já bych ji tam fakt dotáhla snad za ruku ![]()
donutit někoho se koupat mi přijde horší, než donutit někoho spláchnout, není-li to zcela cizí člověk. bože, to jsou věci.
já bych ji tam fakt dotáhla snad za ruku ![]()
donutit někoho se koupat mi přijde horší, než donutit někoho spláchnout, není-li to zcela cizí člověk. bože, to jsou věci.
Tak (ne)mytí se jeho věc (nevěřím, že to říkám), ale toaletu používají všichni zaměstnanci a pokud někdo po sobě neumí spláchnout (o mytí rukou si iluze taky nedělám), tak ať si chodí ulevovat jinam.
A ja záchodovo-vaňovú tému spojím! Kúpala som v spriateľenej rodine deti, keď zrazu dievčatko začalo močiť do vody. Vidiac môj zhrozený pohľad mi vysvetlila, že maminka vraví že to je zdravé. Maminka potvrdila a následne sa v tej istej vode vykúpali aj dospelí...
no tvl... to jsou story toto ![]()
![]()
Mozna si kolegyne mysli, ze to nekdo udela za ni, uklizecka treba. Zrovna jsem zhlidla takovy pekny video, kde nynejsi poradce prezidenta za mlada vyrvava, ze mu ve skole nikdo nebude nakazovat, aby nehazel odpadky na zem, kdyz tam na to maji zaplaceny lidi!
Nesplachnutej zachod je fakt ekl - mohla bys navrhnout, aby se zachody zamykali a lidi by si museli jmenovite pujcovat klice, hned by se vedelo. Anebo budete muset najmout hajzlbabu, co na to bude dohlizet ![]()
Strašný tohle teda. Ale tak pokud si dobře pamatuju, ještě na mp proběhla vášnivá diskuze, kde se několik diskuterek vyjevilo, že ony nesplachujou (veřejný záchod), protože víření bakterií, žejo. To, že je to hodně sobecký vůči ostatním, nebylo na programu dne.
No a jinak, mně se to teď stalo, v jednom podniku sem šla na toaletu a tam byly dveře dokořán ze společného vstupu, za kterýma na očích všem stála paní s vykasanou sukní (každý si mohl prohlédnout prádlo a to, že ten den bylo horko); a nebylo spláchnuto. Komentovala sem to do éteru poměrně nevybíravě, podle její rce soudím, źe to byla její práce.
@Amun Uuu, to je nechutny. Nechapu jak jsem se mohla podivovat nad mou malou neteri, ze zapomina splachovat, uz ji to nebudu mit za zle. No mozna by pomohlo, kdyby jsi v praci barvite povypravela, jak to na tech hajzlicich vypada a nejlip tem akterum typu: Nevim, ktery cune to dela, ale to a to je nechutny, ja to nikde nezazila ani na zakladce, to by me zajimalo, jaky cune to muze byt, to si prece nenechame libit. Treba se chytne za nos. Ja bych tohle fakt nedala nikde, pomalu se stydim I za mozne pachove vjemy, kazde smitko sbiram I snad z podlahy. Prijde mi to jako zakladni lidska slusnost, na nejaky bakterie na hajzlicich (navic v praci) moc neverim, pokud si kazdej myje ruce a nejak se chova. To mi prijde stokrat horsi mastna tyc v mhd. Co se tady clovek nedozvi.
Môj bývalý na ulici zahadzoval papiere a obaly na zem (kľudne aj len meter dva od koša, proste kde prišlo), pretože predsa mesto má na to ľudí, čo to upracú, nie? ![]()
Když jsem na MP rozvířila právě na toto téma debatu, tak jsem byla za kravku :-) Že jako co to vůbec otevírám, že je to nechutý. No je, no, ale ono je daleko nechutnější přijít na toaletu v slušné restauraci a najít ji po ženských totálně zech..nou. A ještě to učej holčičky "Hlavně si nesedej na prkýnko" a pak jak to vypadá... v době ultra antibakteriálních ubrousků ![]()
Ale nechci to zas rozebírat, jen myslím, že základní čistotnost je součástí projevu sociální inteligence, kterou bychom v naší civilizaci měli spíše kultivovat a né na ni zvysoka .... no kašlat.
Zajímalo by mě, co by řekl na to, kdyby mu třeba někdo rozbil hubu s tím, že přece doktoři jsou od toho, aby léčili.
Obávam, sa, že na takýchto ľudí toto nepomôže. My máme takého kolegu, tuším som to tu už aj písala. Fakt prasa, nerobím si ilúzie o tom, že si umýva ruky po wc a podobne. Keď si odo mňa minulý týždeň požičal zošívačku tak som mu povedala, že si ju môže nechať a ja som si šla po novú... A to nie som žiaden freak na hygienu, ale neviem si predstaviť používať ju znova po ňom. Kolegovia tu bordel komentujú pravidelne (on je jeho strojca) a už mu bolo povedané aj priamo, ale nič sa nemení.
Minule keď sa v práci preberalo upratovanie tak zahlásil, že on má doma poriadok, upratovačka mu chodí upratovať pravidelne raz do mesiaca. Radšej si nepredstavujem ako to tam vyzerá...
Neviem, ale asi by som pri tom chcela byť ![]()
Strašný tohle teda. Ale tak pokud si dobře pamatuju, ještě na mp proběhla vášnivá diskuze, kde se několik diskuterek vyjevilo, že ony nesplachujou (veřejný záchod), protože víření bakterií, žejo. To, že je to hodně sobecký vůči ostatním, nebylo na programu dne.
No a jinak, mně se to teď stalo, v jednom podniku sem šla na toaletu a tam byly dveře dokořán ze společného vstupu, za kterýma na očích všem stála paní s vykasanou sukní (každý si mohl prohlédnout prádlo a to, že ten den bylo horko); a nebylo spláchnuto. Komentovala sem to do éteru poměrně nevybíravě, podle její rce soudím, źe to byla její práce.
omg, jak je pro me peklo mrtve, tak by me fakt zajimalo, ktere blbenky to byly
Hele, to sem vytěsnila, pro mě to byla šokující informace, že to někdo NEUDĚLÁ..
No nechutný je nesplachovat, ne o tom psát, na tom není nic sprostýho..
Zajímalo by mě, co by řekl na to, kdyby mu třeba někdo rozbil hubu s tím, že přece doktoři jsou od toho, aby léčili.
Ty máš někdy výborný nápady ![]()
Hele, to sem vytěsnila, pro mě to byla šokující informace, že to někdo NEUDĚLÁ..
a vlastne jo, to je ta nejlepsi reakce
Máme podobné kolegy. Já šla dneska v práci na záchod a našla jsem tam totálně zesranou mísu. Sice bylo spláchnuto, ale dotyčnou nenaplo vzít štětku a umýt to. Nejhorší mi na tom připadá, že si přivydělává jako uklízečka. No nechtěla bych vidět, jak to po jejím úklidu vypadá. A to jsem do té doby myslela, že to dělají dcery kolegyň.
To je snad nejhorší téma co tu bylo, se obávám, že dnes v klidu neusnu
. Pavouci, myši, žábi, hadi a doktoři jsou proti tomu úplně neškodné téma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.