Ja jsem v minule praci v jednom patre nasla na hajzliku ceduli jak hrom v takovym az moc primym stylu ala: To za zachodem je stetka, nevahej ji pouzit. Jako na me to tehda bylo trochu moc, ale uz chapu, ze je to potreba. A podotykam,ze to taky bylo v nobl budove s celodennim uklidem, kde zamestnankyne byly samy nacesany z kancelare. A treba na druhou stranu musim rict, ze jsem asi tri mesice pracovala v Mekaci a zachody byly taky muj rajon a myslim, ze jsem tam z toho nemela asi zadnou ujmu, myslim, ze jsem tam nikda zadnou prasecinu nesetkala. Jako me to I paradoxne obcas bavilo, mela jsem to jako takovou vnitrni vyzvu, ze jsem fakt kazdou kapku vody u umzvadla stirala a hrozne me stvalo tmave oblozeni, protoze na tom byly videt takovy miniutrzecky z toaletniho papiru a ja to furt oprasovala. Jako ja uz byla trochu magor no :-) :-), asi nejakej vnitrni obrannej mechanismus. Ale mozna jsem par lidi poslala na kozni, protoze mi prvni mesic nikdo nerekl, ze ten pripravek na wc se micha v nejakym pomeru s vodou.