfam ze bude veľmi ošklivo ![]()
Ale jo, pamatuju se, že jsme někam chtěli jet a nejeli, protože měly být bouřky a déšť, ráno se prohnalo pár mráčků, v 11 se vyjasnilo a dál celý den bylo hezky. A ještě mi to manžel dal sežrat.
@999
Skotsko na vás, zmrzliny!
Já v kašmíru a bundě a kolem chodí lidi v pantoflích a miminka v kočárku vozí jen v tričku a plence! Ale nekoupou se, to je zase fakt. Když jsem se ptala, jestli se v nějakém lochu dá koupat, tak prý někde ano, ale místní by to udělali jen v rámci nějaké charitatvní akce. Jeli jsme ovšem i kolem ostrova se zdejší prý největší kolonií nudistů - vidět nebyl žádný. A jsem si zcela jistá, že pověsti o tom, že Piktové chodili nahatí a natírali se modrou barvou, mají zcela jednoznačné vysvětlení.![]()
No já už jsem tu psala, že když jsem byla jednou na začátku dubna v Irsku, tak pár dní sněžilo a pak se oteplilo asi na 12C a vysvitlo slunce a místní vylezli okamžitě fakt polonahý, holý nohy, naboso žabky...fotka je z toho dne - já jsem akorát sundala šálu a rozepla bundu...
Kamarádka žila jednu dobu v Irsku a když přijela někdy v únoru, bylo asi 16 C a paráda, jenže pak bylo 16 i v červnu a když se v červenci oteplilo na asi 22, nastal prý úplnej kolaps, kdy vycházely novinový titulky "Irsko se koupe v potu" a "Udeřila vedra"...
Lochy nevím, ale Atlantik je studenej jako prase, prý sebou všude tahaj neoprenový oblečky, hlavně pro děti.

Ja chcem toho smajlíka. Ako to robíte????
mám ho uloženej v počítači jako obrázek (pravý myšítko a uložit obrázek jako)
Sobota 20.5. - hlásili 13 °C a déšt, bylo polojasno a skoro dvacet (Plasy a okolí)
Sobota 10.6. - výlet do Hejnic, mělo být pod mrakem a 15 °C, bylo skoro jasno a nad dvacet
Sobota 15.7. - zataženo a déšť a zase kolem 15 °C, trochu pršelo dopoledne, ale ani ne celé a pak bylo jasno a pětadvacet
(Tyto dny si pamatuju, protože jsem se nechala nachytat a pak jsem se málem uvařila v dlouhých kalhotech, o mikinách a pláštěnkách v batohu nemluvě.)
Naposledy to bylo výrazně nepřesné ve prospěch hezkého počasí o víkendu 22. a 23. července, kdy měl celý probouřit a propršet, a strávili jsme ho na výletech a u vody.
Přiznávám, že všední dny si nepamatuju, ale už se nenechávám nachytat a pořád nosím krátké sukně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí