999 Já vím, ale jsou tu fakt hezká místa.
Cestování
Kokoska Když já si myslím, že by to tentokrát mělo být v Čechách, když byla minule Kroměříž :-).
999 Litomyšl, Polička?
KokoskaLitomyšl je pěkný cíl ![]()
Kokoska To už je lepší :-).
Evaeva no vidis, ja tam nikdy nebyla. Pritom jsem se tam mohla i narodit, nasi tam po svatbe asi dva roky bydleli. Jenze v nejakem divnem podnajmu, tak dite nebylo na poradu dne.
999 Litomyšl dobrý, příští rok je 200 let od narození BS, takže by tam nemuselo být ani zcela mrtvo. No i když...
999 Litomyšl je boží. Já navrhuju Staré Splavy, Máchův kraj. Nebo Nová Paka, spiritisti, hrad Kumburk, nádherné Podkrkonoší. Nebo Železný Brod a výlet na Kozákov, odkud je za jasné viditelnosti vidět třetina Čech! (Tyhle zkazky o tom, co by mohlo bejt kde vidět, kdyby... mám nejradši
)
Aranel Pojedeš ? :-)
999 Jdu se podívat do CK!
Aranel Ještě to tam není, zatím plánujeme :-).
Litomyšl je skvělý tip a moc by mě mrzelo, kdybych to s vámi prošvihla, protože na podzim budu mít hodně pracovních cest i přes víkendy. Musela bych vám pak dát alespoň pár tipů na drobné kuriozity, neboť v tomto městě po staletí žili mí předkové z otcovy strany (a zůstalo tam po nich pár stop).
Polička je také výborný nápad, ačkoliv z hlediska nočního života bude Litomyšl zřejmě přívětivější
.
El Alamein, Egypt

Mohla bych poprosit o tipy, co vidět v Madridu? Mužská část má jistý fotbal a oba stadiony, já s dcerou dáme muzeum Prado. Co dál?
Zapomněla jsem napsat, že tam máme 4 dny.
dupali Napr. Park El retiro, železničná stanica Atocha, kráľovský palác.
dorota děkuji
dorota děkuji
11 dnů v Itálii. Neapol, Ischia, Amalfi, Positano, Sorrento, výstup na Vesuv, Capri, Pompeje (překvapilo mě, jak jsou velké, za 6 hodin jsme nestihli obejít všechno). 

Malvinkrása ![]()
Mermaid me egypt nikdy moc nelákal, ale tohle vypadá dobre.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje