Pinot Noir Bez tak vaši mají někde doma tohle, z toho půjde tornádo na dort udělat
skvělej nápad!
Pinot Noir to není možný že už má rok! všechno nejlepší:-)
Pinot Noir Bez tak vaši mají někde doma tohle, z toho půjde tornádo na dort udělat
skvělej nápad!
Pinot Noir to není možný že už má rok! všechno nejlepší:-)
Pinot Noir vsechno nejlepsi Viktorovi, krasne jmeno a krasny dort.![]()
Pinot Noir všechno nejlepší Vikimu! Dort se ti povedl. Ten můj byl samozřejmě taky obšlehnutý, z Pinterestu ![]()
žluťásek Ja chtela obslehnout tvuj s tim rozdilem, ze jsem si ty postavicky zvirat chtela udelat jedle.....no tak to byl ale napad:-D:-D. Dva vecery jsem to modelovala, sezrala jsem jednoho huskyho a pak jsem teda snedla i dost materialu, abych uz nemohla delat dalsi.
Karja já mám pro ty schleich figurky děsnou slabost, ty kočičky na dortu vlastně byly hlavní dárek. Resp. Upoutávka na něj, dostal tehdy ještě velkou lesní sadu. Jsou tak krásný.
S těma kočkama si hraje nejvíc. A už fakt i různý scénky, je to moc milý. Nejčastěji kočička uvízne na stromě a musí přijet hasičské auto s žebříkem a sundat ji a pak dojede veterinářka ji zkontrolovat (ano, modří správně poznali Haničku a Murka :-)))
Karja ty ze nemas cas a potom po veceroch modelujes zvieratka na tortu?
Ja som leniva mater a doteraz najvacsi uspech maju sviecky v tvare auticiek. Dva krat win win :) (edit.jako doma to malo uspech myslim:)
Karja ty jo, naposledy jsem modelovala autíčko na Richardův první dort, a to teda už nehodlám opakovat
Sežral huskyho ![]()
No tak to je boží. V rodině to nemáme, ale jdu to rozhodně koupit ![]()
Děkuji všem za přání, byl to fajn den. Letí to šíleně, s dětmi tak stokrát rychleji než za bezdětna.
Mrakoplas No jako me by to nenapadlo, ale predtim chvili udelala moje kamosma dort s figurkama a nejak me to nalakalo. Ono samo o sobe to taky nebylo tak desne, ale musel byt presny navod, jakmile jsem se do neceho pustila sama, tak jsem to pak snedla no!
A navic ten dort jsem pekla bezlaktozovy a to se ukazalo jako slabsi stranka nez ty figurky, dost ten krem tekl. A dcera rekla ,,fuj, hnusny, nechci,,:-D. Ale vsem to jinak chutnalo. Ale moje chyba, dcera ma nejradeji obycejny piskot, kdybych ho promazala dzemem, tak je to poloviny prace.
Dnes na me syn vola zvenku: mamiiiii?
Ano?
Syn uplne vazne: Ja jsem volal mamu.
Ja jsem tvoje mama.
Jo, aha, no jo. Mam hlad. ![]()
To je spíš do vtipů.
Ale já mu rozumím, když mám hlad, tak mi to taky nemyslí.![]()
Prosimvas, jak vypada jidelnicek vasich +- rocnich deti? Myslim forma a obsah...
dzizisketa Pinot Noir dynda Mrakoplas a dalsi?
711990 ehm nepytaj sa. Ja to pri druhom akosi flakam, hlavne obedy su des. Ale taky celodenny - rano dostane mlieko, potom bud chlieb s maslom a pokusom o zeleninu alebo biely jogurt. Doobeda este nejake ovocie alebo hrasok (mame ho vela), obed vacsinou zbojkotuje, chce len to, co jeme my, tak nejaka zelenina, maso, zemiak, cestovina alebo ryza. Olovrant bud kapsicka alebo to co na ranajky alebo kornutok od zmrzliny
(vacsinou sme vonku). Vecera kasa, banan alebo sa snazim donho dotlacit obed. Teraz sme vikend prec, tak aj obedy ma kupenske a jedalnicek co je po ruke.
711990 jaj a vacsinou chce jest len rukami alebo z kapsicky (mam aj tie plnitelne), lyzickou mi zje len ten jogurt a kasu. Takze polievky nula bodov, davam mu len zeleninu z polievky, tu zje v pohode.
Mrakoplas jezis ani nevis jak rada to ctu
Tonda zacal odmitat jist lzickou, pokusy o jidlo do ruky konci tak, ze ma akorat plnej takovej ten bryndak s korytkem a nevim, jestli vlastne neco spolkne. A jinak zije z melounu, okraju od pizzy a z kojeni
rikala jsem si, jestli treba nenajdu inspiraci co davat, protoze vlastne nevim, jestli umi snist nemixovany jidlo, tim jak vsechno ozvejka a vyplivne.
711990 Ja delala jeden cas dceri takovy jakoze placicky nebo nakypy, co drzely v celku. Klasicky cuketak na plech, pak i neco dynovyho. No ale ten cuketak byl vdecnej, to jedla v lete dvakrat tydne,treba kdyz jsme jeli na vylet a tak;-)
Karja to zkousim taky. Taky ty bananovy livance a tak. Jenze ja nepoznam, jestli mezi tema rozmstlanejma kouskama je neco, co i snedl;)
711990 neboj, žádné dítě s přístupem k jídlu ještě od hladu neumrelo. Nevím kolikkrat kojis, ale oni fakt vypijí strašně kvanta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.