Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 17. července 2020 19:41

Mrakoplas hele, my jsme u dcery na přebalováku stály s doktorkou dvě a stejně nám spadla, to se prostě stává. Nejsi stroj a je jasné, že s dvěma dětma je to náročnější. Určitě to bude dobrý. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2020 19:44

Kokoska vdaka za podporu . Ja sa hlavne bojim tych vnutornych zraneni, snad bude dobry.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 17. července 2020 19:46

Mrakoplas to už bys asi poznala. Pokud se normálně hýbe, nejeví při nějakém pohybu bolest, nedělá se mu někde divná modřina, nelehá si a není spavej, tak to bude OK. V nejhorším s ním pro klid duše sjeďte na RTG.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. července 2020 19:46

Mrakoplas Urcite to bude dobry, to bys poznala!;-) Hele je to hned, ja zapominam furt hlidat!

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 17. července 2020 20:00

Mrakoplas To bude určitě dobrý!

Já už taky měla párkrát nervy po pádech z kola (kluk padl bokem na betonový obrubník/plůtek okolo záhonu, přelet přes řidítka, ...), na kolečkových bruslích, ze stoje v kočáru hlavou na skříň, ...

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 17. července 2020 20:02

Mrakoplas když padl na záda, to bys poznala. První by šly rebra, to bolí jak prase. 

Pokud se bojíš zajdi na pohotovost, s malým dítětem tě ošetří bez řečí. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2020 20:07

continuity uz spi. Vymyslal predtym ako obvykle, tak je snad v pohode. A tu na pohotovosti nie je myslim ani rtg, chirurgia, nic, museli by sme 30km do ineho mesta, to si vzdy tri krat premyslim ci je to nutne.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2020 20:09

Kokoska vyzeral ok, plakal kratko a potom sa aj bez cumla (ktory som zabudla doma) za chvilu sam ukľudnil. To bolo z toho najdivnejsie

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2020 20:11

Vdaka vsetkym, uz ma ten sok presiel

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 17. července 2020 20:13

Mrakoplas

Nám propadl tříletý brácha lavičkou, seděli jsme tam s ním já, ségra i táta. To byl mžik a hlavou přímo na obrubník. Nic se mu nestalo. Když přestal řvát úlekem, začal se dožadovat zmrzliny náhradou za tu, co mu přitom spadla. 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 17. července 2020 20:31

Ava máme ve spací postýlce matraci Träumeland Butterfly a v postýlce v kuchyni nějakou levnější Träumeland. Jsem velmi spokojená, ani u druhého dítěte není ani náznak proležení nebo opotřebení. Ale mám lehké děti a starší v roce valil do velké postele, takže nebyly bůhvíjak namáhané. Po svých zkušenostech bych asi volila obě ty levnější (cca 2500 Kč), bohatě to stačí. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. července 2020 21:24

Dneska jsme strávili celý odpoledne venku. Nijak závratnej program, nějaký pochůzky, přívoz, labutě, dětský hřiště, nákup ... No, jsem sedřená víc, než kdybych celý odpoledne skládala uhlí a navrch mám pocit, že si moje IQ vzalo dovolenou. Něco musím asi dělat špatně, nebo já fakt nevím, proč to neumím 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 17. července 2020 21:29

Mohučanka

TTo on je opatrný, i když včera jsme si ho s mamkou pouštěly přes kuchyň, večer zvládl přejít předsíň a dneska procházel celý byt včetně přechodu prahů, ty ho ještě včera zastavily. No musím v pondělí zajet koupit nějaké ty boty

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2020 22:18

MP Merivím, že je to řečnická, ale z mého pohledu toho bylo moc. Tohle by nám vystačilo na pár dní, například o cestě přívozem by mluvil ještě týden.

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 17. července 2020 23:11

MP Meri Tak my trávíme venku pravidelně tak pět nebo šest hodin denně a sedřená z toho jsem vždycky, i když jenom pendlujeme mezi hřišti a já většinu času postávám nebo posedávám na lavičce. To není o tom, že bys to neuměla, ono to prostě je náročný, když se venku musíš dlouhodobě soustředit, aby se nestal nějakej průser.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. července 2020 23:54

DruI zajímavé, od té doby, co syn chodí mi naopak přijde pobyt venku méně náročný než doma. Teda teď před tím třetím rokem už to bývá celkem v pohodě i doma. Okolo říká a půl, dvou let s ním muž chtěl být co nejvíc venku, když ho měl na starosti.

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 18. července 2020 06:19

Zalezi na diteti rekla bych. Starsi syn je divoch, doma to ma okoukany a vymysli ruzny blbosti, naschval provokuje segru atd. Venku se zabavi jinak, proto je to pro me jednodussi.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 18. července 2020 06:33

MP Meri taky si myslím, že toho bylo moc. Já jsem pohodlná, takže když je potřeba jít na poštu, jdeme, ale pak už jen zábava dle dětí. Nákup už k tomu nepřidávám, max něco malého v krámcích s pultovým prodejem. Když nákup v Bille, tak už kašlu na to, jet na vzdálenější hřiště MHD a poflakujeme se poblíž, atd. Prostě jednu povinnost, pak zábavu a zábavu taky jen jednoho typu (sice víc hřišť třeba, ale už nejdeme na zvířátka nebo na nádraží). 

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 18. července 2020 06:47

Mrakoplas klid, jsou gumový a omyvatelný, osobně vyzkoušeno na dvou kusech  

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 18. července 2020 08:04

Evaeva Tak je to asi i o typu dítěte. Ona se sice dcera venku krásně zabaví, ale protože je hrozně kontaktní, tak je třeba ji furt sledovat s kým se mlátí o bábovičky :o) A hlavně teda je v zápalu hry schopná bez ohlášení vyrazit ze hřiště.  Když si hraje doma, tak ji nemusím tolik sledovat, protože byt samovolně neopouští. Akorát se domácím hraním dost neunaví a nejsem ji pak schopná uložit v nějakou rozumnější dobu.