hele, to je strašná příhoda, já jsem u toho málem fakt umřela smíchy a směju se tomu ještě teď...ale mně se tou bidetovou sprchou už taky povedlo párkrát vymalovat doma, naštěstí jen čistou vodou ![]()
Stěžovací vlákno
ehm, nevim, jestli to chci vedet, ale jakym kaliskem?
Asi dnes nepojdem na vecko. To sa dá vydržať. ![]()
Další důvod, proč si pořídit kočičku ![]()
Takže jako: vánoční cukroví
wc prkýnko v myčce
had
děti
zvířata
manžel
koupání ve společné vaně
![]()
Ještě domácí zavařeniny a doma vařené jídlo obecně
pak jsem ještě na MP zaregistrovala, že se někdo štítí nádobí ošudlaného ve dřezu ručně, protože není tak čisté jako z myčky
a konvice na čaj jen vypláchnutá, nevydrhnutá houbičkou a jarem
no já už se nádobí ošudlanýho jarem taky trochu štítím, hlavně i proto, že vím, jak se třeba u nás to nádobí vždycky mylo, v napuštěným dřezu v takový tý šedivý vodě, do který se člověk bojí pro něco sáhnout.
Nebo mě zas na jednom společným silvestru jeden kamarád šokoval tím, že nádobí vytažený z jarový vody už se neoplachuje, protože toho jaru je tam jen malinko a dával to jen do odkapávače......nebo když jí člověk u lidí, kde nádobí myjou a utíraj děti, tak mu taky občas přistane talíř nebo hrnek s lecčíms, takže na návštěvě jedině myčka!!!!![]()
A papuče!
já myslim, že jo :-D Odkaz je v co vás dnes rozesmálo. Mě to teda málem zabilo.
Já nemám myčku
sem fuj? Nechoďte ke mě na návštěvu nikdo ![]()
To sou encyklopedický znalosti!
Vám se skrzeva ty vaše chlebový výtvory uděluje nemyčková výjimka!
No já sem taky váhala, jestli se mám ptát na podrobnosti..
jéé, pozvěte!!! vy určitě nemáte na talířích naschlý zbytky a nemejete všechno v jedný morový vodě!
Děkuju :)
No přestože vím, že mytí nádobí pod tekoucí vodou je děsně neeko, tak to stejně dělám. Ten napuštěný dřez od dětství nesnáším. Nádobí nejdřív osprchuju, pak zastavím vodu, vydrhnu jarovou houbičkou a pak znovu pouštím vodu na oplachování. Cyklus se několikrát opakuje, ne že bych tou jednou houbičkou umyla plnej dřez :) A vodu z oplachování chytám třeba do velkého hrnce, aby se během toho trochu odmočil.
Já trochu trpím jen u babičky, ale té je pětadevadesát, tam už člověk nemůže očekávat nějaké velké výkony. Vždycky než si napustím vodu do skleničky, trochu si ji omyju :)
Zbytky nemám, jar oplachuju
tak teda přijdte ![]()
tu čajovou konvici si taky pamatuju. Já mám doma čajovou konev bez glazury uvnitř, ani se to jarem mýt nemá, já to teda čas od času, když ten čaj začne mít takovou tu trochu kovovou příchuť, vydrhnu drátěnkou
Taky nejradši přes ouško?
(Pardon)
jo, takhle přesně stejně jsem nádobí myla taky a byla jsem vždycky matkou osočována, že plýtvám a ona mnou, že napuštěnej dřez je nechutnej. No, skleničky u babičky.....mně to teda neva, protože je to u babičky. Myslim, že tohle nastává u víc starých lidí s tím, jak hůř viděj, tak tu špínu a opatlání prostě neviděj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí