Gatita ježiš, to je hláška jak z králíčka Binga, co s tím uděláme
. Zaručeně by to použil na mě. A nasírací je taky děsně, to je fakt.
Vše o těhotenství a dětech
:"jejda, vylil se dzus a lepi cela podlaha. Co s tim udelame?" Podiva se na me a odkraci stredem....
promiň, ale ![]()
Pinot Noir Jo, Bing mě přesně taky napadl. ![]()
Malé přiznání: děti se včera vrátili od prarodičů a já bych je nejraději zas někam poslala ![]()
JankaM už dnes?
mě to většinou trvá 2-3 dny, ale znám to dobře.
continuity já musím balit, odpoledne jedem do Krkonoš. Uz maji zabaleno 10 plyšáků 2 poníky a krabici kolejí.
JankaM Já dnes čekám ty svoje kousky z tábora a teda trochu se těším, ale zároveň se těším, až je zase někam vypakuju!!! ![]()
Mohučanka Skoro nemám čas to tu číst, tak reaguji se zpožděním ještě k tomu věkovému rozestupu. Já si ty 4 roky rozdílu nemohu vynachválit, protože jsem si jednak stihla ty mateřské proložit dvěma lety práce (hodně mi to pomohlo se trochu duševně občerstvit) a HLAVNĚ mi přijde moc prima, že mohu být i s tím starším. Tomu táhne na pátý rok a díky té mateřské můžeme denně na výlety, ze kterých on už (narozdíl od doby, kdy jsme ho někam vláčeli jako mimino/zpruzelé batole) něco má. Mně to taky moc baví, to se vůbec nedá srovnávat s dobou před dvěma lety. Vlastně mám až teprv teď pocit, že jsem ho pořádně poznala a že mu můžu i něco dát. Dřív to bylo jen o pokaděném zadku, krmení a běhání po doktorech, a pak zas přišla práce a školka a nebyl na nic moc čas...
Gatita díky moc za zkušenost! Po dnešním obědě ovšem to č. 2 nejspíš přehodnotím...a Home office taky
ještě mi do toho inferna přišel pracovní hovor, kde druhá strana konstatovala Hm, slečna se ale umí projevit...![]()
rasaNori souhlasím. Na to, až je pošlu na tábor, jsem se těšila snad už před porodem![]()
To byly nejlepší dovolené, když děti odjely s tatínkem. I když jsem během té doby chodila do práce.
Vzdy si spomeniem na hlasku zo serialu cerveny trpaslik: deti su super a zazijes s nimi skvele veci. Napriklad ked v 18 vypadnu z domu ![]()
Matrace do postýlky - nějaký doporučení? Děkuju předem.
Ava my mame z ikei a chalani sa nestazovali ![]()
Inak si musim posťažovat sama na seba. Som nemozna, nemozna matka! Na ihrisku mi maly spadol z lavicky (lebo som kukala inam), asi z trištvrte metrovej vysky, rovno chrbtom na betonovy obrubnik. Šťastie, ze nie na hlavu ale aj tak si o to mohol dolamat kosti. Ja neviem nad cim rozmyslam, som uplne blba ![]()
Edit. Dufam, ze nema nejake neviditelne poranenie ![]()
Mrakoplas dík. A ty drzkopady jsou přece normální. Klid.
Ava prý se nedoporučuje studená pěna a ani kokosová vlákna, protože ty prý snadno plesnivý, když to třeba pročůrá... a jinak mi bylo řečeno, že to mimino je tak lehký, že to není potřeba nějak hrotit tu matraci, že to stejně neprolehne.
Mrakoplas to nikdy neuhlídáš, oni na ty vteřiny očí otočených jinam snad čekaj. Hlavně že se mu nic nestalo. Ale člověk se orosí, no.
Kokoska no praveze to nebola sekunda, ja som proste zabudla nanho davat pozor a pozerala na starsieho ako sa hupe. To nepochopis ![]()
@Ava pady z postele beriem v klude ale tento betonovy obrubnik (alebo skor taky mini plot) a este ta vyska..no snad bude ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.