A to zas hele musim říct, že výsledky mám :-D
Stěžovací vlákno
Jsme se nepochopili. Já si stěžuju na sebe a svou nešikovnost a na to že jeho to prostě chvíli mrzelo. Jinak byl naštvanej asi půl hodinky a pak zase dobrý, žádnej lítostivej ubrečenej chlap to není. Nijak mi to nevyčítá, nehněvá se, prostě se stalo a dál mě má fakt dost rád :-) i nešikovnou.
Sem strašně unavená, tzv padám na pusu, achjo.
Já taky a tak si dávám rest odpoledne, je to super, ale jsem unavená i z toho odpočívání:-).
No, já musím s restem vydžet do dovolený..takže závidim ![]()
Mně jednou někdo pomohl k vylití mého teplého (dobrého a drahého) kafe do obličeje, nedoporučuji, vypadala jsem jak exot a podle toho výsledku - mokré vlasy, hnědý obličej, špinavé triko i kalhoty, mokro v sandálech to působilo, že toho kafe bylo minimálně půl litru, nikoliv 0,2:-D Nechápu. A ještě si toho ten dement nevšiml nebo to předstíral.
Tak to je nepríjemné. Ja sa vždy snažím stáť ďalej od ľudí, čo kávu majú, lebo som už párkrát videla ako ju vyliali na iných...
Mňa minulý týždeň vystrčil chlapík z metra na stanici. Nastupovala som, jedna noha a polka tela už vo vlaku, on ma odstrčil a vhupol do vagóna predo mnou, len aby si mohol zabrať to podledné voľné miesto. Len tak tak som to ustála. No gentleman.
To mě hrozně bavilo, když jsem byla těhotná (teda napřed mě to hrozně štvalo, pak jsem si z toho udělala zábavu, abych nepropadala depresi, kam ten svět spěje) - jak mě při čekání na metro lidi po očku okukovali, pak se při příjezdu metra nenápadně sunuli přede mně ke dveřím a pak hup do metra a běh k sedadlu, abych je náhodou "nepředběhla". Na našem konci metra bydlí hodně Rusů a ti v tom byli úplní přeborníci :-)
No, hlavně to kafe bylo moje a upřímně jsem si chamtivec nesla tři nápoje, takže jsem měla blbě vystrčený loket. Kdyby to kafe bylo jeho, tak ho asi zabiju. I když vlastně sem viděla tu realitu, jak tam stojím zlitá a šeptám kluci, mě někdo polil a ten úlek v jejich tváři, co se mi stalo....no zraněné štěně hadr, kousat neumim, jen na machrování se vzmůžu:-D.
ked som bola tehotna tak sa mi dialo v mhd presne to iste :D pri vystupovani a nastupovani do mna pravidelne vrazali a strkali babky. jedna dokonca takou silou ze som skoro z toho autobusu vypadla po schodoch dole. nastastie som to ustala. necele 2 mesiace pred nastupom na matersku to moja mama nevydrzala a chodila som do prace jej autom. byvaju nedaleko takze som si pesi pon dosla a po praci odtial dala prechadzku domov. mhd som s kocikom isla raz a to bolo tiez daco. odvtedy kam mozem chodim peso alebo autom. tou mhd s ohladuplnostou ludi to fakt za to nestoji
Doprcic... jsem si doted myslela, ze zejmena v CR jsou lide k tehotnym opravdu uctivi.
haha. v brne byla tuhle nejaka kampan a v radiu furt mluvili o "tehotnych slecnach"
Zuby mám všechny. Mám si dojít na rentgen nejdřív. Ale ty přední tesáky mám krásně vylepšený, už můžu rozdávat úsměvy od ucha k uchu... (a dál si mixovat polívky
).
hrozně mě vytáčí přítelovo očekávání, že se s neutuchající pílí a nadšením budu učit jeho mateřský jazyk, který mě navíc nijak extra nebere a nepotřebuju ho, a poslední dobou už mě dokáže n...t sebemenší zmínka na tohle téma. Přitom on sám má fakt spoustu rezerv v angličtině (náš komunikační jazyk) a že by se nějak úspěšně věnoval jejímu zlepšování, se teda říct nedá. A taky si stěžuju na sebe a na to, že na ty jeho přiblblý rady neumim reagovat trochu smířlivěji a jenom horko těžko v sobě vždycky zadusim něco hnusnýho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí