Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:23

Viem, ze to tu uz určite sto krát bolo. Poradte nejake prve topanky/capacky pre mladsieho na leto. Chodi zatial len velmi zlahka popri nabytku ale uz chce aj vonku. Prvy Pal nejake capacky Beda, v podstate len na okrasu a proti chladu, lebo v roku este o chodeni ani nechyroval..

Nemusí to byt nutne barefoot ale nech je to ohybne a nesmatla v tom..

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:24

Evaeva syn taky vyklidí pole. Ale myslím že nejpozději tak v říjnu už bude po klídku, jak nasaje školkové zvyky :-)) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 23:25

Karja my jsme teď byli na dovolené a pár restaurací jsme navštívili, popravdě jsem to čekala horší. Ideální je samozřejmě terasa vedle hřiště nebo aspoň dětský koutek, ale zvládali jsme to i bez toho. Mladší často spal, případně mu stačily křupky a starší prudil jenom trochu, na mobil došlo jen jednou. Fajn je, když je tam víc dospělých a můžeme se u dětí vystřídat, to je jasné. Další dovolenou máme v hotelu a z těch večeří tam už mám menší obavu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2020 23:27

žluťásek jj, jeho sestřenice ho umí pěkně převést, i když ta to má podle mě vrozené. Ale její bratr je o rok mladší než syn a ten jí na to sice taky skočí, ale aspoň potom pochopí, co se stalo. A pak je na ní teda naštvaný, ale do školky má dobrý trénink.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:29

Mrakoplas já bych volila nějaké bf sandalky, jako má třeba tikki nebo babybare. Jsou měkké, ohebné všemi směry, tenká podrážka, perforovane aby nebylo moc vedro. Tento typ syn nosil dvě léta, letos mají jiný ještě s lepším tvarem, ale ty jsem ještě neměla v ruce. 

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:33

žluťásek Evaeva Já vám ty děti, co vyklízejí pole asi trochu závidím :o) To dcera se do všeho hrne a miluje být na jakékoli atrakci, ale s někým, takže jakmile je někde dítě, ona tam musí taky a pokud dítě vyklidí pole, tak buď okamžitě míří za ním (pokud má dobrou náladu), nebo začne brečet (pokud má náladu špatnou). A je fakt utrpení, když je na hřišti jenom dítě, které si s ní hrát nechce a utíká před ní

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:36

žluťásek jeej tie su roztomilé. Pozriem to dik. 

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:44

DruI

A to mi vždycky tyhle dotěrný děti připadaly na facku . Karma.

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 30. června 2020 23:47

Pinot Noir Jo, karma je prevít. My jsme oba s manželem introverti, tak nám karma nadělila extrovertní dítě ;o)

Online continuity
43041 příspěvků moje polička 01. července 2020 07:14

Evaeva mě teda dvě cizí na trampolíně přijdou dost nebezpečné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2020 07:50

continuity u nás na hřišti je taková plochá, co skáče jen trochu, a ty děti musí být stejně velké samozřejmě. Jinak vím, že je to nebezpečný, takže jsem vlastně ráda, že tam chce být sám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2020 08:08

DruI jj, syn je ten, co utíká. Ale jen z těch atrakcí. Když si děti normálně hrají, běhají za sebou, lezou do křoví a tak, tak se naopak na někoho připojí on, klidně třeba za osmiletý holky, a když se jim to nelíbí, tak je smutný on.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 01. července 2020 09:14

Evaeva ono je normalni, ze v nejakem veku prestanou deti jist ruzne druhy jidel. Obe deti jedly pestre, ale kolem druheho veku byly na suchych testovinach, ryzi a bramborach... a postupne se zase vratili k zelenine, zeli. lusteninam... 

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 01. července 2020 09:34

Dnes jsou to dva týdny po mmr a nic! Jsem tak šťastná

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 01. července 2020 12:17

Co me to popadlo koupit sto kusu plastovejch micku? Ty micky nemam ani 24 hodin a stihly me nasrat vickrat nez sambo a deti dohromady!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. července 2020 12:49

DruI a moja chce naviac ešte každé dieťa objímať. Je strašné keď tie deti pred ňou utekajú a ona ich naháňa a snaží objať. Našťastie si našla dvoch takých o dva roky starších kamarátov, ktorí sa vyrovnajú jej temperamentu a povahe. Jaj, a ešte keď nejaký rodič vytiahne jedlo, Alica stojí prvá v rade. No v poslednej dobe začínam vyhľadávať radšej prázdne ihriská

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 01. července 2020 12:50

Karja Čím tě naštvaly míčky? Já o nich taky přemýšlím, tak mi je kdyžtak vymluv :o)

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 01. července 2020 12:57

betsey Objímací období ji naštěstí během karantény přešlo ;o) Já bych taky jezdila na prázdná hřiště, ale dcera vyžaduje výslovně "hřiště, kde jsou děti!" a když nejsou, musí se jet dál :o)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. července 2020 13:01

DruImoja má teraz také húpacie obdobie, že keď zbadá húpačku, aj tie deti obetuje. Ide aj na to prázdne ihrisko, ale vidím, že je tam taká nešťastná a keď sa tam niekto zjaví, hneď pookreje a beží za ním

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 01. července 2020 13:19

Karja my je dostali, po 14 dnech nechali 10 na hrani a po 5 letech 90 zbylych vyhodili