Garfie :-D ale kdovi, jestli z toho nevyleze ten pes. Zas celebrity daj pro clanek vsechno, i fejkovy bricho. Ale husta by byla, snad nemaj doma bytelny lustry, ze by si to tam hned hodila! Ja ted cetla nejakej clanek s Maruskou Dolezalovou, co ma tu Alfredu a za rok a pul Rudolfa a jeste clanek s Anetou Krejcikovou, co ma taky deti brzo po sobe (takova ta radobyherecka, co vsude vyvalovala ve spolecnosti to tehotensky obrovsky bricho) a hrozne me potesilo, ze jsou obe docela v prdeli a hrozne kulatne to tam popisovaly:-D
Vše o těhotenství a dětech
Já si dneska byla něco vyzvednout a dostali jsme se do čtvrti s novými, očividně dražšími byty. Ty děti a jejich maminky v parku tam byly tak vystylované, že my dva a náš kočár jsme tam působili úplně nepatřičně.
Garfie Moje znama ma deti necely rok od sebe. A jako ta v pr.eli moc nebyla. Ona ale sla pomerne brzo do prace, vlastne ani nemela poradnou rodicovskou, fakt hned po chvilkach pracovala. Ale ona se s tim moc nemazala no, ta byla a je uplne jina kategorie;-)
Karja ja to o Ornele jen zahlidla,nadpis a nevim proc,ale vzpomnela jsem si na tebe.![]()
Zarinya Ale ne! Jdi ty:-D Tak to bych se uz sla zhoupnout nekam:-D.
Karja Keď som mala dva roky a jeden mesiac, mala som už dvoch mladších súrodencov, jednoročného brata a sestru, ktorá sa narodila presne do roka a do dňa po bratovi. Keď som mala štyri, narodila sa ďalšia sestra. Neviem, ako to zvládli naši, ale bývali sme so starými rodičmi, takže veľa pomáhali aj oni. Keď sa však pýtame na niektoré veci z detstva typu, kto prvý začal chodiť, rozprávať a pod., tak mama si to nepamätá.
Garfie ja to mam stejne, s tim druhym si to vylozene uzivam. Mame ted dost narocne obdobi. Je mu skoro jedenact mesicu, poradne neleze, ale porad se vytahuje do stoje, nekam leze a odnekud pada. Tak dvakrat do minuty, nekecam. Neda se ted od nej hnout, jinak si nabije. Min spi, uz ma i nejake nalady. Ale mne to nevadi! Ty bezelstne usmevy, udivene vyrazy, miminkovske kopani nozickama....To je bezva a neni to naporad. Neco za neco, no.
Karja proč zhoupnout? My máme 4 kusy za 5,5 roku. Jako žijem ???? . A možná už se i vezmem,nejmladší je ve druhé třídě a jako jediný má problém s mým jiným příjmením a prudí
Ale mám blízkou příbuznou, která jich bude mít za chvíli 5. A bude to 5 za 5. K ročnímu klukovi mají dvojčata (už to je mazec) ,takže 3 kluci během necelých 13 měsíců. Pravda, pak chvíli pauza, až ke čtvrtým narozeninám nejstaršího přibyl kousek č.4. Chtěli holku. Mají 4 kluky. A tak nějak to vyšlo, že termín pátého kousku je 3 dny před prvními narozeninami toho čtvrtého a přesně k pátým narozeninám prvního. Takže v únoru budou mít 5 kluků ve věku 0,1,4,4,5 . Prý už holku nechtějí ![]()
faustefra to je hustý. Pět kluků, který budou víceméně v pubertě ve stejnou dobu. To aby maminka začala šetřit na pultovej mrazák a takovou tu velkou profi kuchyni s kotlem jak ve školní jídelně ![]()
dzizisketa bydlim v blizkosti 2 parku, v jednom na hristi potkavame ruznou smesku lidi, ale v tom druhem je to sama vinohradska vystajlovana maminka- vysoka, stihla, dlouhovlasa, outfit v neutralnich barvach perfektne sladeny s ditetem, kocarek bez poskvrnky, v ruce kelimek s kavou... tam se nekdy citim jak hastros :)
mnum dzizisketa u nas neni vystajlovany nikdo. Ja teda nebydlim v lepsi ctvrti, ta je az za rohem
. No a jelikoz tam bydli samí babyboomers, tak je to tam prehlidka unavenych obliceju a funkcniho obleceni z decathlonu. Tam spis moje sebevedomi trpi pri navstevach - ty byty jsou jednak moc hezke, ale hlavne ty zenske tam nemaji ani zrnko prachu nebo roztahane hracky. Vse ton v tonu, lesk jak blesk. A pritom s temi detmi furt delaji ty kreativni veci. Ja netvorim nic, nemam ani tavnou pistoli a doma bordel non plus ultra. Tak tam si pripadam jako becko.
Muj strejda ma 5 dcer, kde prvni tri byly s rozestupy 13 a 15 mesicu, pak pauza, pak dalsi 2 holky se sestnactimesicnim rozdilem, pak dalsi dlouha pauza a pote kluk. Se jim vsichni smali ze to tak dlouho zkouseli dokud se ten kluk nezadaril :) rozdil mezi nejstarsim a nejmladsim ditetem temer 18 let- a porad s tou samou partnerkou ![]()
Gatita tavnou pistoli taky nemam a bordel odkdy mame mimino, se znasobil, a to jeste mala je lezak, nijak k bordelu neprispiva. Jen ja mam mene energie a casu na jeho likvidaci. Ale co jsem byla u kamosek, tak vsude je to vice-mene stejne, tak v tomto je moje sebevedomi v poradku ![]()
Jos jsou zeny k materstvi stvorene, mam znamou se 4 detmi pomerne kratce za sebou, ktera je skvela, krasna, fit a plna energie. Take vzpominam na jednu maminku u nas v porodnici, porodila sve 8. dite ve veku 40 let a par hodin po porodu vypadala jakoby prisla z wellness pobytu :) ja jsem u druheho tehotenstvi se citila mnohem hur nez u prvniho, take jsem vic pribrala ( a nejde to dolu vubec
) a proste toto nechapu. Jiny zivocisni druh proste
Jos no, já se občas děsím doteď,když tu mám všechny v online vyučování. Aktuálně 2.+3.+5.+7.třída
A přiznávám, že jsem děti vlastní spíš nechtěla a podlehla jsem nátlaku chlapa po několika letech soužití. První dítě jsem si nadělila k 32 narozeninám. A pak už to šlo tak nějak samo. Rozdíly věkové jsou zanedbatelné, max 22 měsíců. Mezi trojkou a čtyřkou jen 11 měsíců. Trochu mi ti dva splývají. A to si ani nejsou moc podobní
Jsem tým Jos, druhé těhotenství už bych nechtěla nikdy znovu zažít. Málem jsem se rozpadla hned na několika místech, ve 3. trimestru jsem vůbec nepřibírala, placentu našli všude, kam se podívali.... Myslím, že si v porodnici celkem oddechli, když jsem se zeptala, jestli by nebyla lepší sekce
A měla jsem velký štěstí, že jsem otěhotněla v létě, protože jsem záhy navlékla kompresní punčochy a do porodu z nich nevylezla. Obdivuhu každou, která do toho jde potřetí a víc.
dzizisketa mnum mne včera předjížděly dva čisťoučký načančaný kočárky, jeden s umělou kožešinou kolem boudičky....já kočár celej od bláta, protože kde končí polňačka, tam jedem polem a když už to polem nejde, tak se kočár vynese...odchod na procházky, když jdu sama, bejva výkon, ze kteryho se vzpamatovavam tak hodinu, musím vyndat kočár z garáže, trpělivost není druhý jméno mýho dítěte, takže kočár umejt nestíhám, maximálně odrbat blato z koleček, aby nedrhly, striska se dat nahoru nesmí, jakmile nevidí ven, tak ječí...
jsem fakt rada za xlander z druhy ruky, doufám, ze přežije všechno

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí