letfenixa Ještě chvilku budeš trénovat a pak to podle toho dupla zvládneš nakreslit, neboj ![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa slyším to denně, že nechce jít do školky
. Když si vzpomenu, že před rokem a čtvrt jsem musela při vyzvedávání ze školky čekat, až si do dohraje... ![]()
Pinot Noir vždy si na vás pomyslím, u nás, si myslím, práveže jasle to spustili, bolo to vtedy hrozné obdobie pre našu rodinu
Pinot Noir vždy si na vás pomyslím, u nás, si myslím, práveže jasle to spustili, bolo to vtedy hrozné obdobie pre našu rodinu
letfenixa ten tvůj kluk je taky posedlý čísly a písmeny, viď? Zkusím nezapomenout a vyfotit další věci, co děláme. Když do jakéhokoliv úkolu propašuju abecedu a číslice, má to hned větší ohlas :)
Babička mu v pepco koupila lepící pěnový čísla a písmena, s tím se dá tak dobře blbnout.
Ta razítka co máte jsou už napustena barvou, nebo se musí namáčet? A písmena nemají rámeček? Jsou z lidlu, žejo?
žluťásek nie, nie je nimi fascinovaný, myslím Eless písala o svojom synovi, že on
Pismenove pečiatky máme namacacie, prastaré zdedene
letfenixa Jaj, aha. Všechny se mi tu pletete :)
Ako a v akom veku deťom zaviesť domáce povinnosti?
Tak ja dneska slysela u snidane:
Ses hloupa. Co prosim rikas? Ses hloupa. Ja jsem chytra. Nejses, ses hloupa. Kajo, ja jsem chytra, ja jsem inzenyrka. Nejsi inzinika, ses nic!
Karja dobrý, u nás to bylo "seš bubá", ale byl u toho manžel a docela ho to vzalo, takže pak dost vážně vysvětloval, že maminka rozhodně není "bubá" ![]()
Karja to jsou ti starší bratránci a sestřenky![]()
Karja to maly dite proste opakuje, co slysi od starsich, a odporuje tomu, co reknes ty, to bych nijak zle nebrala. Horsi je, kdyz ti to do obliceje jeci osmilety dite... ses hnusna a blba... po tom, co kolem nej cely vikend skaces a delas vsechno mozny, aby bylo spokojeny. Jen proto, ze mu nechces pred odjezdem dovolit vytahovat uz uklizeny veci.
Kokoska
to je vážně smutné.
letfenixa Pinot Noir a nemuze to byt trochu tim, ze kluci vedi, ze to na vas funguje? syn mel taky obdobi, kdy brecel kazde rano, kdyz sel do skolky, pres den mi opakoval s brekem, ze uz tam nechce, ucitelka mi ho rano musela parkrat vytrhnout od nohou, ale neslo to jinak, sla jsem do prace (dokonce jsem kvuli nemu byla doma do jeho 3,5...) behem 2 tydnu si to sedlo. Kdybych mohla byt doma, tak bych asi vymekla a nechala si ho doma.
Kokoska to zazivala moje kamaradka s osmiletym synem, delal to ji a babicce (jeji mame). Ze jsou blbe, hazel po nich boty, desne hysteraky, kdyz nebylo po jeho. Pomohla promluva se skolni psycholozkou, jim poradila, jak k nemu pristupovat, s nim promluvila, ale tam detaily nevim.
kolem nej cely vikend skaces a delas vsechno mozny, aby bylo spokojeny.
tak přesně na tohle bych se vykvajzla. člověk toho pak má plný zuby a čekal by nějaký ovace a většinou to dopadne blbě:-/ kór jestli je děťátko takovej spratek, lehce vyčuchá že se chceš zavděčit=seš slabej kus
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.