Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 01. července 2020 13:36

DruI Pokud máte samostatný pokoj na míčky, tak si je objednej:-D. Tak to měla moje segra, ale taky s nima zvládla dva měsíce. Prostě pořád je někde sbíráš! Pořád. To si řekneš, bude si je sbírat to dítě nebo že si je bude házet jen tam kde ty chceš, ale myslim, že to tak nebude.  Ale kámoška je má v takovém vysokém bazénku už rok a nenadává na ně.

Lamicka No mě napadlo je roznosit po těch batolecích návštěvách, jednou deset tam, podruhý deset jinam, lidem se zahradou a kor v létě v bazencích to překážet nebude...Jenže dcera to určitě nebude chtít dát z ruky, takže nás stihne stejný osud, jako vás.

No prostě minulý nákup na mallu, kde jsem konečně koupila tu textilní ohrádku, která je na nic a ty míčky, nechválim se ženy, nechválim se!

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 01. července 2020 13:40

Mrakoplas Naše dcera měla v roce jako první botičky na léto BF sandále protetika Flip. Je to takový mezikus mezi sandálem a normální pevnou botou. Určitě bych to koupila znova, byly pěkně pevně kolem nohy, zároveň to ale šlo nosit bez ponožek do tepla, protože nějaké malé odvětrávání to mělo. Kámošky kluk měl nějaké capáčky a jako blbý, pak když byla už zima od země nebo po dešti, na nic. Tohle unosila od května do září, fakt od prvních krůčků po běhání. 

Online continuity
43041 příspěvků moje polička 01. července 2020 13:45

Karja nasyp míčky do ohrádky, dej tam dítě a celé to zavři do nějake malé mistnosti, kde není moc místa ani nábytku. 

U nás se taky sbíralo, ale vydrželi jsme to celkem dlouho, hlavně od té doby trefim do odpadkového koše přes celou místnost

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 01. července 2020 13:51

continuity Ano, to byla ta idea:-D Ale ta textilní ohrádka je naprd, respektive je to do té doby než se postaví, pak už to bude bez dozoru hodně takové nestabilní, postýlka je postýlka. Takže tu jsem teď celou omantinelovala (ze vnitř, z venku) a jako bude si muset vystačit s tím no. (samozřejmě klasická ohrádka je vcajku, ale ta zas nejde snadno přenášet, což jsem chtěla).

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. července 2020 14:09

DruI záleží na dítěti,  kamarádka ho má už půl roku,  její dcera si v tom vzorně hraje a sem tam vyhodí nějaký ven.  Tak jsem to musela koupit taky že takze příšerka jediný co s nimi dělá  je, že přijde k bazénku a otočí ho vzhůru nohama a pak balónky kope po obýváku. Na druhou stranu díky tomu je jich už většina pod gaucem,  odkud je odmítám lovit, takže je už celkem klid .

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 01. července 2020 14:12

Sairon :-D:-DMám radost. Já jim dám ještě šanci, že je dám místo plyšáků do stanu.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. července 2020 14:16

Karja

A to jsem ji to tak krásně vytunila, že má ten bazének jako dojezd takové miniskluzavky a ona od tama skluzavku radši vytáhne a dá na podlahu, protože po vynilu pak klouže ještě kus po zadku 

Edit. Jo a ze stanu je taky všechno vyhazene ven, protože tam parkuje odrazedlo, když má táta motorku v garáži, tak její motorka taky musí bydlet v garáži

Jako musím říct že je s ní čímdáltím větší prdel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2020 14:37

Karja to jsem chtěla navrhnout s tím stanem. Naši by z toho byli odvaření, naštěstí to v bytě nemáme kam dát, jinak bych to pořídila, i když míčky by byli stopro všude. Tak ale teď už překračujeme hračky, tohle už by nebyla taková změna. A syna by bavilo to i uklízet.

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 01. července 2020 15:20

Sairon To ten bazének musí být větší, aby ho nezvládla obrátit Ale je to náročné na prostor. My to měli u babičky i s tou klouzačkou. V létě se to přenášelo na dvůr a k mickum jsme napustil vodu. U nás se míčky osvědčily.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. července 2020 20:29

betsey bože, prídi s ňou k nám. Syn tiež chce všetky deti objímať a tie staršie utekajú, mladšie revú. Dnes ho na ihrisku niekoľko ráz pohladkalo a poobjímalo staršie dievčatko a tak blažený výrazsom ešte nevidela,fakt som myslela, že sa syn od blaha roztopí. Potom dievčatko odišlo a on sa chudák usedavo rozplakal a volal za ňou "bába sem".

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 02. července 2020 07:04

Dneska delam takovej ,,cheating day,,. Zapla jsem detem v 6 televizi, a rozhodla jsem se, ze po nich nebudu nic chtit. Nejsou ani prebaleny, dostaly mliko. Bolej me zuby a nejsou mi novy sandale, takze asi chapete.....

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 02. července 2020 07:47

Karja chápu a soucitim. Tyhle dny jsou někdy potřeba :) a mohla bys teď zapřáhnout na oplátku sestru učitelku, když má prázdniny

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 02. července 2020 08:51

Karja

DDneska to vidím stejně! Já i mimino jsme nachlazení, ale zatímco on má jen nudle u nosu, já jsem úplně KO. Ráno se o něj tedy chvíli postaral muž, já vstávala až dvě hodiny po malém, ještě že je to dítě tak hodné a umí si hrát samo. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. července 2020 09:20

Karja ja te chapu. Takove dny jsem si udelala 2x. Lehla si s dcerou na dopoledni spanek a zapomela, ze ma prijit tchan neco vzit. Takze me v 11 budil, ja jeste v pyzamu. Po obede jsem zapnula dceri tablet a on si prisel vyzvednout zapomenuty mobil. Podotykam, ja kavicku a knihu na stole, vsude neskutecny bordel.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 02. července 2020 09:52

Prosím dotaz na místní těhotné (nepamatuju si přesně, kdo to je, pardon): nepotkaly jste někde v obchodě nějaký letní kalhoty? Ideálně něco jako kuloty. Ne dzinovy kraťasy. Eshopy nic moc. A já nemám moral obíhat všechno,tak kdybych šla najisto, byla bych Vám neskonale vděčná. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:03

Ava S kuloty bohužel neporadím, protože v nich teď vypadám jak tank, ale koupila jsem dvoje hezký kalhoty na gumu v pase v Reserved.

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:08

Ava v C&A jsem loni kupovala hezké plátěné chinos. Řekla bych, že je ještě budou mít. Jinak je pořád mám, kdyby byl zájem ;)

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:09

Len A jsou krátký nebo dlouhý? A materiál? Diky moc. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:11

Pinot Noir zájem by byl,ale já mám o dost širší boky než ty, asi bych se nevlezla... 

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 10:13

Ava dokonce jsem tu na parfu našla i fotku!