Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2020 19:18

Malenge Tak ono obecně podobnejch případů moc nebude, těch co mám namysli já, kdy je morálně IMO nemožný, aby měl objektivní "neotec" smůlu a nedomohl se svých práv...

Offline JankaM
3139 příspěvků moje polička 06. března 2020 19:40

Jakési pěnové podložky skládací mají  v decathlonu, to by nešlo použít pro děti ?

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 06. března 2020 19:52

Mutziputzi Tak jasně, že to neplní soudy až po strop. Tak veselo v téhle zemi nemáme, většinou máma, táta, dítě, rodina, žádné vymoženosti  Škoda, že se tu neobjevil někdo, kdo to dělá...

edit: prostě se vracím k tomu, že zlehčovat a označovat za formalitu není na místě, pak ti lidi nestačí zírat.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2020 19:58

Malenge tak náhradní mateřství v našich končinách pokládam za holej nesmysl nejen z tohoto důvodu, to souhlasim, tam je těch "formalit" celej řetěz

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 06. března 2020 20:15

U nas dunela hlavicka na dlazbe v utery, je mi z toho blbe jeste ted. Mela jsem ho na hlidani, do toho moje mama... malej raboval v zasuvce v kuchyni a nosil ji ty veci ukazovat. A nejakou sterku upustil, slapl na ni, na tech dlazdicich mu to pod nohou podklouzlo a sel k zemi. Furt jsem ho pak sledovala, jestli se nemota, neleha si, no des.

Offline Torrah
3426 příspěvků moje polička 06. března 2020 20:29

Já mám v rodném listě kolonku otce prázdnou.

Přitom jsem kdysi, když jsem (po úmrtí mé maminky) vyklízela byt, našla schované ústřižky složenek, kdy jakýsi člověk matce pravidelně měsíčně platil tehdy poměrně dost vysokou sumu.

Nevím o tom nic víc, jednu dobu jsem měla tendenci po tom pátrat, ale nakonec jsem to vzdala. Jsem ten případ, který prostě o jedné polovině rodiny neví vůbec nic. Moc příjemné to není, ale už jsem se přes to dávno přenesla.

Offline barbucha blogger
36152 příspěvků moje polička 06. března 2020 20:36

Kokoska 

Svýho času jsem s dunícíma hlavičkama bývala pravidelným klientem pohotovosti a rentgenu, než jsem konečně došla k závěru, že haranti jsou prakticky nerozbitný

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2020 21:16

Kokoska mne syn minulytýždeňjeden deňspadolz gauča rovno na hlavu, na druhý deň zas spadol z gauča a rozbilsi pritom peru a deň po tom zo stoja! spadol a bucholsa o stoličku ústamia rozhryzol si jazyk . Človek by si myslel, že teda ako začne sám chodiť, tak už sa mu takétonehody nebudú stávať, ale teda čo pozorujem, tak u nás sú na dennom poriadku...Kamarátkin syn to dnes napálil z rozbehu celým predkom tela (vrátane tváre) do steny,proste nevytočil zákrutu :D 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 06. března 2020 21:23

DrowRanger Dcera moje je nejak imunni vuci bolesti, kdyz se ji neco zakaze, tak to je rev, ze by se nestydel tygr, ale vcera bezela, napalila to pulkou tela do prebalovaciho pultu, az se telem otocila o 180 stupnu a spadla na zada a rika ,,ďobí mami ďobí,,. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. března 2020 21:40

Karja 

Ježiš syn měl období, kdy v podobných případech hrdinně vstal se slovy "to se zahojí".

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. března 2020 21:41

Mne sa mladsi uz dva krat zasekol medzi postel a postielku. Obcas ho uspim na velkej posteli, prirazim k nej postielku, ktora ma branit pripadnemu padu..a prd! To male plazidlo ju rukou dokaze odsunut, to sa staršiemu za dva roky nepodarilo

Prvy krat tam visel zakliesneny a kvikal, bolo to trochu srandovne, druhy krát ho to uz neudrzalo a padol dole na zem rovno na hlavu. Našťastie nemame vysoku postel.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2020 21:45

Karja Syn sa zas odnás naučil používať slovo "bam" ak sa buchne alebo ho niečo bolí. Ale minule som ho pristihla,ako si ľahol na zem, pozrel sa či sa dívam, úúúplne pomaličky položil na zem aj hlavu a začal mrnčať a hovoriť bam, bam...A udrž vážnu tvár...Inak našťastie nejak nereve a zatiaľ nás míňa aj obdobie vzdoru, ktoré mláti ostatnými deťmi, s ktorými sa stretávame. Tak sa spolieham na to, že sme ho tak skvele vychovali a nie že nás to ešte len čaká...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2020 21:54

Mrakoplas moja nočná mora toto...neskúšala si postieľku priviazať nejakým obväzom alebo čím o vašu posteľ?

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:02

DrowRanger Ja som si na svojom vsimla aky je to obcas herec. Vtedy je najlepsie ignorovat a prejde to lenze z jasli odkukal od niekoho otrasny hrany pisklavy plac a to ma ide porazit! 
dobra je aj dcera jednej znamej. 2,5r si chyti palcom a ukazovakom koren nosa/takmer kraj oci a skloni hlavu a urobi tiche heee akoze ide plakat. Potom nenapadne pozera kto si ju vsimol a na koho to zabralo. Podla vsetkeho takto cvici so starymi rodicmi  uplna komedia ju sledovat

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:05

DrowRanger Treba to mit nebude;-). Jako dcera ma to obdobi vzdoru asi, vsechno je ,,mama ne,, a chce si delat vsechno sama, pritom nic neumi. Ale je s ni legrace, dneska predcvicovala na karimatce a ja po ni opakovala, bohuzel spoustu cviku jsem nezvladla, ty batolata maji uplne jinej rozsah, budu se ted snazit z toho udelat nejakou nasi denni rutinu, skvele jsem se protahla a bylo to fakt vtipne, ona nadsena, ze nekdo dela jak diktuje a hlavne na cviceni zna uz vsechna nutna slova - staci, dobry a jeste:-D.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:13

Karja ja syna nechávam robiť samého všetko, čo chce, nech si skúša. Minule sa snažil 20 minút obliecť si tepláky - jeho smola bola, že pri tom sedel, nedvihol nohy a podarilo sa mu tepláky natiahnuť len na členky. Nchávam ho, nech sa sám skúša vyzliecť (akurát teda plienky ho neučímrozopnúť). Sám sa kŕmi už hádam2-3 mesiace, pretože inak mi nezje nič, dnes som teda pucovala pol kuchyne a muž ho musel komplet prezliecť, ale zjedol sám misku kaše. Ale on je fajn v tom, že keď mu to nejde, tak dá najavo, že chce pomoc alebo teda ju prijme ešte pred tým, než ide do vývrtky. Teda okrem jedenia, tam nesmiem ani len naznačiť, že mu chcem pomôcť. A neskúšala si dcéru úkolovať? Zistila som, že syn parádne rozumie čo od neho chcem, tak napr. po prezliekaní mu dám do ruky jeho veci a poviem mu, nech ich hodí do prania, podám mu z umývačky veci čo nevie rozbiť a poviem mu kam ich má odložiť, dám mu špinavé riady/príbor a poviem mu nech ich odloží sám do umývačky, pomáha mi vykladať nákup, nosí veciodo mňa mužovi...A fakt ho to baví, asi si pripadá dôležitý, že má takéto povinnosti :) 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:14

eless áno, syn tiež občas filmuje, aj sa tvári, že plače alebo že sa udrel, ale nevšímame si to a npodporujeme, tak to nie je časté.

Offline Lumi
81 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:22

DrowRanger To je super, že malý takhle vydrží zkoušet!  Naše starší kolem dvou let chtěla dělat všechno sama, ale jakmile jí to okamžitě nešlo, tak chytala takový strašný hysteráky. Nešla jí třeba obout bota na první pokus a ona okamžitě lví řev, prohnutá do luku, mlácení pěstmi do země... 

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:25

Dcera si dneska taky lehla v kuchyni na zem a kopala nohama, syn se na ni podíval a odtušil: "Hmm, takhle mrská nohama mravenec." Tak ji to zaskočilo, že zapomněla pokračovat

Offline Garfie
28641 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:34

Torrah To jsou zvlastni pribehy. Moje teta si poridila dite "za svobodna", nevim jestli byl otec v rodnem listu, ale myslim ze ne, teta se brzo vdala a strejda sestrenici od mala vychovaval, jine dite nemeli. Kdyz oba umreli, sestrenka (bylo ji tehdy uz pres ctyricet) u nas resila, ze vlastne vubec netusi, jak jeji vlastni tata vypadal a co byl zac....a moje mama bez mrknuti vytahla fotky a zacala vzpominat (byli tehdy takova pubertacka parta)...byl to silny zazitek i pro me, natoz pro sestrenici!