Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 26. června 2020 09:53

žluťásek mně stačí ty moje. Na neděli jsem k nám pozvala kamarádku se třemi dětmi, 4, 2 a novorozenec a už teď se bojím, že to potvrdí

Online Jos
příspěvků moje polička 26. června 2020 10:04

Jo tohle je strasny, jeste toho parchanta budou v kriminale chranit. Onehda se do ctvrti, kde jsem bydlela prestehoval ten vrah z Kmetinevsi, hezky pekne nove jmeno a cisty rejstrik, to je uplna casovana bomba. Pardon za vsuvku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. června 2020 10:18

Prosim vas, ja sice neviem o akom vrahovi je to rec a ani nechcem vediet!, nepiste to do tohto vlakna, prosim prosim.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 26. června 2020 10:55
Reakce na Jos:

Onehda se do ctvrti, kde jsem bydlela prestehoval ten vrah z Kmetinevsi, hezky pekne nove jmeno a cisty rejstrik, to je uplna casovana bomba. 

​Tohle pokládám za největší zhůvěřilost. Jakože okolí nemá právo vědět... neměl by stát svoje občany chránit?

A žádný kecy aka splatil dluh společnosti bla bla bla mě nepřesvědčej. Jak se tohle dá splatit?! leda by jeho oběť obživla!

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 26. června 2020 11:07

barbucha jasne, pockame, az nekoho zase zabije, v lepsim pripade okrade. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 26. června 2020 12:02

žluťásek jako ne ze by ti nasi neumeli radit, to umi, ale jak uz jsou vetsi, tak si treba zalezou na hodinu do pokojiku a hrajou si tam, takze ja uz si trochu odvykla... Ten mladsi je nerizena strela, presne takovy byl nas syn v tomhle veku a uplne jsem si vzpomnela, jak jsem tehdy byla psychicky vycerpana, protoze jsem musela byt neustale ve strehu. 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 26. června 2020 12:35

Historie se opakuje, i prvni slovo nasi druhe dcery je haf:D

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 26. června 2020 12:40

rasaNori nas nejmladsi rika psovi "pej", to "sek" zatim neumi

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. června 2020 13:15

Dnes sme s kamoškou konštatovali,že tie deti strašne rýchlo rastú, dospievajú a múdrejú. Dnes sme si u mňa v kuchyni v pohode vypili čaj a poklábosili a oni sa zatiaľ sami hrali v obývačke. Keď sme tam prišli, akurát obaja parkovali autíčka do garáže zv ankúšov na gauči :D Následne synu kázal kamarátkinmu malému ako sa kreslí kak, vyjedli dve misky ovocia a odišli sa hrať mimo dozor do chodby :D 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. června 2020 13:54
Reakce na dzizisketa:

Rosťa si dneska hrál s dětmi z lesní školky, "jeli" spolu v takovém dřevěném vlaku. Děti volaly "mimino, hele tady je mimino!" a ptali se "on ještě neumí chodit?" 

​A umí? On byl v pohybu pořád napřed oproti naší dceři, která je asi o měsíc nebo dva starší. Teď už teda dáma chodí až běhá. Brácha je z ní hotovej, že už umí chodit jako on, umí chodit po dvou, už je velká, pořád to komentuje... Zato my pořád doma něco hledáme, je hrozná přenašečka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2020 14:20

dynda přenašečka je ještě dobrý, syn byl shazovač. Co se naučil stát, sházel všechno, na co dosáhl. Hračky z poliček, všechno ze stolků v obýváku, že sedačky, pak se naučil otvírat i nějaké šuplíkyDoufám, že mladšího to mine.

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 26. června 2020 14:23

dynda

NNeumí. On se bojí pustit, i vestoje se pořád přidržuje. Ale už se párkrát stalo, že měl v obou rukou něco zajímavého a bezděky pak stál hezky sám bez opory. Ale krok do prázdna ještě nebyl. Jako ale mohl by, ať může přes léto co nejvíc chodit bosky. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. června 2020 15:05

Evaevanas sa zase postavi k posteli, gaucu, comukolvek, nieco z neho zoberie, polozi na zem, zase zvihne a polozi naspäť na gauc a takto dokola jednu vec dviha a poklada a tým sa dokaze prebavit dobrych 10 minut :)

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 26. června 2020 15:49

Som sa dnes pozerala na toho nášho miláčika, ako stojí s tatom na kanáli a pozerá sa, a je už fakt veľký a to bol predtým opäť u zubárky, opravila mu ten najhorší zub, bol v kresle 40 minút, ale nemá to úplne dolestene, už to nedával.

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 26. června 2020 18:39

letfenixa Jsem pyšná, byli jsme všichni u zubaře, malý úplně poprvé a byl docela statečný. No a starší úplně vzorný, nejvzornější, až jsem se skoro nestačila divit. Snad jim to vydrží!

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 26. června 2020 18:55

Malenge já jsem taky pyšná, už týden čistíme ráno zuby i mezizubním kartáčkem. S tím paličákem už je občas i možnost se domluvit či něco vysvětlit.

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 26. června 2020 21:50

Pinot Noir

Já jsem dneska nějaká unavená, tak jsem chtěla čištění mezizubním vynechat, ale malá dcerka (akorát 13 měsíců, ale má už 9 zubů) ho v jeho chvíli mezi ostatníma věcma na přebalováku vyštrachala a důležitě mi ho podávala, že to teda ne, žádné šizení  . Ale že by pak otevřela pusu, abych na to viděla, to teda vůbec...

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 27. června 2020 01:43
Reakce na Pinot Noir:

Myslím, že jednu z nejvýživnějších kombinací mám doma teď já: mladší obchází nábytek, rabuje šuplíky, má odvahu vylézt na cokoliv, všechno chce, už se umí vztekat, už moc nespí. Starší mele pantem od rána do večera, do školky nechodí, stačí mu 10 hodin spánku denně, neustále se ptá "co" (dnes už jsem odpověděla hovno). Když k tomu přičtu fakt, že starší není ledajaký starší, ale Ríša, je to někdy fakt na palici.

​Pot ma oblial. Fakt som ten labilnejsi kus, ktorému stačí 1 dieťa.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 27. června 2020 08:49

Dneska rano jsem po noci, kdy diky bourkam byly obe co chvili vzhuru, jsem se ptala starsi na neco a ona me uplne ignorovala. A chvili pred tim udelala scenu ze po schodech jedine za ruku s tatinkem. Tak uz jsem vyletela, ze se na to tady muzu taky vykaslat, ze k deckam vstavam jenom ja v noci, protoze muz je neslysi, a pak posloucham akorat kde je tata furt jenom tata a nebo mi pro jistotu neodpovida vubec. Sla jsem si pobrecet na zahradu a stejne to k nicemu neni, proste jak muz prebral peci o starsi kdyz se narodila mala, tak se to nejak cele zvrtlo a ted ocividne sklizim jen co jsem zasela:(

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 27. června 2020 09:07

Opisovala jsem trochu od žluťásek . Není tak hezký a vtipný, ale vím, že bude dobrý