Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 15:11
Reakce na Karja:

Super, ať už je středa! 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 16:58

Stěžuju si, že mám od dnešního dne doma prvňáčky.

Stěžuju si, že to tak hrozně uteklo - pamatuji si přesně pocity z jednotlivých dnů v porodnici jako by to bylo včera a už je to šest let.

Stěžuju si na nás s manželem, že kvůli nám musí děti chodit do školy, kde nerozumí ani slovu a je jim z toho hodně úzko. Změny a náročné léto se na ně celkem podepisuje i v chování.

Stěžuju si, že mě teď čeká hodně náročný měsíc na který tady budu sama (manžel si ho užil teď) a mám z něho celkem obavy.

Tak to by tak stačilo ke stížnostech a teď jdu s tím bojovat.  Pro začátek jsem zaplatila účet za chůvu a budu mít z toho tiky ještě dlouho...

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 17:23
Reakce na moninika:

Vůbec nic si nevyčítej, děti to zvládnou a jednou za to budou rády...Moje kamarádka ma syna, který celou základku s ní coural někde po světě. Měl to hodně pestré, co rok to jiná země, někdy změna i během roku typu škola církevní x škola státní...Asi dva roky dal i v Čechách...A dnes je úspěšný mladý muž, mluví plynně pěti jazyky a rozhodně se ve světě neztratí :-).

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 17:36

Já si taky říkám, že když to zvládnou, bude to pro ně obrovské plus, ale musí to zvládnout... Jak jsme měli teď náročné léto, kdy já musela odjet dřív, jsme bez hlídání takže museli po příměstských táborech a změn bylo opravdu hodně, tak jsou hrozně mazliví hned zas agresivní, což nebývaly... Je toho na ty malý prďoly prostě moc. A ráno nechávat ubrečené dítě ve škole, kde si neumí říct ani že chce na záchod moc nepřidá... Ale prostě to holt musíme zvládnout.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 19:09
Reakce na moninika:

Jsou na to dva a lepsi, kdyz si tyhle prvni strasti odzijou v detstvi a v dospelosti budou pripraveny. Ja sedela jako dite doma na zadku porad s nekym za zady, takze pri zmenach brecim ted ve triceti! To zvladnete, chybu nikde nedelate!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 21. srpna 2017 21:57
Reakce na moninika:

Preju, at si to brzy sedne. Mame doma neco podobnyho a jsem z toho taky celkem vystresovana. O chlup lepsi, protoze moje deti uz tenhle jazyk nastesti umi. Ale pocity mam velmi podobne, bez deti jsem si ty novy kraje uzivala, s detma je to narocnejsi, ale taky doufam, ze to jednou v zivote zuroci. 

A pani na hlidani zrovna hledam, nase "druzina" ma cekaci listinu - jsme 221. a 222. v poradi 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 10:38

Hergot!!!!

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 12:10

Zase sama na sebe a svou hroznou nešikovnost a zbrklost. Přítel si pořídil v pátek nové úžasné drahé kožené sedlo na kolo. A udělal novou omotávku řidítek, mazlil se s tím celou sobotu. A já jsem včera to kolo porazila na hrubý beton . Sedlo nenapravitelně odřené. Sakra sakra, je mi to strašně líto. Nejhorší je, že to prostě nejde nijak napravit, to sedlo byl jediný kus v ČR. Fakt jsem z toho hodně špatná, vždyť já mu pokazila radost ani ne za tři dny! Achjo... Jako nezabil mě, ale je smutnej. Děsně mě to mrzí.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 12:25
Reakce na andulka01:

Neudělala jste to schválně, ne? A přece na to kolo se přítel asi nehodlal jen koukat, musel počítat s tím, že při provozu se může poškodit. Odřít sedlo je věc okamžiku, i když se s kolem zachází šetrně. Třeba by to někdo opravil, dneska jsou všelijaké specializované opravny všeho možného. 

Nevím, odkud jste, ale po Čechách jsou různě třeba muzea jízdních kol, kde ty staré kusy krásně restaurují, Třeba by tam byl někdo šikovný a ochotný se na to podívat, nebo aspoň poradit kontakt na někoho jiného. Nedávno jsme byli v Žirči u Dvora Králové, majitel muzea je neskutečný fanda a hodně oprav starých kol dělal sám.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 12:29
Reakce na andulka01:

Jojo, jen jestli si přítel to kolo někam blbě nepostavil a ono nezavazelo v cestě. Víc jak za hodinu dvě mrzení to nestojí, ať jsou ty věci sebevíc hezčí a je to sebevětší koníček, furt je to jen věc. To by to muselo stát ve vitríně.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 12:45
Reakce na Kokoska:

Tak jasně že to nebylo schválně, dyť já měla radost i za něj když to sedlo přišlo... Prostě jsem nešika.
S opotřebováním se počítá, ale že by tak brzo... a ještě od cizího, achjo. On si ty kola restauruje sám, je z oboru, o to nejde. A je to jen malý škrábanec na kůži a jednom nýtu, funkci to neohrozí. Prostě problém je, že jsem zase pokazila novou krásnou věc, což se mi občas stane a jeho to moc mrzí... to je snad nejhorší.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 12:47
Reakce na andulka01:

teda... v patek a dnes je utery. to uz by ho to mrzeni melo pomalu prejit ne?

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 12:58
Reakce na Karja:

Ne, blbě jsem k jeho kolu postavila to své a pak za něj vzala... fakt moje chyba. Já vim, je to jen věc. Mě mrzí že je z toho smutnej... ale žádné scény fakt nejsou, vzal že je mi to líto a nebylo to schválně a já snad budu o něco pozornější a opatrnější.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 13:00

V pátek přišlo nové, včera večer jsem ho zkazila. Takže ještě mrzení je, ale hlavně to moje. On je na mě v pohodě.

20970 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 13:10

teda... v patek a dnes je utery. to uz by ho to mrzeni melo pomalu prejit ne?

No to teda, to už bych ukončila vychvalování škrábance jako epesní patiny a přešla bych k materialistovi, malichernosti a vysvětlení, že kolo je prachsprostý spotřební zboží 

49376 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 13:19
Reakce na andulka01:

jo taak:-) já myslela že je od pátku "smutnej". to už by bylo trochu moc.

že by zlej tak to mě ani nenapadlo!

49376 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 13:21
Reakce na Mutziputzi:

tak to bych nedělala.. spíš už bych o tom nemluvila.

20970 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 13:23

Když já nesnáším (teď to vůbec nemyslím v souvislosti s Andulkou) lítostivý a urážlivý chlapy, již vícekrát se mi to nevyplatilo, žel já tu hubu držet nedokážu ))

49376 příspěvků moje polička 22. srpna 2017 13:24
Reakce na Mutziputzi:

to asi nesnáší nikdo, ale převýchova je od jistého věku zhola zbytečná;-)