Napiš znovu na fejsbuk dotaz, jak to teda je, někdy jen pravá ruka neví, co dělá levá a třeba se nakonec dohodnete. Přiznat veřejně na FB, že jsme něco slíbili a nakonec to neumíme, to si podle mě nelajznou :)
Stěžovací vlákno
No, já myslím, že si to napsala naprosto jasně :) každej podle svýho uvážení, podle mě je kruciální, nevnucovat svoje postupy ostatním s tím, že každej kdo to má jinak je prase/trdlo/hňup/nechuta (doplň dle uvážení) a to ty neděláš..prostě vyjádření názoru; a teda odmáčení prkýnka u mě taky způsobuje mírné pozdvižení obočí..
Zeny, ja si stezuju, ze jsem procetla posledni stranky tohoto vlakna a cumim tady jako puk! Do teto doby jsem nemela tuseni, ze je mozne, aby nekdo cilene nesplachoval zachod a jeste se k tomu verejne priznal na foru, ze jako rozstrik bakterii a kdesi cosi.
To prece NEMUZE byt pravda!?
V klidu, pochopila jsem, co chceš říct. A já jsem opravdu líná hospodyně, i když odhlédneme od záchodového prkénka
.
Stále wc téma? My jsme dneska museli na záchod na pláži u jezera. Byl placený (takové to, jak se hodí mince a dveře se otevřou), no zkusili jsme to jednou a stačilo. Byl to takový eklhaft, že jsem přesvědčila dítko (stejné, se kterým jsme včera předbíhali frontu :-), ať to proboha vydrží, že už jedeme pryč.
Jinak si stěžuji na počet návštěvníků Halštatu, byla tam hlava na hlavě a totální výheň. Jsem netušila, že městečko v Alpách tak zaujme turisty z Číny/Koreji/Japonska.
takove turisty to zajima predevsim, tezko neco muze byt vic vzalene jejich prostredi
jinak nejhorsi wc jsem zazila cestou v barmskem vnitrozemi
stoceny spici had included (nastesti jsem nebyla ten, kdo na nej narazil)
Uááááááá!
a bavíme se teď o prkýnku kuchyňském, že? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Narazit na WC (nebo kdekoli jinde) na hada, problém "kam s tím" by byl okamžitě vyřešen.
A to jsem teď zjistila, že v Číně postavili před pár lety funkční kopii Halštatu (stálo to jen 940 mil. dolarů) ![]()
V okolí Halštatu jsme ted byli tři roky po sobě, opravdu je to tam s davy rok od roku horší, letos jsme z něj po krátké chvíli zbaběle utekli. Pozitivní je, že stačí poodejít či poodjet někam, kam nejede lanovka nebo kde nestaví autobus, a davy zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.
Jinak jsem letos zaregistrovala cedule, které varují, že se člověk nachází v přírodě a má mít pevné boty. Na což jsme nechápavě koukala do té doby, než jsme nahoře na Krippensteinu, kde ještě ležel sníh, nevrazili do partičky obuté výhradně do žabek :-).
A WC s nejkrásnějším výhledem? Já takové zažila v Lalibele - hlíněný kopeček obehnaný plůtkem/paravánkem, uprostřed díra a po stranách rovnoběžně dvě prkénka. Nad plůtek mírně čouhala hlava, takže byl nádherný výhled do údolí a ty hvězdy v noci
Spali jsme vedle v něčem, co vypadalo jako betonová garáž, nejsem si už úplně jistá, ale mám pocit, že jedna stěna byla prosklená.
My jsme byli v dole, ten byl fakt dobrý a pak jsme se šli prodrat městečkem ke kostnici, ale to byla akce na dvě hodiny, ještě se nám děsně couraly děti. Co mně mrzí je, že jsme nebyli v muzeu, ale to už by fakt obludy nezvládly.
Na to, že lidi chodí do hor v žabkách a sandálkách jsem už zvyklá, naopak jsem tady nadšená z těch starší turistů, co nosí vlněné ponožky/podkolenky a ty klasické kožené pohorky.
Někdy jsou lidi na Darwinovu cenu, včera jsme narazili na cestičce na lezoucí zmiji. Opatrně jsme ji obešli, ale za námi se začali shlukovat lidi a strkali zmiji foťák skoro až pod nos. ![]()
Ja doma muset odmacet desku, tak si osobne dohlidnu, ze si kazdej zacne sedat, I kdyby tech chlapu melo bejt 10, tak bych stala pred tim hajzlikem na kontrole a vracela je zpatky.
eee.. tak jako, po půl dni to jde normálně umýt, prostě než si sednu tak to holt očistím (sanytol, ubrousky). naše záchody jsou zřejmě vůbec nejčistší místa v celym baráku, aspoń podle frekvence úklidu rozhodně:-) kampak asi mezitim tamta pani chodila na záchod, když to nechala tejden zasychat?:P
Jinak si stěžuji na počet návštěvníků Halštatu, byla tam hlava na hlavě a totální výheň. Jsem netušila, že městečko v Alpách tak zaujme turisty z Číny/Koreji/Japonska.
Já si vždycky říkám na co zajímavého tahají zrovna tyhle turisty do Brna, protože jejich skupinky potkávám nejčastěji.
a bavíme se teď o prkýnku kuchyňském, že? ![]()
![]()
lol, teď jste mě zabila!
Ja jsem ted v Brne byla a asijskych turistu bylo plne Barcelo. Ale Brno je pekne mesto, tak bych se nedivila, ze tam turiste jezdi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí