Lumi Přesně, co bych dala za to, kdyby chtěl takhle něco zkoušet! Chce, ale jakmile to nejde hned, zuří jak posedlej ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Lumi on sa tiež vie naštvať a predpokladám, že ak by som mu nepomohla alebo ho nepresmerovala na niečo iné, tak by ten záchvat zúrivosti dostal. Mám šťastie, že vo všetkom okrem jedla tú pomoc v určitom bode akceptuje a nevytočí ho to ešte viec. Tú fascináciu teplákami má podľa mňa len preto, lebo sa mu ich ešte nikdy nepodarilo obliecť. Keď sa učil obuť si naše alebo svoje topánky, tiež pri tom vydržal dlho, akonáhle sa mu to raz podarilo, tá trpezlivosť sa radikálne znížila :D
DrowRanger to je super. Nas akonahle mu nieco nejde, zacne kricat a hysacit. Vacsinou spustí to "nejde tooo" este predtym nez to zacne skusat ![]()
DrowRanger postielka priviazat nejde, nie je o co a ani by to nebolo moc prakticke, tu postielku prirazam len príležitostne.
Mrakoplas Hahaha. To je jak u nás. Přijdeme domů, já řeknu Sundej si bundu a čepici a dcera sebou mrskne na zem a kvičí Neumím!!! ![]()
Mohučanka Náš to taky neumí, ale jakmile jsem odjela na školení, tak byl prý komplet oblečený, obutý, všechny zipy zapnuté, během chviličky, aby pro mě prý mohl jít ![]()
![]()
Já samozřejmě všem přeju hodné děti, ale tak ráda čtu o těch vzteklých ![]()
Občas si říkám, když koukám jak zuří, jestli něco neděláme úplně blbě. Vůbec nikdy řevem nic nezískala, ona vlastně ani nic nechce, není to řvaní "tohle mi kupte", jen vůbec nemůže snést, když jí něco nejde, něco trvá apod. V mnoha ohledech je moc šikovná, jen kdyby to řvaní trochu ubylo, můj život by se velmi prudce zlepšil. Vkládám naděje do blížících se čtvrtých narozenin!
Lumi Přesně, chodím se sem uklidnit, že mám juniora normalního. Při některých záchvatech pro nic za nic si říkám, kde jsem udělala čidělám chybu. Výchova? Přitáhnout opraťe? Uvolnit? Změna stravy? Zapracovat na trpělivosti? A protože nevim, nedělám nic.
K nejakým milníkůn, že se neupínám. Chytré okolí prorokovalo, že se to změní po šestinedělí, po 3 měsících, po zavedení příkrmů, po 1.narozeninách, po 2. narozeninách, až nastoupí do školky........nic. Já největší změnu k lepšímu, v chování, zaznamenala s kombem chození na nočník a rozvoj řeči.
tzaziki Dcera měla novorozeneckou žloutenku, dva dny byla v porodnici pod tím spešl světlem a já za ní mohla jen na kojení. Vždycky už přes celou tu dlouhou chodbu jsem slyšela, jak řve, žádné jiné miminko takhle slyšet nebylo - říkaly to i sestry, takže to nebyl můj vjem čerstvé matky. No a ve stejném duchu pokračujeme už tři roky
ale mimo ty šílený záchvaty vzteku je super.
Včera ráno syn zúril (reval), keď som mu k raňajkám nachystala lyžičku, že je nesprávna - s tou lyžičkou raňajkuje denne! Odmietla som ten rev riešiť a povedala mu, že si má sám zobrať akú chce. No čo myslíte, o tých nekonečných asi 10 minút, ktorou jedol? ![]()
Lumimuj syn je taky urvany, a to mu jsou uz ctyri a pul;)jinak je to fajn kluk, sikovny, mily, ale rve jak tur - kdyz mu neco nejde, kdyz neco chce, kdyz neco nechce...mame v repertoaru vztekly rev, litostivy rev a pak jakesi hodne hlucne knourani
Pritom my s muzem jsme vylozeni tichoprdi. Rval priserne uz jako mimino a myslim, ze to neprejde nikdy.
tzaziki ja se nedavno dojimala nad miminkovskymi fotografiemi nasich deti a uvedomila si, ze mel nasupenej a vzteklej vyraz uz ve 3 mesicich ![]()
Gatitanas je rovnaky az na to, ze bol usmiate babatko, prislo to az casom.
Lamicka můj vztekloun se vždycky rozzářil jako sluníčko, jakmile jsem na něj namířila foťák:-) nechápu jak je to možný, ale fungovalo to fakt od mini miminka. jinak jsem si v určitou chvíli uvědomila, že ten řev a vztekání díkybohu umí taky vyvážit kouzelným smíchem a nakažlivě veselou náladou - jen díky tomu přežil![]()
viktorka_od splavu jo, on je nastesti taky vetsinu casu usmevavy a vesely kluk, jen nekdy bouchne no...
Naposledy bouchnul ve skolce, pani ucitelky dost koukaly, ze ho takhle vubec neznaji.
Lidi jak jsem rada ze to neni jen u nas. Muz dnes odjel rano zapijet rozlucku, prijede zitra odpoledne a deti vstaly zadkem napred, tak jsem mu psala ze mu to zapijeni preju, ale jak prestanu kojit ze odjizdim na tyden a at si s harpyjema uzije i on. Tak mi poslal jen vysmateho smajlika, ale on ho ten smich prejde!!!
Náš chlapeček je asi celkem v pohodě, nějaký záchvaty proběhly a jednou za čas ho něco chytne, ale spíš bych ho označila za trpělivého a pohodáře. Zato dcera bude podle mě celkem prudká, jakmile se jí něco nelíbí, není ani šance zareagovat, okamžitě řve, rudne, lapá po dechu.
Myslím, že se tak roděj :-(
MMuž byl úterý středa na služebce, samozřejmě z nejhodnějšího chlapečka byl ty dva dny fňukavý nespokojenec
PPřesně jsem si říkala, že jak přestanu kojit, odjedu pak někam sama na dovolenou na týden, možná si teda s sebou vezmu psa ![]()
dzizisketa presne, psa si klidne vezmu s sebou, hlavne ze si necha deti:D
DrowRanger postielka priviazat nejde, nie je o co a ani by to nebolo moc prakticke, tu postielku prirazam len príležitostne.
Kdysi mi mladej pán takhle spadnul z postele... neřval, jen se spokojeně zasunul pod postel a spal dál...když jsem se vzbudila, dítě nikde, na posteli nebylo, vedle postele nebylo, ticho vůkol... normálně jsem si myslela že ho někdo ukrad ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY