Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 30. června 2020 21:02
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 21:09

Sweet Potato ale jo, taky jsem čekala, že to přijde. Ale myslela jsem si, že když ho to naučím jíst jako mimino, tak to třeba vydrží. Ale třeba fenykl odmítl docela brzo, to byla první věc.

Jo a já už mám v sobě řádek čokolády;), ale děti už spí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 21:12

viktorka_od splavu já ho moc nenutím, určitě ne moc na sílu. Akorát pak není sladkost, zas nečekám, že si z nabídky jabko nebo zmrzlina, vybere jabko. Mě spíš zaujalo, jak rychle spoustu druhů vyřadil. Naštěstí je ještě trochu trubka a nechápe, že i já můžu koupit to, co babička;) Takže některé věci jsou jen u babičky, já je nemám;)

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 30. června 2020 21:36

Evaeva

JJežíš fenykl, ten jsem zapekla minulý týden, a bylo to první, co malý z talířku vyjedl. Jeho chutě mne často udivují. 

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 30. června 2020 21:37

711990

UUmanutě mi před obličejem mává ručičkou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 21:41

dzizisketa já mu fenykl dávala od prvních příkrmů a neměl problém. Okolo 18m ho začal plivat a už nikdy nepozřel. Rosťa je ještě malý, okolo roku jedl vše, snad mu to dlouho vydrží.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 21:43
Reakce na dzizisketa:

711990

​To si umím živě představit:) Synovec komunikuje pomocí asi tak osmi zvuků a i tak umí být dost nesmlouvavý:)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:16

Pobavila mě dcera. Šla jsem jí čistit zuby před spaním, posadila se k televizi a říká: ,,Mami, pusť mi kominíčka". Já na to že jakého kominíčka. ,,No přeci toho pošťáčka, co lítá v noci a má dopisy". Až po chvíli mi došlo, že myslí večerníčka, nemohla si vzpomenout na název, tak ho popsala :) 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:21
Reakce na dzizisketa:

711990

​No mozna jsem tu starsi mela ucit znakovat, mozna by tak nervala:-D:-D. Ale jelikoz rve i ted, kdyz uz pekne mluvi, tak by asi to znakovani stejne prokladala rvanim.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:29

Evaeva no ono nema zmysel mu kupovat vlastne, vacsinou zje polievku a tak stvrtinu dospelackej porcie aj to asi prehanam :)

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:30

Karja Ríša čím víc a lépe mluví, tím víc a květnatěji řve . Myslím, že některá individua si tu svou dávku prostě musí odeřvat a nedá se tomu zabránit. 

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:32

mnum to je hezký

Ríša si nedávno nemohl vzpomenout na slovo loupáček, tak řekl dloubáček - v jeho případě je to teda mnohem výstižnější, dvakrát dloubne a hotovo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 22:34

Mrakoplas když mu nic nekoupíme, tak sní i porci jednoho z nás, když dostane vlastní jídlo, tak se v tom jen poryje. Budeme muset ty počty jídel, polévek a předkrmů ještě vyladit, dlouho jsme s ním nikde nebyli, to ještě jedl hlavně skleničky a od nás jen trochu.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:39

Mrakoplas My jsme byli ted na vylete v restauraci (protoze zacalo prset), no deti jak z divejch vajec, objednali jsme si neco k piti, cisnik pak prisel objednat jidlo a sambo velice trefne rekl ,,on si snad mysli, ze tady s tema detma budeme jist,,. I vypiti dzusu stalo za to, myslim, ze jsme vsechny pekne stvali:-D 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:53

Karja no my sme mali dobre pocasie takze terasy, inak by nas asi hnali, on vydrzi sediet tak minutu nez vypije dzus a potom beha jak splaseny kôň. A je dost komunikativny, takze pozabava aj vsetkych naokolo

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2020 22:56

Evaeva no to je presne, z naseho najviac chuti :) Tak ja si objednam polievku a hlavne tak, aby to chutilo a mohol jest aj on, ja by som to sama aj tak nezjedla. Ale ked sa zacnem delit aj s mladsim, asi ostanem vzdy o hlade

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:05

dzizisketa myslím, že hojdačku a hojdanie sa va veľmi rýchlo naučí ukázať/zavrešťať každé dieťa. Dnes sa u nás stála nahojdačku normálne fronta, všetky deti mali svoj osobitný štýl ako dať najavo, že by to aktuálne sa hojdajúce dieťa mohlo už láskavo vypadnúť .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:10

Evaeva syn vie dosťveľa vysvetliť veľavravným "EEE", len rôznejdĺžky, intonácie a hlasitosti. Hlavne, že sa naučil povedať garáž a dnes plameniak, slová ako áno, nie, papať, cikať a podobne nie sú tak dôležité .

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:14

To je pohoda, když moje dítě žádný atrakce nezajímaj a nemusím řešit ty spory o střídání

Krmí si svou plyšovou kočičku pískem, zahrabává si nohy a jednou za půl hodiny si vyleze na cokoliv volného, posedí tam deset vteřin a zas jde do písku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 23:20

žluťásek syn zase nemá rád sdílení těch atrakcí s ostatními. Takže si skáče na trampolíně, přijde jiné dítě, tak on odejde, ale vůbec mu to nevadí. Doufám, že z toho vyroste, zatím sebou nechá pěkně vorat;) Problém nastává, když to dítě tam chce být s ním. Přitom třeba na písku si s dětmi hraje rád.