Tak to jsme v pr... háji, ještě že máme velkou garáž, do který nejde zajet (naším) autem. ![]()
Stěžovací vlákno
no musí vám to prostě dělat radost, jakmile ji to nedělá, způsobuje výčitky apod., pryč s tím. Ale doporučuje začít s věcma, ke kterým člověk žádný citový vazby nemá a na nich to natrénovat :-D
Četla jsem v hrnku, i když jsem četla odzadu a znala vysvětlení... ![]()
A s tím nošením, nedávno jsem podědila jeden šperk po dávno zemřelé babičce, předávala mi ho máma a kladla mi na srdce, abych ho hlavně nosila, neboť ani ona ani babička ho NIKDY neměly na sobě. A je to pravda, i o šatech.
Jako já nejsem schopná vyhodit jedinej šroubovák (co šroubovák, šroubek!) z dílny po tátovi, i když manžel není vůbec manuálně zručný a dítě máme holku. O hrnečcích po babičce ani nemluvím ![]()
asi mají doma suché wc nebo turecký záchod...jinak si to neumím vysvětlit. myslím, že najít toho, kdo nesplachuje, byl ale neměl být zas tak takový problém, ne? kdyby byli lidé všímaví. když je někdo vedle v kabince, tak je zcela slyšitelné, kdo splachuje a kdo ne. a asi vás tam není 100. trocha veřejného trapasu a třeba konečně získá lidský návyk.
na předchozím pracovišti jsme měli hodně drsnou kolegyni, která neváhala za jinou běžet a "za ucho" ji dovléct na wc aby po sobě uklidila (nebyla žádné čuně, prostě přehlédla kapičku na desce:-O takže jo, jde to. pořádek tam byl excelentní:-DDD
Jako kapku vody na desce kolem umyvadla?
nee:-) na prkynku:P
Ve sdílením bytě jsem bydlela se Slovenkou, která po sobě nesplachovala po malé potřebě. Byl to úděs přijít večer první domů a jít na WC, kde to od rána nebylo spláchnuté (odcházela poslední z bytu). Upozorňovali jsme ji s dalším spolubydlím nejprve nenápadně, pak jí to i říkali. Ona vždy přikývka, řekla že jen teď zapomněla a příště opět nespláchla. Ta mladá holka studovala medicínu. Představa, že se jí jednou dostanu do rukou
.
Vše jasné
.
jsem takhle byla vysokovana kdysi na navsteve u znamych, kteri a) upozornovali at nesplachuju b)svolavali dalsi cleny rodiny at se jdou vycurat hromadne a splachnout ma povoleno posledni. vse ridil pan domu. velmi dobre vydelavajici podotykam (tehdy kolega:-)
no to já bych si na ni rozhodně speciálně na wc počkala a až by vylezla, tak bych jí sdělila, ať se laskavě vrátí a spláchne. a to jsem jinak měkká, ale jsou věci, které mě namíchnou, a pak se neznám. stejně jako kdybych mi někdo kradl věci z ledničky a věděla bych kdo.
co by asi udělala, řekla, ať si trhnete? takového kolegu je prostě třeba bud vychovat, nebo znechutit, aby se přesunul smrdět jinam, ne ho trpět. v zájmu jeho samého. když by všichni číhali a hlídali, asi by splachovat začala. nevěřím, že ne.
Tak ta vana to už je vážne hardcore ![]()
spolecna vana byla v mem detstvi dedictvi z doby kdy nebyla k dispozici tekouci tepla voda, moji rodice to jeste pamatuji. myli se denne asi pecliveji nez mnohy cunata dnes, ale jen v lavoru v ohrate vode. ve vane jednou tydne to se muselo zatopit v brutaru nebo nanosit vodu atd, takze pak to vyuzila cela rodina logicky. ovsem Amun je hodne mlada, to ziram
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí