Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:20

Muj kolega naopak nema rad nadobi z mycky, ma pocit, ze ty pripravky do mycky jsou strasna chemie a ze to ta mycka vsechno neodstrani :)

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Tohle je úplné déjà vu. Čajovokonvicová debata jela někdy v začátcích mého působení. Pamatuju, že jsem si tenkrát dovolila připodotknout, že praví milci čaje si naopak konvic s vnitřní vrtvou považují a drhnout to je úplný smrtelný hřích, což neplatí pro konve skleněné (nad těm se ovšem opravdový milec čaje beztak ofrňuje)

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Neviděj a ani tolik neřešej. Babička má v pohodě celej den postavený jídlo na lince a pak si ho s chutí dá, koláč několik dní v troubě na plechu... Někdy už teda mám co dělat, abych neurazila a nabízenou svačinu si dala, ale na druhou stranu zle mi po jejím jídle ještě nikdy nebylo. Takže jakýpak copak :)

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:21
Reakce na baltik:

Myčka, ta odstraní všechno. Včetně loga Coca-Cola na reklamních skleničkách.

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:22
Reakce na baltik:

Mně to myčkově mytý vrzající nádobí taky trochu vadí. Ale ne tedy natolik, abych o myčce nesnila a až na ni jednou budeme mít místo v kuchyni, si ji okamžitě nepořídila :)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:22
Reakce na baltik:

No, myčka to nádobí umeje prostě líp o tom žádná, ale mně se do mý pronajatý kuchyně nevejde..a chemii bych oželela, on jar taky není úplně přírodní..

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:23
Reakce na Potrefenáhusa:

mi pripomina kdysi tchyni... bryle jak popelniky ale pri uklidu je nenosila:D povestny byl zejmena salat ze zahradky i se slimakama (piste si na seznam!;-)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:25
Reakce na Sweet Potato:

No, když to zmiňuješ..je to tak a nejen s konvičkou ale i s miskou/šalkem na čaj..já jednou na koleji umyla svý spolubydlící tu letitou usazeninu z čajový misky, no nebyla ráda..

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:26

Já chodím na návštěvy dost zřídka a vesměs jen k dost pořádným lidem, jedinou výjimkou je kamarádka s mnoha dětma. Tam si papuče půjčuju moc ráda, protože v koupelně je zásadně strašně nacákáno, po celém bytě nadrobeno a často se člověk k něčemu divnému přilepí.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:28
Reakce na Ounz:

no vono se do tý myčky dá taky nasypat/nalít leccos. Já kupuju většinou ekoprášky a z těch ten jedovatej pocit nemám (z některých tablet trochu jo, hlavně ze somatu, když to třeba uplně sežere barvy z papírových etiket), asi ani tolik neodmašťujou, takže mi přijde, že nedělaj to vrzavý nádobí. Zas mi je hrozně příjemný, jak je to nádobí z tý myčky takový vypařený.

Já po ní teda hrozně toužila, teď sním ještě o sušičce a robotickým vysavači...

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:29
Reakce na Ounz:

mně když je tý usazeniny už moc, tak mi ten čaj taky nechutná a meju to

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Člověk nikdy nemá dost, co? Vrcholem blaha už je jen spolehlivá paní na úklid

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Já to vrzavý nádobí miluju, plastový krabičky jednou za čas vozím k mamce a projdou omlazující kůrou v myčce  no já ty usazeniny nerada, kdekoli, pro mě třeba pánev, o který se píše, že nemýt, pouze otřít suchým hadrem, je nepoužitelná 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:35
Reakce na žluťásek:

k tý úvaze jsem teda zatím nedospěla :-D na druhou stranu u nás by se luxovat dalo fakt denně a pořád by bylo co luxovat.

Sušičku bych ráda, protože mě jednak štve rozloženej sušák s prádlem v pokoji, jednak máme starej dům a byt na kraji, kterej nikdo moc z okolních stran nevytápí, sousedům začal pokoj, kde sušili prádlo, plesnivět.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:36
Reakce na Ounz:

jo, tohle je dobrý jednou za čas tou myčkou protočit. Ale u skleniček mi je to taky někdy nepříjemný

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:38
Reakce na Potrefenáhusa:

Já teda o sušičce začínám snít kvůli plenám, suší se tu v podstatě permanentně. Ale stěhujeme se z minikoupelny do mikrokoupelny, takže mám smolíka.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:39
Reakce na Potrefenáhusa:

mne prave nevrzavy pripada neumyty. stejne jako vlasy:-)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:41
Reakce na žluťásek:

tak vona nemusí stát v koupelně.....my máme fakt mikrokoupelnu, kam se nevejde ani pračka, ale naštěstí je tam taková menší místnost ještě, kam se vejde pračka, je tam místo na sušičku (a vysavač a zimní kabáty, složenej sušák na prádlo, náhradní povlečení, smetáky...vlastně se tam teď ta sušička možná ani nevejde :-D)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:44
Reakce na Potrefenáhusa:

No ty krabky se v ruce nikdy neumejou do vrznutí..leda by tak člověk chrstnul kýbl jaru a to se mi zas nechce..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 10:45

Hned jak sem to dočetla, tak sem si sahla do vlasů (já sem tak manipulovatelbá)