Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 20:00
Reakce na Ounz:

Hele, to sem vytěsnila, pro mě to byla šokující informace, že to někdo NEUDĚLÁ..

tjo a jak to dotyčný dělají doma? mají služku co po nic splachuje?:-OOO

jsem to buď vytěsnila nebo nečetla, protože tohle zdůvodnění by mě vážně nenapadlo:D prasata kterým je líno se otočit a chronický spořílky, to už jsem potkala, ale madam tak čistotnou, že se štítí po sobě spláchnout hajzl, to ještě ne

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 20:02

No..člověk se pořád učí 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:06
Reakce na :

Ja jsem v minule praci v jednom patre nasla na hajzliku ceduli jak hrom v takovym az moc primym stylu ala: To za zachodem je stetka, nevahej ji pouzit. Jako na me to tehda bylo trochu moc, ale uz chapu, ze je to potreba. A podotykam,ze to taky bylo v nobl budove s celodennim uklidem, kde zamestnankyne byly samy nacesany z kancelare.                                                                                                             A treba na druhou stranu musim rict, ze jsem asi tri mesice pracovala v Mekaci a zachody byly taky muj rajon a myslim, ze jsem tam z toho nemela asi zadnou ujmu, myslim, ze jsem tam nikda zadnou prasecinu nesetkala. Jako me to I paradoxne obcas bavilo, mela jsem to jako takovou vnitrni vyzvu, ze jsem fakt kazdou kapku vody u umzvadla stirala a hrozne me stvalo tmave oblozeni, protoze na tom byly videt takovy miniutrzecky z toaletniho papiru a ja to furt oprasovala. Jako ja uz byla trochu magor no :-) :-), asi nejakej vnitrni obrannej mechanismus. Ale mozna jsem par lidi poslala na kozni, protoze mi prvni mesic nikdo nerekl, ze ten pripravek na wc se micha v nejakym pomeru s vodou.

49376 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:09
Reakce na Karja:

" mozna jsem par lidi poslala na kozni, protoze mi prvni mesic nikdo nerekl, ze ten pripravek na wc se micha v nejakym pomeru s vodou.."

chaaaaa takže na prkýnko nesedat je správně

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:17

Na jednom nejmenovaném krajském úřadě jsem na toaletě kdysi četla ceduli, něco ve smyslu: "chceme to tady mít hezké a čisté a proto po sobě umyj své koleje!". No, asi také špatné zkušenosti 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:21

Ja nevim no, nejsem doktor, ale stejne si myslim, ze pokud se clovek denne myje, tak se nemusi bat za zadnych okolnosti. @macko.pu me se vloni ve vlaku na hajzliku dvakrat otevrely dvere, od te doby tam mam trochu ,,chcaci blok", byl to fakt strastiplnej zazitek :-) :-)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:21

Ja nevim no, nejsem doktor, ale stejne si myslim, ze pokud se clovek denne myje, tak se nemusi bat za zadnych okolnosti. @macko.pu me se vloni ve vlaku na hajzliku dvakrat otevrely dvere, od te doby tam mam trochu ,,chcaci blok", byl to fakt strastiplnej zazitek :-) :-)

49376 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:21
Reakce na :

hele neke, vy na slovači máte ještě ty šlapací

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:39
Reakce na AmelieM:

Já jsem jednou na nějakém veřejném záchod četla dokonce několikaslokovou návodnou básničku, ale nejsem si jistá, jestli se mi ji chce googlovat... :D.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 21:53
Reakce na :

Tak treba ve vlaku Praha Viden bych nejit asi nezvladla, zvlast s tim jidelnim vozem, to je behem cesty kava za kavou :-).

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 22:29

Haha, já se teď nedávno ocitla v hotelu, kde ta štětka nebyla, asi aby se nějaký nóbl host neurazil, že má sám uklízet...

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 23:27

Když už je tu to záchodové téma ... dneska si mládežník na tuře vzpomněl, že musí nutně na záchod. Byli jsme v docela zalidněné oblasti kousek od horské chaty, takže příroda nepoužitelná. Doběhli jsme, tam jeden hajzlík a kilometrová fronta. Poprosila jsem, jestli by nás nepustili, že je to fakt nutné. No pustili, akorát nám to pak chvíli trvalo, takže nám nějaký expert opakovaně bušil na okno, což mláděti klidu nepřidalo. Párkrát tam někdo vlezl (nešlo zamknout). Fakt super. No a vylezeme ven a dostaneme pojeb od stoletého děduly. Uznávám, že to není nic příjemného trčet ve frontě, ale trochu shovívavosti by to občas chtělo. Jediné štěstí bylo, že moje němčina má mezery, dědovi jsem úplně nerozumněla a nehádala se.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 14. srpna 2017 23:44
Reakce na brrr:

No jestli von ten stoletej dedula nebyl potrebnejsi nez to maly dite...

stetku s popiskem mame v praci na záchodě taky. Ale u nás je zatim vrchol dobytkovstvi mokrá houbicka v umyvadle. (Trochu z toho podeziram jednoho kolegu,který si i hrnek od kafe myje v gumovych rukavicich)

Offline jajkaz
23 příspěvků moje polička 15. srpna 2017 07:12

No fuj, nekteri lide jsou fakt prasata! Nevite nahodou nekdo, jestli lze z takovych duvodu dat cloveku vypoved z prace? Dle meho takovy clovek nema ve spolecne kancelari co delat.

Ale k tematu: Amun reseni by v tvem pripade byly automaticky splachujici zachody. My je v kancelari mame a zadne praseciny jsem jeste nezaznamenala. Jenze to muze byt dano tim, ze jsem tu jeste nepotkala nikoho neprijemnyho a nenapomocnyho a HR ma dost sofistikovany prijimaci proces novych zamestnancu. Treba maji nejaky trik na odhaleni skrytych cunat :)

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 15. srpna 2017 08:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Jasně, že určitě taky potřeboval, ale ve svém věku by mohl vědět, že ťukání na okýnko a podobné vtípky nic neurychlí.