A darovaná výslužka se cestou domů háže do koše nebo sype ptáčkům.
Stěžovací vlákno
No, ja se prestala divit letos, kdyz mi v KVETNU tchan nabidl, ze ma jeste NA PUDE cukrovi, jestli nechci....![]()

Jo! od tý doby se tam snažim nic nejíst :(
já už jsem to sem někam psala, že jsem měla strašnou kolegyni v práci, strašnou, hrozně blbou a užvaněnou, chodila v teplákách a flísce, protože se do ničeho jinýho nevešla, strašně zmalovaná s deseti zlatýma prstýnkama zaříznutýma do tlustých prstů......ale její vánoční cukroví!!! Fantastický, chuťově úžasný, lehounký, malinký, naprosto pravidelný a úhledný, sežrala bych toho kila! já i když se snažim, tak z toho vyleze takovej chuťovej i tvarovej průměr.
Chacha, to tchyne letos na vanoce nachystala talir cukrovi, na kterem se objevily moje vanocni pernicky, ktere jsem delala lonske vanoce (poznala jsem podle stylu zdobeni). Kdyz jsem si rypla, tak s klidem odpovedela: jo, to je mozny, ale byly celou dobu v krabici ve sklepe, tak by jim nemelo nic byt. :)
No vida a já kde se to bere:D paneboze!!!!
jojo, přesně! ![]()
Anebo to byl někdo, kdo viděl, jak dotyčná pekařka cpe do myčky společně s plechem a vykrajovátkama záchodový prkýnko :-D.
To je holt ta generace vyrůstající v 50.-60. letech. Navíc v rodině evangelického kněze. Nic nebylo a šetřilo se jak se dalo. Tchýně vyprávěla, jak jim táta někde kupoval staré vyřazené závěsy a přešíval na kabátky. Ovoce a zeleninu měli jenom když jeli na návštěvu k příbuzným na Moravu. Takže je zvyklá prostě NIC nevyhodit. Nedávno mi přivezla a nabízela džínovou sukni, kterou dostala k 25. narozeninám s tím, že ona už do ní asi nezhubne :)
A kruh se uzavřel.
Ale na druhou stranu, jak furt dělají ty testy, z nichž vyplývá, že na prkýnku bydlí míň breber než třeba v dřezu a na houbičce...![]()
Tak keď by sa to prkienko umylo hubičkou v drese, tak sa ten počet mikróbov vyrovná... ![]()
už nikdy nejdu k nikomu na návštěvu ![]()
člověk aby se tam bál něco sníst, někam se posadit nebo si odskočit...
Tak keď by sa to prkienko umylo hubičkou v drese, tak sa ten počet mikróbov vyrovná... ![]()
genialni
A houbička se do myčky vleze mnohem líp než prkýnko.
Minulý týden jsem v jedné z restaurací, kam tady chodíme na oběd, odešla bez placení
Za ty roky jsem tam už jako doma asi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí