Karja no tak to ti přidám ještě kamarádčin zážitek - taky hledala syna, cca stejně starýho, tak zmizel z postele. Nakonec ho našla pod postelí, která se trošku odsunula od zdi a on mezerou zapadl pod ní, vůbec se nevzbudil. Díra byla fakt malá, takže nebyla hned vidět, ale on byl hubeňour.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Já tedy nemám srovnání s jinými, ale naše lidl lokomotiva na baterky utáhne do kopce nejen sebe, ale i čtyři vagónky, tak bych se jí nebála :o)
žluťásek Já tedy nemám srovnání s jinými, ale naše lidl lokomotiva na baterky utáhne do kopce nejen sebe, ale i čtyři vagónky, tak bych se jí nebála :o)
Naše taky, případně vagón s nějakým nákladem.
Tak bezva, to je fajn. Četla jsem to jen v nějakých diskuzích, ale neorientuji se. Syn dosud odmítá cokoliv jezdiciho na baterky, ušetříme. Dřevěných vlaků máme asi tak milion ![]()
Mohučanka Tu vláčkodráhu z Lidlu taky doporučuji, je super.
Lumimuj syn je taky urvany, a to mu jsou uz ctyri a pul;)jinak je to fajn kluk, sikovny, mily, ale rve jak tur - kdyz mu neco nejde, kdyz neco chce, kdyz neco nechce...mame v repertoaru vztekly rev, litostivy rev a pak jakesi hodne hlucne knourani
Pritom my s muzem jsme vylozeni tichoprdi. Rval priserne uz jako mimino a myslim, ze to neprejde nikdy.
No to jsem teda nechtěla slyset! Jak to zvládáte? A jak na to reagujete?
Lidl vlacik tiez odporucam, mame mame dokonca dve rozne sady. Jedine minus je, ze su niektore kolaje akoby krivo vyfrezovane a vie sa vlacik obcas zaseknut. Ale to je prkotina. Dokupila som k tomu aj par dielov z IKEA a pasuju. U dedka ma zas dve sady duplo vlacikov, jeden z nich vydava aj zvuky, vie cuvat, zastavit, most sa da tiez zlozit.
Obidva su super ale tie drevene sady su variabilnejsie, da sa dokupovat diely roznych vyrobcov ako uz pisali vyssie. Hlavne aby to malo zavory! :)Ja sa s tym tiez vydrzim celkom dlho hrat :).
Lumi uz to moc neresim. Cim je starsi, tim jsou ty revy mene caste. Ve trech letech to bylo denne, ted jen obcas. Jinak je to hodne dite, tak se snazim nevypenit.
Takže přemluvit Ríšu na páteční karneval se nepodařilo, nakonec ho stejně obec zrušila v rámci preventivních opatření. Tak aspoň v sobotu do divadla. Ani tam nechtěl, nějak jsme ho tam dostali, ale odpor se stupňoval, až se s prvními tóny proměnil v hysterický řev "chceš jít domů a být jen doma s maminkou a tatínkem"
. Tak jsme tam nechali 150 korun a jeli obratem domů. Takže jsem odsouzená trčet doma a na pořád stejných procházkách s nudícím se děckem, které zoufale touží po společnosti dětí, ale přitom mezi ně odmítá jít ![]()
Dnesni noc patri mezi ty, co bych si rada odpustila. Ale zase jsem mela uz o pul 7 vypite kafe, takze si po obede muzu dat dalsi![]()
Pinot Noir vies co ani nas nevydrzi a odmieta taketo organizovane aktivity ale vonku deti vyhladava, takze vzdy hladame ihrisko kde sa niekto nachadza, v pripadoch nudze najvacsej ho sambo vezme do nejakej herne. Alebo aj na plavarni si kamosov najde. Ale teraz ako chodi do skolky je to lepsie, tiez mu tie deti chybali.
Pinot Noir a náš ani netúži po iných deťoch ![]()
Mohučanka dřevěná vláčkodráha je u nás nejlepší hračka, mnohem oblíbenější než duplo vláček, máme mix výrobců, další mix má u našich, staví neskutečné složité propletence přes celý pokoj. Fakt doporučuji. A teda jen nápad, my napoprvé koupili obří přetékající plastovou krabici za necelé 2 tisíce na bazoši a to byla nej investice, je to tak 6 různých sad
on samotný velký dřevěný most stojí 300,-, výhybky, kterých je neustále málo, jsou taky drahé. To samé tunely, depo a tak. Obyčejné rovné i zatáčky jsou dobré z ikea. Je jich dost za dobrou cenu. Točnu doporučuji z Lidlu, ta plastová je lepší než dřevěné. Užijte si to! Koleje jsou super.
Ségra na podzim na bazaru koupila mega krabici koleji a doplňků za asi 800! A její děti si s tím vůbec nehrajou!! Když tam jsme na návštěvě, hraju si nejvíc já a můj syn, abychom si to množství uzili :-))) i my už toho teda máme požehnaně. Hodně koleji a výhybky, křižovatky, přejezdy, to je nutnost. Pak se dají stavet ty skvělé propletence. Mě to teda fakt baví, vymyslet to nějak logicky a zajímavě. To mi jde o dost líp než lego
občas
když syn odpoledne spí, postavím mu parádní trať a pak je teda těžký dostat ho ještě ven. Už to dělám jen když je venku hnusně a nemrzelo by mě to.
Hm, my máme dve sady z Ikey, postavila som maly prepletenec, syn ho zbúral a bolo.
Ale zas trávi veľa času varením
Uspavam a z postele se ozvalo: a mikulaska sukni brekekeke:D
Synovi prinesl Jezisek tyhle cinkajici zavory. Stoji dost, ale jsou super. Cinkaji, kdyz projede vlacek.

Lamicka Jenom kdyz projede? ;-) To budte radi, syn dostal tunel a ten cinka kdykoli na nej dopadne paprsek svetla, je zahrabany v krabici a obaleny papirem, protoze tak nejak "bezne" uklizeny zacal casto cinkat sam od sebe :-)
Garfie Jenom kdyz projede.![]()
Tak ten tunel urcite nechceme! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY