Lamicka To je vokatá panenka!
No já meknu, už mi to nepřijde tak nepřekonatelný
edit: a jak mi psala kamaradka, k prvním narozeninám pecu dort s jednorozcem a shanim šaty s elsou
Lamicka To je vokatá panenka!
No já meknu, už mi to nepřijde tak nepřekonatelný
edit: a jak mi psala kamaradka, k prvním narozeninám pecu dort s jednorozcem a shanim šaty s elsou
Potrefenáhusa Ač se dceři sešly náušnice po narození hned troje, nějak jsem to neřešila. Sice jednou už jsme měli domluvené nastřelení, ale pak z toho sešlo kvůli nachlazení. Asi kolem 3. roku se náušnic dcera sama dožadovat. Když se to opakovala, vysvětlila jsem, co to obnáší, doktor ji potřel boltce znecitlivujícím roztokem a nastřelil během pár vteřin. Dle dcery to nebolelo a byla šťastná jako blecha. Bych se nebála, toho že je nemá.
Tyjo, to není pěkný zážitek. Tou dobou už se tu vesele nastřelovalo a tobě to zamlčeli!
Potrefenáhusa šaty s Elzou musí být
a ideálně ještě paruka s blond obřím copem a taky ty rukavice, co jí jednu v 1. díle strhne Anna z ruky
Potrefenáhusa dcera mela malinky pecicky a navic total vlasatou hlavu...![]()
Potrefenáhusa mně se ty plešatý hlavy s náušnicemi taky nikdy nelíbily, ale poslední dobou jsou ty šperky opravdu maličké, holčička od Lamicka je v nich kouzelná. Ale náušnice, co byly za mého dětství, ty teda těm miminům fakt neslušely.
Jinak já bych náušnice miminku dát nenechala, přestože mně píchali uši asi ve 12 letech tímtéž způsobem jako Gatita , pak jsem se dva roky trápila s hnisavýma ušima a pak náušnice nadobro uložila do krabičky a dírky zarostly. Dnes už se to dělá úplně jinak.
A do statistiky: Náušnice nemá, i když nějaký s elzou nebo koníkama by se jí líbily moc ![]()
Tabea to je super čelenka!
Jennyfor Nic si z toho nedelejte, vybrala jste vhodne veci. Z toho popisu mi tedy taky prijde, ze dcera je lehce perfekcionisticka, ale tak nejdriv ve skolce vnucka objevi bahno a sen o sterilni domacnosti se rozplyne. Mne to moc blizke neni, u nas se odjakziva razi heslo Cistota pul zdravi, spina cele (domaci zvirata, rekonstrukce domu, prace na zahrade atd). I kdyz co jsem doma, tak taky najizdim na bio eko...ale neni to kvuli alergiim nebo nasemu zdravi (to je mi uprimne fuk a moc na to neverim), ale kvuli prirode, setrnosti a ohleduplnosti ke zviratum. Muj muz taky obcas pekne krouti hlavou, ze uz mi kompletne hrablo
(ted planuju objednat cmelin i s kralovnou na pristi rok).
A jestli od rodicu maximalne v roce ditete nedostanu rozsireni stavebnice Anker, tak budu nahidiu pekne nastvana.
Potrefenáhusa Emh, muj syn nosi podedene ruzove veci po holkach, tchyne jeste nic nerikala
Rodice moc nesli s dobou a misto do nastrelovaciho studia me odvedli k lekari![]()
Lamicka krasny vlasy.![]()
Ja jsem si nechala pichnout usi na prvni materske, jehlou od studentky zdravky ![]()
Kokoska já mám v jednom uchu 4 dírky a ty dvě poslední jsem si píchala sama, nebolelo to vůbec, nejhorší bylo Č. 2, co mi nastrelovali na ušním na budejovicky (už je teda roky nepoužívám, jen dvě klasicky)
Potrefenáhusa no me to taky nebolelo, jen mam jedno pichly trochu nakrivo. Tak jsem s dcerou sla radsi na nastrel na ORL, kdyz sama zacala chtit nausnice, asi 10 ji bylo. A ma jedno ucho pichly trochu nakrivo ![]()
Lamicka Mě to s tou úzkostí taky hned napadlo, myslím, že i v případě té tvojí kamarádky jsem ti říkala, že to nemá pod kontrolou. My totiž taky měli takový případ v rodině, jinak úplně pohodová holka, neúzkostný typ. Ono se to občas těžko pozná. A u těch starších matek, co bývají úzkostnější od přírody, se ta hranice těžko rozlišuje.
A vlasy má dcera parádní!!
Potrefenáhusa já si píchala dírky taky sama, někdy na gymplu. Úplně strašně bolelo protahování náušnice dírkou. Hrozně jsem se přitom priopila tatovym domácím rýžový vínem.
Garfie Hele podle me, je tento pripad ten perfekcionalisticky typ. Ja se nechci nikoho dotknout, ale u tech starsich matek, co driv makaly pekne v praci, mi pripada, ze si casto tohlenastaveni nesou do noveho projektu. A nektere deti jsou proste dobre a ten 120procentni plan, delat vsechno dobre a nejlip, snesou. Kdyby rvala a jen po Bebe susenkach byla v klidu, tak je ma. Blby je, az to jednou prestane jit, ale tak to bude takove rozcarovani a pak uz to bude treba volnejsi.
Karja si teda nemyslim, ze je to věkem, ale ustrojenim, líný matky třeba predtim byly líný pracovnice ![]()
Potrefenáhusa No ja myslim, ze jsme ve shode ne? Takhle jsem to myslela;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.