Pinot Noir Nevím, co bylo předlohou, ale tohle je roztomilé :) všechno nejlepší!
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori
Klid, to se srovná...
Pinot Noir je krásny, tento rok prvýkrát premýšľam, že upečiem synovi sama tortu
Pinot Noir Je krásnej. Líbil by se mi i pro sebe ![]()
Všechno nejlepší!
Pinot Noir mňam! krásné narozeniny a vše nej ![]()
Pinot Noir je krasnej! uzijte si oslavu:)
Dnes scénka:
už si jdi vyčistit ty zoubky
a prooooč?
protože v noci ti do pusy vlezly ty příšery, které ti chtějí v zoubkách udělat díry, tak je musíš vyhnat
a kolik jich je?
hrozně moc
fakt? Jako osmnáct pět za hodinu? ![]()
PPřejeme vše nejlepší a ať si dort užije!
rasaNori jdeš mi s tím akorát do rány, celá moje poporodni psychoza je na téma "zklamávám starší, když nemám na ni skoro žádný čas " ![]()
Jsem teď fakt vděčná za tu karantenu, že si příšerka za to jaro zvykla že je táta doma a víc se podílí na péči o ni, nezávisle na miminu.
Jinak mužovo vstávání v noci vypadá tak, že mě příšerka vzbudí a já do něj kopnu, aby k ní vstal ![]()
Malenge tady to rozumování je boží
.
rasaNori klid, to je uplne normální, tyto vlny, kdy je jeden rodič nejlepší. Ono se to zrovna.
Pinot Noir krasny dort, s dovolenim to v zari obslehnu s dvojkou!
Pro petku bych tam asi musela namontovat robota a dratky, ktery by si oslavenec prestipaval, ma ted rozebiraci obdobi.
Super dort. Co je to za zvířátka? Jsou moc pěkná. Já jsem se ještě nějak nesžila se skutečností, že mladší už byl rok...
Děkuju všem, přání vyřídím ;). Dort má dno a poklop pečený piškot a vnitřek nepečený z kysané smetany a ovoce, taková letní verze.
Díky, jasně. Tak všechno nejlepší Viktorovi a ať oba kluci pěkně rostou!
Pinot Noir všechno nejlepší Viktůrkovi ![]()
Pinot Noir umotas tornado z dratku a zapichnes ![]()
A vsechno nejlepsi Viktorkovi, hezky to oslavte! Podle popisu ten dort bude strasne dobry, ty lehke letni mam nejradsi.
Pinot Noir krasny dort. Hezky si uzijte oslavu.
Pinot Noir Bez tak vaši mají někde doma tohle, z toho půjde tornádo na dort udělat ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články