To teda nechoďte ani nikam do restaurace, co vy víte, kdo a z čeho tam vaří a co všechno se meje společně v myčkách :D
Stěžovací vlákno

Bože tu niekto vynáša od nás z kancelárie. Priznajte sa! Spomenula som totiž umývanie sedátka v umývačke aj v kancli a kolegyňa s kamennou tvárou prehlásila, že viac mikróbov je na hubke na riad. Potom sa vyjadrila, že sedadlo pravidelne odmontuje a "odmáča" vo vedre a následne vydrhne, lebo inak by bolo hnusne. Nesmelo som sa spýtala ako je možné, že tak zasvinia doma sedatko a povedala že veď mám doma chlapov. Eeeeee.
Neverím, že keby umývala záchod(vrátane sedátka samozrejme) denne ako každý normálny človek tak že by ho musela aj tak odmáčať. A čo tam vlastne odmáča ani nechcem vedieť ![]()
Tak to je ukrutný vtip, fakt jsem nefalšovaně vyprskla smíchy..
![]()
Jo,ten je fakt strasnej a ja myslim,ze jsem k němu prisla nekde tady
Neverím, že keby umývala záchod(vrátane sedátka samozrejme) denne ako každý normálny človek tak že by ho musela aj tak odmáčať.
Jsem "lenivá gazdiná" , záchod rozhodně nemyju každý den. Ale teda nikdy jsem neměla potřebu sedátko odmáčet, dávat do myčky atd. Dočítám diskuse a královsky se bavím, dámy
.
![]()
Džízskrajst, tak konečně se nám povedlo s kamarádkama shodnout se na společným svatebním dárku pro další naši kamarádku - předplacenej poukaz na víkend v božím penzionu, kde jsme si jistý, že by se jim s nastávajícím líbilo, píšu tedy na fejsbuk penzionu, jestli umí vyrobit poukázky bez fixního data, přijde mi odpověď že jasně, že se dá udělat poukaz s roční platností a ať se ozvu s objednávkou na mail, tak se zaraduju, pošlu mail a přijde mi zpět, že žádný takový poukázky nedělají, jedině předplatit rezervačku na konkrétní datum.
A jsme zas tam, kde jsme byli, svatba ani ne za měsíc, šaty nemám, boty nemám a teď už ani dárek opět nemám...
![]()
Ja nemením hubku na riad denne a dokonca používam jedno prkienko drevené na mäso aj zeleninu. Teda, umývam ho, to je fakt. ![]()
Tak im vyrobte poukážku sami, dajte do obálky spolu s peniazmi, ak Vám nerobí problém dať hotovosť.
No tak ale keď ma doma chlapov a musí po nich odmáčať dosku tak by možno nebolo od veci začať ten záchod umývať pravidelne. Ja mam rada čistý záchod, tá minúta denne ma nezabije. Netvrdím ale že majú umývať denne aj ostatný, každý podla svojej potreby. Ale odmáčať dosku už je trochu moc. Ako vyzerá misa ktorá sa musí dať močiť alebo hodiť do umývačky nechcem vedieť
Edit: sa neviem normálne vyjadriť. Tým nemyslím ze ak niekto nečistil záchod denne tak ho ma špinavý to len ja mam úchylku na lesklý záchod. Nemala som radšej nič písať. Tieto témy sú zradné
Já si pořád nějak nedokážu představit (ne, já si to představovat nechci!), co je na tom prkýnku potřeba odmáčet. ![]()
To se jako ti "chlapi" netrefí zepředu ani zezadu, nechaj to tak, a ona to po příchodu domů najde zaschlý? (Křehkým duším a žaludkům se omlouvám...)
Ale nečakáte baby dúfam, že budem tlmočiť tieto otázky ![]()
Ja som radšej vycúvala z tej témy, lebo som zostala zaskočená. Nabudúce dám pozor o čom sa budem baviť, fakt nestojím o tieto znalosti. ![]()
Není ten penzion k nalezení na nějakém pobytovém portálu, třeba bezvapobyt.cz? My jsme takhle jako svatební dar dostali poukázku na víkend na Hrubé Skále, s možností zvolit a zarezervovat si na tom portálu termín (samozřejmě s ohledem na obsazenost). Ti to potom z hotelem už vykomunikují...
Dík za tip, to mě nenapadlo, zkusit to nějakou oklikou. Zatím to ale nevypadá moc nadějně, nemají ani nabídky na booking nebo trivago, on je to teď takovej dost trendy penzion, víkendy mají po letmým nahlídnutí do rezervačního systému vybookovaný snad na čtvrtstoletí dopředu... No co nadělám, když nedělají poukázky tak holt nic nebude (pokud nevymyslíme nic jinýho, tak to uděláme jak píše Janulik03, ale prachy v obálce jsme měly až jako úplně poslední možnost), ale aspoň tu komunikaci by si sjednotit mohli, už jsme s holkama viděly to světlo na konci tunelu a začaly vymýšlet, kterej pokoj jim vyberem, a o pár hodin později mi přilítne, že vlastně smůla. Pfff.
Ano, nic se nevyhodí. Moje teta umývala nádobí starou děravou ponožkou.
Akrylovou!
![]()
Ja nemením hubku na riad denne a dokonca používam jedno prkienko drevené na mäso aj zeleninu. Teda, umývam ho, to je fakt. ![]()
a bavíme se teď o prkýnku kuchyňském, že? ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí