Kde sa kupujú boty v hrnku? ![]()
A tak som sa čudovala.
Už dvakrát jsem četla "v hrnku", místo v "hmku" (boty, triko) a začala jsem přemýšlet, jestli jsem nezaspala dobu
. Pondělí, no. ![]()
![]()
![]()
Uříznout!
Amputaci jsem se chtěla právě vyhnout
.
A whiskas já se omlouvám! Všem se omlouvám! ![]()
Tak nevim ![]()
Ehm.... já taky, ale nechtěla jsem na sebe upozorňovat, že jsem třeba prošvihla nejnovější trend nakupovat trika a boty v HRNKU :-) chjo...
Za čo????? My nevieme čítať, ty píšeš krásne. ![]()
To nevidim dobře, uříznu malík a další netrénovaný prst se tím octne v první linii![]()
![]()
No tak uříznout další ![]()
boty v hrnku náhodou můžou být nový světový trend, třeba boty pro cestovatele, rovnou s praktickým hrnečkem, třeba termo
já myslím, že bychom mohli začít přemýšlet nad souborem nových patentů, od futer, které zachytávají kočičí chlupy, až po hrnky s botama, a nebudeme muset pořádat sbírky na redesign, budeme v balíku...!
Praktičtější než bota v hrnku by byl hrnek v botě, jaksi 2v1, místo v ešusu vaříš v botě, úžasná úspora místa, akorát ta semipermeabilní membrána by mohla být problém![]()
Lustry moc nehrozí, fakt to oblečení je asi největší zabírač místa (z těch, co mi vadí, knížky a hry nepočítám). Přitom nakupuju oblečení relativně málo a nerada a taky to neumím, což je asi taky problém, že pak mám jednotlivý věci, co nemám k čemu nosit.
A právě si říkám, že na Marii K. dojde, bo co si budeme nalhávat, těch věcí se sentimentální "hodnotou" je taky nejmíň na jednu skříň...
Žabky,tam otlaky na malíčku nehrozí. Blbý je,že je tu na ně krátká sezona ![]()
já taky četla v hrnku.... a divné mi to nepřislo ![]()
zrovna ona tu sentimentální hodnotu považuje za docela vysokou hodnotu, rozhodně vyšší než třeba praktičnost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.