Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. července 2020 12:46

Ava

Já zatím nic vyloženě těhotenskýho nemám, když nepočítám jedny legíny, co mi přinesla mamka. Tyhle kalhoty jsou všechny netěhotenský, ale úplně na pohodu v pase, a zatím ještě dost s rezervou. Akorát budu muset sehnat nějaký šaty, ve všech, co mám doma vypadám dost vulgárně nebo se do noch nevejdu vůbec.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. července 2020 13:02

Len Fajn saty ma Lidl, za levno bavlna, i ty leginy. Ted v lete bych se ja uz treba v kalhotach upekla..A treba maxisaty jsou super vec, i ty netehotenske vetsinou sedi (a to uz je ze me maxi velryba). 

Offline dzizisketa
8954 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:06

Jos

PPotvrzuji, že těhotenské šaty a také trika z Lidlu jsou za tu cenu naprosto neuvěřitelné, pohodlné, drží tvar a dezény taky nemivaji úplně marné. 

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:06

Karja závidím, dnes som mala v pláne niečo podobné, ale mama mi volala, že vypla internet , tak sme to museli ísť opraviť, a potom aj do lekárne, aj do mäsiarstva a bolo

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:07

DrowRanger jéj, no vidíš, deti by sa pol dňa objímali a my by mohli pokecať :-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:08

Ava ja som minuly rok nosila netehotenska lanove gate z hm(v podstate tie iste co tu niekto daval odkaz na tehotenské), maju ich aj tento rok v roznych farbach. V pohode som ich nosila pod bruchom, vyhoda, ze ich mozem nosit aj teraz ako netehotna :)

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:24

Karja aha, tak to je od druhý ségry hezký, že s váma počítá. Když tam máte všechny, to maj asi vaši dost povyrazeni :-))

Já jsem teď se synem u mamky a máme tu ještě synovce a neteř. Babička furt vaří a nakupuje, já mám všechny tři a je to docela mazec. Nejstarší furt mele o vesmíru, ale fakt nonstop. Ještě že ten můj si pořád píše a nemluví :-)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:26

Jos dzizisketa 

Netěhotenský šaty z lidlu jsou ty jediný, který mi teď sedí. Ale mám i jedny maxišaty a ty by mi měly bejt, úplně jsem na ně zapomněla. Jo a v reserved opět jsem po koroně koupila dvoje podzimní šaty za pakatel. Kupodivu vv nich vypadám dobře i teď, a to mám hodně velkou rezervu na břicho.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:32

Len Jos Já těhotenský mám dvoje černý legíny,  z toho jedny zděděný, jedny džíny z Lídlu, dvě sukně z Asosu. Pak jedny pruhovaný šaty spíš na volnej čas (a ty jsou mi navíc ještě furt velký) a jedny normálnější, oboje taky Lídl. Jinak volnější šaty zatím netěhotenský a teď, když je konečně teplo, tak různý letní maxišaty, co mám doma, taky netěhotenský. COS je na to ideální Takže mi schází fakt asi jenom nějaký ty letní kalhoty/kratase, protože k těm sukním se nedá vzít každý triko/top, co mám. V gatích vydržím, ale radši v delších volnejch než v džínovejch šortkách. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:35

Evaeva Hele já nevím, já když jdu pro poštu, tak si dítě beru normálně na ruku s sebou. Ohrádku považuju za děsnou zbytečnost (s jedním, se dvěma neposoudím). Já a mám to tři patra bez výtahu, jen pro záznam. 

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:41

MP Meri no ale pošta, to taky můžou být tři stromy, pět keřů a čtyřicet sazenic .

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:45

olivieraa Myslim, ze nic takove neexistuje. Taky jsem mela dvouleteho certa se sklony k sebezniceni a brala jsem ho vsude s sebou (i pro postu tak do 3let), jinak si hral kolem me, kdyz jsem neco delala doma. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:49
Reakce na Pinot Noir:

MP Meri no ale pošta, to taky můžou být tři stromy, pět keřů a čtyřicet sazenic .

​Samozřejmě, to se mi bohužel na balkón nevejde, takže jsem to z uvažování s dovolením vynechala Objemnější balík si nechám složit za dveřmi a holt to počká na samba nebo nějakého chudáka souseda. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 13:51

MP Meri mě chodí hlavně třeba 2 balíky plen, to s miminem nedám. Starší chce většinou se mnou, co umí chodit, tak ho nenosím a mimino musí počkat doma.

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:54

MP Meri no já jen, že potřeby jsou různé, a potřebu umístit dítě někam na chvilku chápu. Myslím opravdu malé dítě. Protože si na druhou stranu neumím představit nic, co by udrželo na místě dvouleté dítě a současně to bylo dostatečně humánní

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 13:55

Karja mě to vychází tak, že první uspím mladšího, potom staršího a potom následuje siesta. Ale já uspavám deset minut. Ono taky v tom bytě není, kam by odešli, aniž bych neslyšela, kde šmejdí.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. července 2020 13:55
Reakce na Evaeva:

MP Meri mě chodí hlavně třeba 2 balíky plen, to s miminem nedám. Starší chce většinou se mnou, co umí chodit, tak ho nenosím a mimino musí počkat doma.

​Nenosíš jako vůbec ani kousek? Proč ? Jako tenhle přístup jde mimo mě, tak asi nic ... dva balíky plen se vejdou do velký Ikea tašky, ne? Já ty tři patra tahám dítě + velkej nákup běžně. Nebo bych je nechala poslat sambovi do práce. Ale chápu, že se asi neshodneme, tak nic. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 13:58

Pinot Noir já myslím, že starší asi neví, že umí vylézt z té postýlky pro mimino. Než ho to napadlo, tak jsme ho přemýstili do takové větší s nízkou ohrádkou, z té samo vyleze. Takže v případě nouze, bych je asi mohla šoupnout oba do té mladšího:D

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. července 2020 14:00

Pinot Noir Jako chápu, ale zároveň tomu nerozumím, já zatím nenarazila na chvíli, kdy bych potřebovala dítě někam umístit (kromě dlouhodobého umístění do výchovného zařízení), prostě ho vždycky tahám na ruce, když potřebuju obě, dám si ho do ringslingu. Zvládnu s ním naložit i auto na týden na chatě, i když uznávám, že to je trochu logistický oříšek a je to rozhodně lepší ve dvou

Mě v tomhle dost vyškolila neustálá nepřítomnost samba na domácím pracovišti, v mnoha prvcích to mám faktasi trochu jako svobodná matka, ale koneckonců jsem o tom vždycky v koutku duše snila, takže mám co jsem chtěla, jako vždy

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2020 14:03

MP Meri jako o tomhle se fakt nebudeme dohadovat, je to blbost;) Já vlastně v zápětí, co se naučil chodit otěhotněla, tak jsem ho tak naučila. Samozřejmě, že ho poponesu, třeba když se bouchne, ale jinak ho nenosím. Já teda ani nedělám, že bych jednou rukou držela mimino a druhou třeba vařila, to ho právě spíš dám do toho košíku, on na mě kouká, já půjčuju vařečky, aby se zabavil.

Jo a dva balíky jsem myslela dvě měsíční balení. Ale ty budeš jinak naučená kvůli té absenci výtahu.