Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:20

Pinot Noir a co je to za velikost?

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:27

Ava Mám jedny dlouhý, druhý nad kotníky. Na materiál jsem se musela jít podívat, jedny jsou z lyocelu+ bavlny + minimum elastanu, jsou moc fajn. Ty kratší jsou 100% lyocell, a oboje nosím moc ráda. Kromě jedněch kratasů a šatů teď nenosím prakticky nic jinýho. 

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:37

Ava 38

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:54

Prosím Vás, nemáte tip na nejaké dobré "vazenie :) " pre 2 ročného čerta? Z postielky už vylezie a potrebujem ho niekedy niekam bezpečne umiestniť. Ohrádky sú asi vacsinou nízke. 

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 11:06

olivieraa a to existuje nějaké dvouleté dítě, které se nechá někam zavřít?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 11:07

Ava já měla loni z hm, ty moje už nemají, ale mají spoustu podobných, třeba tyhle, byly super, takové lehké, ale jako žádný extra styl, spíš na volný čas:) Myslím, že velikosti +- odpovídají klasickému oblečení. Mám pocit, že když se zaregistruješ do toho jejich klubu, máš vrácení zdarma. Loni měli docela výběr na andělu, ale ne v tom obchoďáku, ale naproti. Ty z ca co Pinot mám taky, ty jsou trochu pevnější a podle mě teplejší, do práce super.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 11:10

olivieraa asi spíš naučit, co nesmí a zajistit nebezpečné věci. Já teda dvouletého klidně nechám cvilku doma samotného, když jdu třeba pro balík, tj. ty tři minuty. 

Online Karja
44662 příspěvků moje polička 02. července 2020 11:16

žluťásek Hele, to neni ta segra, co ji hlidame deti. Segra ucitelka je prave ten nejvetsi chudak, co hlida cele prazdniny. Predevcirem mi prave rikala, ze nevi, jak pak da 6 deti az budu ja pracovat:-D. Tak jsem ji uklidnila, ze s ni jsme zatim nejak nepocitali. A navic jeji muz pracuje vyhradne z domu, jako ja ho obdivuji, a on to bere vsechno tak v pohode.

Jinak mi to nevyslo, protoze dcera v 7 rano vybehla naha, ze jde ven, ale uz je mi lip. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. července 2020 11:23

Pinot Noir nevím, jestli nechá, ale jako jedinou možnost vidím možná tak zamknout do komory (tak to dělám s kocourem).

Jinak souhlas s Evaeva 

Online Karja
44662 příspěvků moje polička 02. července 2020 11:38

olivieraa Evaeva Ja uz taky nechavam, hlavne si skontroluju, aby me nezamkla, to by bylo dost blby:-D

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 11:40

Evaeva souhlasím, my už chceme prodat ohrádku, už pro ročního mi přijde zbytečná.

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 02. července 2020 11:45

kamaradka mela takova ta vratka, co se montuji na schody aby tam dite nelezlo, ale mela je mezi dverma:-) kvuli oodeleni ditete i kolem tech dvou tri let od psa. za zavrenymi dvermi by ani dite ani pes nezustali, ale kdyz tam byly ty sprusle (ktere by obe strany zvladly prekonat) tak si v klidu delali svy kazdy na sve strane

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 11:49

viktorka_od splavu jo, to je dobrý nápad, vyhradit celou místnost. My ta vrátka na schodech vlastně taky máme. (O víkendu je dítě od kamarádů nechalo otevřené a našli jsme Viktora, jak si nerušeně hraje v patře. Podlomila se mi kolena a udělalo se mi regulérně špatně.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 12:11

viktorka_od splavu jo, to je jasné, oddělit schody a psa, naštěstí ani jedno nemáme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 12:15

Pinot Noir já ani ohrádku neměla, máme malý byt. Docela dlouho jsem používala košík na mimino, dokud se neuměli pohybovat. Teď, když fakt potřebuju, třeba pro tu poštu, tak dám lehátko na zem a připoutám ho tam, dostane pár křupek a ani si nevšimne. Uvažovala jsem teda, že ji pořídím pro staršího, aby mu mladší nebořil stavby, ale spíš ho naučím se zavírat v pokojíčku.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 02. července 2020 12:15

Pinot Noir Zkusím se dnes stavit do CA a vyzkoušet nějaký podobný kvůli velikosti. Kdyby to sedělo, ráda Tě jich zbavím, pokud teda neplánuješ třetího děkuju každopádně!

Evaeva Len HM a Reserved jsou v Brně hned vedle sebe, to bych mohla příp. zvládnout oboje. HM má na eshopu rozhodně největší výběr, líbilo by se mi tam víc věcí, ale zařekla jsem se za těhotenský hadry fakt neutrácet. A objednat si jednu věc neumím

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 12:20

Ava třeba ti někdo z Brna poradí, kde mají ty těhotenské věci, nemá to každá prodejna. Já taky moc utrácet nechtěla, měla jsem pár triček, dvoje kalhoty a dvoje šaty do horka. Ostatní jsem měla netěhotenské. Dost těch věcí do gumy se dá nosit pod břichem, když máš dostatečně dlouhé tričko.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 02. července 2020 12:20

Ava Koupila jsem lněné kuloty na gumu v pase, lněné, v MaS, takový rovný široký, maji hezky tmavomodrý, černý, bílý, světle khaki  ještě tuším...

Online Karja
44662 příspěvků moje polička 02. července 2020 12:21

Evaeva No ja ted chtela prave tou ohradkou oddelovat mladsi, kdyz starsi uspavam v poledne, ono je to tak 10 minut kolikrat, nekdy 15, jinak na to kaslu. Ale holt to bude muset vydrzet v postylce, tu klasickou ohradku mit nemuzeme a textilni neni bez dozoru. On zas sambo byva bekdy na HO, takze to se vsim vsudy vyjde na 3-4 dny v tydnu, do toho nekdy usne driv ta mladsi a pak treba nekdy budou spat i spolu;-)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 02. července 2020 12:37

Ava pokud se to nezměnilo,  tak HM na České nemá těhotenského nic, nebo úplný minimum. Zajela bych do Olympie,  tam máš HM, CaA s tehotenskym oblečením,.