Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 05:10
Reakce na brrr:

Jo, temi kopiemi jsou oni vyhlaseni, maji tam vystavenou pomalu pulku Evropy. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 05:13
Reakce na Kokoska:

no presne! Ja bych to hlavne vubec necekala, ten sok by me asi na miste zabil. Vsak chudak holka taky odskocila jako na perku. A to byla nejaka mistni slecna, ktera musela byt zvykla. 

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 08:52
Reakce na Kokoska:

tak na hada na vlastním WC narazila asi před 2 lety sousedka u nás v paneláku (ráno)... utekl stoupačkou od jiných sousedů a prostě vylezl u ní... říkala jsem si, co je to takhle po ránu za rachot, řev, přijela městská policie a tak... chudák se jí taky lekl, tak utekl zpět do stoupačky a asi týden tam pobyl než ho chytili majitelé... byla to neškodná užovka, ale mě by taky asi kleplo (jestli bych jí tedy vůbec rozespalá zaregistrovala ) ... pak jsem se hlavně zajímala o to, že kdyby vylezla u mě, aby neublížila mojí kočičí smečce, ale byla jsem ujištěna, že by si s ní poradili

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:15
Reakce na Magráta:

kamaradcinymu brachovi taky kdysi utekla užovka a nasli ji stocenou pod rantlem v záchodovy mise. Ve vlastním bytě teda,nastesti ne u sousedů :-)

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak podělanej záchod,nebo hada v něm...  Doufám,že nikdo v domě hada nevlastní, čistotu si zajistím sama.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:41
Reakce na Potrefenáhusa:

A to mu nevadilo splachování? Nebo ho našli ještě před použitím toalety?

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:44
Reakce na dzizisketa:

tyjo nevim, vono to bylo už fakt dávno, ještě na základce :-) ale mladý užovky jsou docela dost vodní, i plavou (na plavajícího hada ve vodě teda neni uplně hezkej pohled, hlavně na ty asijský velký megajedovatý vodnáře, ale i užovku jsem viděla, brrrr)

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:44
Reakce na Potrefenáhusa:

kamaradcinymu brachovi taky kdysi utekla užovka a nasli ji stocenou pod rantlem v záchodovy mise. Ve vlastním bytě teda,nastesti ne u sousedů :-)

Had v záchodový míse... to je pro mě jedna z nejšílenějších představ. Musím na to okamžitě zapomenout. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:45
Reakce na rozarka:

člověk aby byl nakonec rád jenom za počůraný prkýnko, co...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Užofku ve vodě sem zažila, plave teda sakra rychle, ale ony se myslím nás bojí víc než my jich..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:49

připisuju si hady k důvodům, proč přestat chodit na návštěvy   co tam máte dál?

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:52
Reakce na Jiná Realita:

Takže jako: vánoční cukroví

wc prkýnko v myčce

had

děti

zvířata

manžel

koupání ve společné vaně

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:53
Reakce na Ounz:

ten vodnář by byl horší :-D

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:53
Reakce na Ounz:

ještě hromadné splachování

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:54

Tak had v zachodove mise je hardcore, jeste ze mam rimless! Ale ke stupackam zacnu chovat nalezity tespekt! 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:56
Reakce na Potrefenáhusa:

No 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:57

Mně teda víc děsí pavouk v rohu místnosti, než had. Hadi jsou super, jak jsem tuhle byla na té služebce na Novém Hrádku, to je taková kombinovaná památkově-ekologická lokalita, tak tam mají užovky stromové, co jsou až 2 m dlouhé a lozej jim tam po zdech. Mají tam i užovkoviště, vypadá to jako vysušený kompost, kam kladou vajíčka a kde se líhnou Samozřejmě jsem viděla prd, a ne velkou užovku na stěně, akorát asi sto různých ještěrek.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 09:58

Oni ti uprchlí hadi bivakující u sousedů vůbec nejsou taková UL, jak by si člověk přál. Stává se to nepříjemně často, že amatérskému herpetologovi frnknou. Já mám hady ráda, ale ve vlastní koupelně je potkávat rozhodně nechci.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:02
Reakce na Ounz:

Takže jako: vánoční cukroví

wc prkýnko v myčce

had

děti

zvířata

manžel

koupání ve společné vaně

ehm, jeste by u nas mohla nejaka navsteva vymalovat tim kaliskem...(bidetovou sprsku mame;-)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:02
Reakce na dzizisketa:

mně nevaděj ani hadi ani pavouci. Pavouci trochu jo, ne teda nějak fobicky, sekáče (vim, že to neni pavouk) do ruky klidně vezmu a vynesu, u těch vypasených křižáků a takových těch tlustých pokoutníků mi teda hrozně vadí ten nevypočitatelnej pohyb někam, ale jsem schopná ho chytnout do skleničky a vynést ven. Co máme kočku, pavouků dost ubylo.