olivieraa to jsem napsala najednou, co vyvede třeba za půl den, když zrovna má náladu pomáhat. Naštěstí většinou si někde něco dělá, od takových dvou let už ani moc nekramaří. Ne že by si vždycky hrál s hračkami, pořád třeba vyndavá kartáče na mytí nebo do gauče zástrká metly na šlehání, pod to dá tvořítko na led a prý mám počítač:) Ten tvůj bude jiný kalibr.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no napíšem moju topku: chcela som povysávat koberec, tak som z neho davala všetko preč- v rohu mame konferenčný stolík, na to som postavila ten detský plastový stolík z ikey, co maju v každom detskom kutiku, a na to 2 detské stoličky na seba- idem do vedlajšej izby pre vysávač, tak 7 sekund možno... prídem a mladý pánko hore na stoličkách sa smeje a kopká si nožičkami na tomto cirkusantskom zostavení.. ja 4 infarkty a s predstieraným kludom idem pre neho, aby sa nezlakol a nezoskočil ![]()
olivieraa ale on bude asi šikovný, určitě by nespadl. Syn by to na sebe určitě shodil, to si byla dost odvážná.
Noooo,takže příběh. Odskočila jsem si z práce vyřídit pokutu za parkování. Nejdřív jsem se teda pěkně prošla (spletla jsem si státní a městskou, obě sídlí na začátku paralelních městských tříd). Díky tomu už jsem byla ale jen kousek od Vaňkovky, kde je hned na začátku CA, tak že si tam skočím zkusit ty kalhoty Pinot Noir . Samozřejmě, že je to pobočka bez tehotenskych věcí. No,ale kousek vedle je Reserved, tak když už jsem tam byla... výsledek je ten, že gatě nemám, ale zimní vlněnej kabát jo. ![]()
Většinou se mluví o vykojeným mozku,ale já mám asi nějakej tehotenskej nebo co.
žluťásek Kos s pradlem je chyba! Jedine Ikea taska a zustanou dve ruce volne!
Ja nechavam samotne, kdyz hdu topit, to je fakt debilni no. A ze topna sezona brzo prijde:-D:-D. A kdyz uspavam vetsi, tak mam malou malou, kdyz nespi na chuve na videu:-D
Jinak dneska jsem provadela ruzne pokusy o uspani zhruba tri hodiny (jo, obe deti chtely spat, kdyby nekdo rejpal, ale asi spatny BIO, plyny a karma k tomu). A to jsem doma vecer sama, takze druhy kolo;-D. Ale v tom dvacetiminutovym intervalu ted, kdy deti spaly najednou jsme si s dedou predali krizovy instrukce, jak to udelame:-D:-D Jesteze kazdej den jednoi skonci!!!
Karja to jsem chodila taky, s ikea taškou, ale neosvedcila se. Máme výtah, tak jsem odnesla koš do výtahu, pak dítě do náručí a dole ho jen vykopala ven. Dítě na dvůr do prachu a posléze tam skončilo i to prádlo ![]()
Starsi si nakonec, pote co jsem sla uvozit mladsi do verandy a nechala ji v patre samotnou (!!!!) vlezla do miminiho lehatka a usnula tam, posleze se vzbudila a usnula na zemi, tak ji nechavam hodku prospat na zemi.

žluťásek Mne se prave osvedcila moc, jen tak pak to pradlo neposkladas no!
Neměla jsem problém odejít po domě, do zahrady, do garáže. Na ulici. Dál už by to bylo divné. Ten pocit, že se někde něco zamkne, zasekne, uvíznu...
Taky je rozdíl, jestli člověk žije v bytovém domě s dalšími sousedy, které zná, nebo fakt sám v domě.
Proste za sebe muzu rict, ze ten rok a pul rozestup uplne nedoporucuju jo! Kdyby nahodou nekdo roupama nevedel coby:-D:-D. Ale nektery deti jsou prej hodny, ted jsem zas slysela o nejakejch, co usinaj samy vecer v 7(!!!) a pak o nejaky rocni co vubec nebreci. Ale mne takovy deti prijdou i trochu podezrely...ale spis ty nebrecici teda, ty usinajici samy to jen zavidim a vidim za tim svou neschopnost:-D:-D
Karja když ona je starší pořád malinká. Jak tam spinká v tom lehátku ![]()
Moje dítě takhle samo nikdy v životě neusnulo. Unavenej brečí, ba přímo vřeští, ale nikdy neodpadne.
Neteř teď nedávno usnula u stolu u večeře. To jsem měla vždy za fotomontáž, ty záběry spících dětí nad talířem.
žluťásek No takhle ona usne sama jedine u televize. Prave to lehatko si sama prenesla z kuchyne pred bednu a do 5 minut tuha. Nebo lezi na polstarku, diva se na TV, vrti se a pak usne. Ale jen v poledne, vecer bohuzel nikdy;-)
Karja svyho času, když jsem uspavala hodinu, co bych dala za usínání u TV :)
Syn se teď probudil velmi nenaložený, tak jsem si vlezla ještě k němu do postele a dobrý. Co budu dělat po prázdninách, až bude ve školce a já budu muset do práce
konec polednimu odpočinku, já si na to tak zvykla
Karja hele to jsem ted videla na navsteve v porodnici, dosel tam nejakej tatinek a vedl za ruku starsi dite, co prave zaclo chodit, este se mu ty nozicky tak zaskobrtavaly :) takze rok a pul rozestup este dobry!
moora :-D:-D jojo, znama ma od sebe deti 344 dni:-D. A jako ty postrehy z vychovy, no byla tvrda no, nic jinyho ji nezbyvalo.
Proste za sebe muzu rict, ze ten rok a pul rozestup uplne nedoporucuju jo! Kdyby nahodou nekdo roupama nevedel coby:-D:-D. Ale nektery deti jsou prej hodny, ted jsem zas slysela o nejakejch, co usinaj samy vecer v 7(!!!) a pak o nejaky rocni co vubec nebreci. Ale mne takovy deti prijdou i trochu podezrely...ale spis ty nebrecici teda, ty usinajici samy to jen zavidim a vidim za tim svou neschopnost:-D:-D
Já bych za tím neschopnost neviděla. Ríša nebyl schopný usnout sám nikdy, celý den se mi dělávalo mdlo z toho, co zas večer bude, a na Viktorovi je přímo vidět, jak čeká, kdy už vypadnu z pokojíčku, aby si mohl sám nerušeně usnout. Od prvního nádechu v porodnici byl úplně jiný, mít jen ho, tak si myslím, jaká jsem supermatka, jak jsem ho všechno správně naučila ![]()
Karja kamarádka má tři děti ve čtyřech letech... no, aspoň o tom píše blog, aby se nezbláznila ![]()
Pinot Noir jo, my takhle máme známé, kteří měli to druhý hodně brzy, protože o tom prvním vlastně nevěděli. Z toho jsme byli na návštěvě u vytržení, dítě si leželo v ohradce na druhé straně domu, pak udělalo bé, nakojilo se, odrihlo a bylo odloženo do postýlky na spaní. Za to třetí dítě už mělo rozestup skoro čtyřletý, protože druhorozeny měl úplně jinou výbavu genů.
Karja první dva roky jsou drsný, pak už to začne být lepší. A pak jako větší si spolu velmi vyhrají. To je aspoň naše zkušenost
Trochu off topic, ale kolegyne mi dnes rikala, ze jeji deda je z 12 sourozencu, ale jeho otec mel navic z prvniho manzelstvi jeste dalsich 6 potomku (vdovec)! A to jsou prosim cca 30-40. leta, uplne jsem se orosila
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.