žluťásek mně stačí ty moje. Na neděli jsem k nám pozvala kamarádku se třemi dětmi, 4, 2 a novorozenec a už teď se bojím, že to potvrdí ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jo tohle je strasny, jeste toho parchanta budou v kriminale chranit
. Onehda se do ctvrti, kde jsem bydlela prestehoval ten vrah z Kmetinevsi, hezky pekne nove jmeno a cisty rejstrik, to je uplna casovana bomba. Pardon za vsuvku.
Prosim vas, ja sice neviem o akom vrahovi je to rec a ani nechcem vediet!, nepiste to do tohto vlakna, prosim prosim.
Onehda se do ctvrti, kde jsem bydlela prestehoval ten vrah z Kmetinevsi, hezky pekne nove jmeno a cisty rejstrik, to je uplna casovana bomba.
Tohle pokládám za největší zhůvěřilost. Jakože okolí nemá právo vědět... neměl by stát svoje občany chránit?
A žádný kecy aka splatil dluh společnosti bla bla bla mě nepřesvědčej. Jak se tohle dá splatit?! leda by jeho oběť obživla!
barbucha jasne, pockame, az nekoho zase zabije, v lepsim pripade okrade.
žluťásek jako ne ze by ti nasi neumeli radit, to umi, ale jak uz jsou vetsi, tak si treba zalezou na hodinu do pokojiku a hrajou si tam, takze ja uz si trochu odvykla...
Ten mladsi je nerizena strela, presne takovy byl nas syn v tomhle veku a uplne jsem si vzpomnela, jak jsem tehdy byla psychicky vycerpana, protoze jsem musela byt neustale ve strehu.
Historie se opakuje, i prvni slovo nasi druhe dcery je haf:D
rasaNori nas nejmladsi rika psovi "pej", to "sek" zatim neumi ![]()
Dnes sme s kamoškou konštatovali,že tie deti strašne rýchlo rastú, dospievajú a múdrejú. Dnes sme si u mňa v kuchyni v pohode vypili čaj a poklábosili a oni sa zatiaľ sami hrali v obývačke. Keď sme tam prišli, akurát obaja parkovali autíčka do garáže zv ankúšov na gauči :D Následne synu kázal kamarátkinmu malému ako sa kreslí kak, vyjedli dve misky ovocia a odišli sa hrať mimo dozor do chodby :D
Rosťa si dneska hrál s dětmi z lesní školky, "jeli" spolu v takovém dřevěném vlaku. Děti volaly "mimino, hele tady je mimino!" a ptali se "on ještě neumí chodit?"
A umí? On byl v pohybu pořád napřed oproti naší dceři, která je asi o měsíc nebo dva starší. Teď už teda dáma chodí až běhá. Brácha je z ní hotovej, že už umí chodit jako on, umí chodit po dvou, už je velká, pořád to komentuje... Zato my pořád doma něco hledáme, je hrozná přenašečka.
dynda přenašečka je ještě dobrý, syn byl shazovač. Co se naučil stát, sházel všechno, na co dosáhl. Hračky z poliček, všechno ze stolků v obýváku, že sedačky, pak se naučil otvírat i nějaké šuplíky
Doufám, že mladšího to mine.
NNeumí. On se bojí pustit, i vestoje se pořád přidržuje. Ale už se párkrát stalo, že měl v obou rukou něco zajímavého a bezděky pak stál hezky sám bez opory. Ale krok do prázdna ještě nebyl. Jako ale mohl by, ať může přes léto co nejvíc chodit bosky.
Evaevanas sa zase postavi k posteli, gaucu, comukolvek, nieco z neho zoberie, polozi na zem, zase zvihne a polozi naspäť na gauc a takto dokola jednu vec dviha a poklada a tým sa dokaze prebavit dobrych 10 minut :)
Som sa dnes pozerala na toho nášho miláčika, ako stojí s tatom na kanáli a pozerá sa, a je už fakt veľký
a to bol predtým opäť u zubárky, opravila mu ten najhorší zub, bol v kresle 40 minút, ale nemá to úplne dolestene, už to nedával.
letfenixa Jsem pyšná, byli jsme všichni u zubaře, malý úplně poprvé a byl docela statečný. No a starší úplně vzorný, nejvzornější, až jsem se skoro nestačila divit. Snad jim to vydrží!
Malenge já jsem taky pyšná, už týden čistíme ráno zuby i mezizubním kartáčkem. S tím paličákem už je občas i možnost se domluvit či něco vysvětlit.
Já jsem dneska nějaká unavená, tak jsem chtěla čištění mezizubním vynechat, ale malá dcerka (akorát 13 měsíců, ale má už 9 zubů) ho v jeho chvíli mezi ostatníma věcma na přebalováku vyštrachala a důležitě mi ho podávala, že to teda ne, žádné šizení
. Ale že by pak otevřela pusu, abych na to viděla, to teda vůbec...
Myslím, že jednu z nejvýživnějších kombinací mám doma teď já: mladší obchází nábytek, rabuje šuplíky, má odvahu vylézt na cokoliv, všechno chce, už se umí vztekat, už moc nespí. Starší mele pantem od rána do večera, do školky nechodí, stačí mu 10 hodin spánku denně, neustále se ptá "co" (dnes už jsem odpověděla hovno). Když k tomu přičtu fakt, že starší není ledajaký starší, ale Ríša, je to někdy fakt na palici.
Pot ma oblial. Fakt som ten labilnejsi kus, ktorému stačí 1 dieťa.
Dneska rano jsem po noci, kdy diky bourkam byly obe co chvili vzhuru, jsem se ptala starsi na neco a ona me uplne ignorovala. A chvili pred tim udelala scenu ze po schodech jedine za ruku s tatinkem. Tak uz jsem vyletela, ze se na to tady muzu taky vykaslat, ze k deckam vstavam jenom ja v noci, protoze muz je neslysi, a pak posloucham akorat kde je tata furt jenom tata a nebo mi pro jistotu neodpovida vubec. Sla jsem si pobrecet na zahradu a stejne to k nicemu neni, proste jak muz prebral peci o starsi kdyz se narodila mala, tak se to nejak cele zvrtlo a ted ocividne sklizim jen co jsem zasela:(
Opisovala jsem trochu od žluťásek . Není tak hezký a vtipný, ale vím, že bude dobrý ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články