Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 07. března 2020 12:05

barbucha Mě takhle jednou zmizel syn, bylo mu asi pět. Než jsem šla kolem půlnoci spát, chtela jsem děcka jako vždycky zkontrolovat, přikrýt a on nikde. Nebyl u sebe, u dcery ani u nás, v obýváku, prostě nikde. Byt zamčenej, balkon  zi oknaavřený. Trvalo mi nejmíň čtvrt hodiny, než jsem ho našla, myslela jsem, že mě klepne, už jsem fakt myslela, že budu volat policajty, že mi zmizlo děcko ze zamčenýho bytu. Byl schovanej ve skříni  pod kabátama, na hromadě kabelek, stočenej do klubíčka... Nikdy mi moc nevysvetlil, jak ho to napadlo, prej to tam bylo pohodlný.

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 07. března 2020 13:04
Reakce na Mohučanka:

Mrakoplas Hahaha. To je jak u nás. Přijdeme domů, já řeknu Sundej si bundu a čepici a dcera sebou mrskne na zem a kvičí Neumím!!!

​Starsi vvnuk, kdyz mu byly asi ty 2 roky, tak si umel sundat bundu a boty. Ovsem jen doma, u nas prohlasil "U babiky neumi"

A ten malej si minule sedl v kuchyni na zem, sundal si ponozky, vzal z kredence plastovou krabicku, ty ponozky do ni zavrel a sel je uklidit do mrazaku.

Online notna
9540 příspěvků moje polička 07. března 2020 13:23

Garfie Torrah Tyhle tajemný rodinný příběhy mě fascinují. Přitom my jsme tak nudná rodina :-)

Offline Torrah
3426 příspěvků moje polička 07. března 2020 13:27

notna 

No... ono žít to zas není taková výhra. Nevíte půlku rodinné anamnézy, navíc já vyrůstala v době, kdy rozvody a necelé rodiny nebyly běžné, takže - třebaže dneska už je to asi s podivem - na mně bylo občas koukáno skrz prsty jako na toho "parchanta". Matka sama mi o otci neřekla ani slovo a já už se pak neptala. Nějaké střípky informací se ke mně samozřejmě donesly, nic pěkného to nebylo.

Na druhou stranu mě to možná otužilo a otřískalo, neměla jsem to jednoduché, takže spoustu věcí neřeším. Vše má své pro i proti :D

Online notna
9540 příspěvků moje polička 07. března 2020 13:34

Torrah Omlouvám se, napsala jsem to asi necitlivě. Je mi jasné, že to žít je těžké.

Offline Garfie
28641 příspěvků moje polička 07. března 2020 14:17

notna A navic, nikdy nevis

Online Pinot Noir
30054 příspěvků moje polička 07. března 2020 14:34
Reakce na Kokoska:

A ten malej si minule sedl v kuchyni na zem, sundal si ponozky, vzal z kredence plastovou krabicku, ty ponozky do ni zavrel a sel je uklidit do mrazaku.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 07. března 2020 14:34

Torrah nasi se rozvedli kdyz me byli 4, druhy otec me pozdeji adoptoval (takze i zmena prijmeni) a vlastne me informace o jeho casti rodiny chybely akorat v tehotenstvi, notabene kdyz vim ze sourozenci meho biologickeho otce byli dvojcata a navic postizene... Nemame absolutne info kde ten clovek je, obcas me napadlo jeho rodinu nejak kontaktovat, ze je vlastne dedecek a jeho mati prababicka, a pak me ta myslenka zase rychle prejde:D

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 07. března 2020 17:43

Taky se mi jednou doma ztratilo dítě. Byl jí rok a fakt nikde nebyla. Prohledála jsem celý byt a nic. Pak jsem si úplně zoufale sedla pokoji ku a skoro brečela, kde je. A najednou slyším divné zvuky, mlaskani. A ta malá bestie byla zarvana za závěsem mezi stěnou a skříní. Svihla v kuchyni klobasu a tam si s ní zalezl a a v klidu si ji tam ozuzlavala, a i ji to nikdo nesebral.

Offline barbucha blogger
36152 příspěvků moje polička 07. března 2020 18:20

Camp_L 

Taky dobrý... ale u většího, chodícího, člověk může čekat leccos! Ten můj byl tehdy chudinka malý bezmocný mimino

Offline Torrah
3426 příspěvků moje polička 07. března 2020 19:20

notna rasaNori 

ale ne, nebylo to necitlivé :) to vůbec, je jasné, že úplně běžné to není.

Já jsem časem dospěla k názoru, že kdybych ho potkala (jako myslím pokrevního otce), že by to byl pro mne naprosto cizí člověk. Něčemu jako hlas krve vůbec nevěřím. Spíš mi to vadilo ve chvíli, kdy jsem čekala děti a v podstatě netušila, jestli si náhodou nemohou nést nějakou genetickou zátěž z té strany. Jinak když jsem nechyběla já jemu, on mně už vůbec. Asi smutné, ale reál.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 07. března 2020 20:04

Dadoo no jo, jste jí nepopřáli

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:24

Dadoo Camp_L Jezisi, no tohle si neumim vubec predstavit....navic my ted bydlime v tom dvougeneracnim dome, plne podsklepenym a zamykame az na sklonku noci, takze bych se z vasich pripadu asi podelala...Diky, ze jste to napsaly, aspon pak jednou nebudu volat policii, ale podivam se do skrini

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:25

Prosím vás, asi Pinot Noir nebo žluťásek, nebo další odbornice...

Zeptala jsem se dcery, co by si přála k narozeninám, a ona bez vymýšlení vypálila vláček! Tak jsem jí řekla Cože? Jakej vláček? Tak prý má být barevný a z kolejí se mají dát stavět mosty

Máte nějaký tip?

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:35

Karja

Na venkove bych taky klidna nebyla - znamy hlidal  malickeho vnuka (hospodarstvi, velky pozemek), ktery najednou nebyl k nalezeni. Priznal, ze nejdriv bezel zkontrolovat studnu, teprv pak ostatni. Vse dobre dopadlo, ale bylo to napinavejsi nez nekde v 2+1. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:37

Mohučanka nejlepsi koleje jsou drevene, pasuji vsechny na sebe (Brio, Ikea, Lidl, woody...), k tomu delaji prislusensvi (mosty, tunely, cinkajici koleje, zavory...), vlacky mame na baterky masinky z Lokomotiva Tomas, ale tem jsme museli kousek plastu zespodu, pak mame mraky drevenych masinek primo na ty kolje. Fajn je mit jednu na baterky, ktera dokaze tahnout dalsi vagony (je to propojene magnety).

My zacinali nejakou zakladni sadou z Ikey, za roky jsme nastradaly obri bednu.

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:38

Mohučanka Jak je dcera stará? Mojí je 2.5 a dostala k vánocům tenhle z lidlu a miluje ho (barevnej je a most taky má :o)

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:39

Mohučanka duplo vláček? Buď obyčejný nebo na baterky,ten jezdí sám, vydává zvuky a nektere umí i různé kousky při přejezdu speciálních kamenů na kolejích. 

Nebo dřevěnou vláčkodráhu, jsou kompatibilní všechny značky, vyber podle mnozstvi, ceny, doplňků... Nejlevnější asi má lidl, nejdražší Brio, pak je spousta mezi tím. Maxim, Woody, Tesco, ikea, aj. Máme ruznorody mix, všechny jsou ok krome hodně staré kolekce ikea, co měla plastové spojky, ale už mají taky dřevěné jako ostatní. Vlaky jsou většinou nějaké v sadě, dají se koupit i samostatně. Buď obyč dřevěné nebo jsou i na baterky, ty mají ruznou kvalitu a výdrž. Neber na baterky z lidlu, ten je prý naprd, že jede špatně do kopce a uveze sotva sebe, natož vagonky. 

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:48

Gatita Jezismarja, tohle my nemame, zadne studny ani kravy, a neni tu ani moc provoz. A nase sousedka vytira predsin ci vyklepava koberecek jakmile uzri neco neobvykleho

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:51

Díky moc všem!!

DruI dceři budou 3. Panenky ji neberou a na "vaření" si vystačí s kočičí miskou, odměrkou od nutrilonu a fantazií. Ten lidl vláček vypadá dobře! 

žluťásek Duplo vláček má ten obyčejný a prý jí nestačí. Mrknu na ty ostatní dřevěné.