Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30054 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:36

Lumi Přesně, co bych dala za to, kdyby chtěl takhle něco zkoušet! Chce, ale jakmile to nejde hned, zuří jak posedlej

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:40

Lumi on sa tiež vie naštvať a predpokladám, že ak by som mu nepomohla alebo ho nepresmerovala na niečo iné, tak by ten záchvat zúrivosti dostal. Mám šťastie, že vo všetkom okrem jedla tú pomoc v určitom bode akceptuje a nevytočí ho to ešte viec. Tú fascináciu teplákami má podľa mňa len preto, lebo sa mu ich ešte nikdy nepodarilo obliecť. Keď sa učil obuť si naše alebo svoje topánky, tiež pri tom vydržal dlho, akonáhle sa mu to raz podarilo, tá trpezlivosť sa radikálne znížila :D 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:50

DrowRanger to je super. Nas akonahle mu nieco nejde, zacne kricat a hysacit. Vacsinou spustí to "nejde tooo" este predtym nez to zacne skusat

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:51

DrowRanger postielka priviazat nejde, nie je o co a ani by to nebolo moc prakticke, tu postielku prirazam len príležitostne. 

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 06. března 2020 22:55

Mrakoplas Hahaha. To je jak u nás. Přijdeme domů, já řeknu Sundej si bundu a čepici a dcera sebou mrskne na zem a kvičí Neumím!!!

Offline Pinot Noir
30054 příspěvků moje polička 06. března 2020 23:05

Mohučanka Náš to taky neumí, ale jakmile jsem odjela na školení, tak byl prý komplet oblečený, obutý, všechny zipy zapnuté, během chviličky, aby pro mě prý mohl jít

Offline Lumi
81 příspěvků moje polička 07. března 2020 02:16

Já samozřejmě všem přeju hodné děti, ale tak ráda čtu o těch vzteklých

Občas si říkám, když koukám jak zuří, jestli něco neděláme úplně blbě. Vůbec nikdy řevem nic nezískala, ona vlastně ani nic nechce, není to řvaní "tohle mi kupte", jen vůbec nemůže snést, když jí něco nejde, něco trvá apod. V mnoha ohledech je moc šikovná, jen kdyby to řvaní trochu ubylo, můj život by se velmi prudce zlepšil. Vkládám naděje do blížících se čtvrtých narozenin! 

Offline tzaziki
1159 příspěvků moje polička 07. března 2020 02:30

Lumi Přesně, chodím se sem uklidnit, že mám juniora normalního. Při některých záchvatech pro nic za nic si říkám, kde jsem udělala čidělám chybu. Výchova? Přitáhnout opraťe? Uvolnit? Změna stravy? Zapracovat na trpělivosti? A protože nevim, nedělám nic.

K nejakým milníkůn, že se neupínám. Chytré okolí prorokovalo, že se to změní po šestinedělí, po 3 měsících, po zavedení příkrmů, po 1.narozeninách, po 2. narozeninách, až nastoupí do školky........nic. Já největší změnu k lepšímu,  v chování, zaznamenala s kombem chození na nočník a rozvoj řeči. 

Offline Lumi
81 příspěvků moje polička 07. března 2020 02:57

tzaziki Dcera měla novorozeneckou žloutenku, dva dny byla v porodnici pod tím spešl světlem a já za ní mohla jen na kojení. Vždycky už přes celou tu dlouhou chodbu jsem slyšela, jak řve, žádné jiné miminko takhle slyšet nebylo - říkaly to i sestry, takže to nebyl můj vjem čerstvé matky. No a ve stejném duchu pokračujeme už tři roky ale mimo ty šílený záchvaty vzteku je super. 

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 07. března 2020 03:51

Včera ráno syn zúril (reval), keď som mu k raňajkám nachystala lyžičku, že je nesprávna - s tou lyžičkou raňajkuje denne! Odmietla som ten rev riešiť a povedala mu, že si má sám zobrať akú chce. No čo myslíte, o tých nekonečných asi 10 minút, ktorou jedol?

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 07. března 2020 06:33

Lumimuj syn je taky urvany, a to mu jsou uz ctyri a pul;)jinak je to fajn kluk, sikovny, mily, ale rve jak tur - kdyz mu neco nejde, kdyz neco chce, kdyz neco nechce...mame v repertoaru vztekly rev, litostivy rev a pak jakesi hodne hlucne knouraniPritom my s muzem jsme vylozeni tichoprdi. Rval priserne uz jako mimino a myslim, ze to neprejde nikdy. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. března 2020 08:08

tzaziki ja se nedavno dojimala nad miminkovskymi fotografiemi nasich deti a uvedomila si, ze mel nasupenej a vzteklej vyraz uz ve 3 mesicich

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. března 2020 08:10

Gatitanas je rovnaky az na to, ze bol usmiate babatko, prislo to az casom.

Offline viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 07. března 2020 09:21

Lamicka můj vztekloun se vždycky rozzářil jako sluníčko, jakmile jsem na něj namířila foťák:-) nechápu jak je to možný, ale fungovalo to fakt od mini miminka. jinak jsem si v určitou chvíli uvědomila, že ten řev a vztekání díkybohu umí taky vyvážit kouzelným smíchem a nakažlivě veselou náladou - jen díky tomu přežil

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. března 2020 10:12

viktorka_od splavu jo, on je nastesti taky vetsinu casu usmevavy a vesely kluk, jen nekdy bouchne no... Naposledy bouchnul ve skolce, pani ucitelky dost koukaly, ze ho takhle vubec neznaji.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 07. března 2020 10:26

Lidi jak jsem rada ze to neni jen u nas. Muz dnes odjel rano zapijet rozlucku, prijede zitra odpoledne a deti vstaly zadkem napred, tak jsem mu psala ze mu to zapijeni preju, ale jak prestanu kojit ze odjizdim na tyden a at si s harpyjema uzije i on. Tak mi poslal jen vysmateho smajlika, ale on ho ten smich prejde!!!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. března 2020 10:30

Náš chlapeček je asi celkem v pohodě, nějaký záchvaty proběhly a jednou za čas ho něco chytne, ale spíš bych ho označila za trpělivého a pohodáře. Zato dcera bude podle mě celkem prudká, jakmile se jí něco nelíbí, není ani šance zareagovat, okamžitě řve, rudne, lapá po dechu. 

tzaziki 

Myslím, že se tak roděj :-(

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 07. března 2020 10:35

rasaNori

MMuž byl úterý středa na služebce, samozřejmě z nejhodnějšího chlapečka byl ty dva dny fňukavý nespokojenec PPřesně jsem si říkala, že jak přestanu kojit, odjedu pak někam sama na dovolenou na týden, možná si teda s sebou vezmu psa

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 07. března 2020 11:00

dzizisketa presne, psa si klidne vezmu s sebou, hlavne ze si necha deti:D

Offline barbucha blogger
36152 příspěvků moje polička 07. března 2020 11:55
Reakce na Mrakoplas:

DrowRanger postielka priviazat nejde, nie je o co a ani by to nebolo moc prakticke, tu postielku prirazam len príležitostne. 

​Kdysi mi mladej pán takhle spadnul z postele... neřval, jen se spokojeně zasunul pod postel a spal dál...když jsem se vzbudila, dítě nikde, na posteli nebylo, vedle postele nebylo, ticho vůkol... normálně jsem si myslela že ho někdo ukrad