Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 06:15

dynda já ty děti rok po sobě taky obdivuju, kamarádky sestrenice otěhotněla neplánovaně nejak hned po sestinedeli a velký špatný, dite se narodilo hodně předčasně a mělo co dělat 

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 06:21

Potrefenáhusa my takové terény nemáme, kočár parkuje doma v chodbě, za úplné prase se nepovažuju, ale ty světlé kočárky nebo bílou kožešinu, to mi hlava nebere. Nebo možná s jedním dítětem ještě, ale se dvěma, to jsou při odchodu takové fofry, oba furt všechno omatlávají, aby mladší vydržel čekat oblečený na ostatní, dostane do ruky něco k jídlu, s tím se sápe do kočárku. Koupila jsem návleky na boty do fusaku, až teď, staršího jsem zvládala obouvat a zouvat a udržet fusak čistý, že jako je budeme po procházce nasazovat do kočárku, a zjistila jsem, že mladšího v těch návlecích dávám do kočárku už doma, protože boty jsou zaprasené od minula . Příchod je ještě větší Saigon než odchod, hromady zablácených hader, nikdo se nehodlá svléct sám, protože "mám zmrzlé ručičky, uáaa", jakobych já neměla! Rozkopnuté zablácené boty a do toho řvou, že mají hlad, žízeň, chtějí Binga, on mě kousl, neber mi to, mamííí, odnes ho pryč, já ještě v botách v chodbě... Já tu zimu nepřežiju. Nenávidím to!

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 06:31

Pinot Noir to zní jako několikanásobný peklo

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 06:32

Pinot Noir tady je blato na všechny strany, všechny okruhy vedou aspoň částečně po nezpevněný cestě, tak i vozime dole klacek na sundavani blata...

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 06:39

Potrefenáhusa to je blbý, to se člověk pak modlí za mrazivou zimu. Já teda taky, protože my nemáme žádnou předsíň, žádnou špinavou zónu, kočár stojí v chodbě, kudy se jde z kuchyně do koupelny, na záchod, ke schodům do patra, pořád se kolem něj protahujeme, takže z něj pořád padá smetí, bláto, v zimě pod ním kaluž břečky, než to stihnu utřít, obvykle do toho nejen šlápneme, ale vybraní jedinci rovnou lehnou . Co bych letos dala za mráz v zimě!

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 06:43

Pinot Noir jo my aspoň ten kocar máme venku, zas k nemu vede asi 9 schodů, oblikam a obouvam se většinou až na ulici 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:11

Pinot Noir my mame kvuli malymu bytu vstup rovnou do obyvaku, ale mam tam kus zatezovyho koberce z ikea a na tom ten kocar parkuju, jinak by to neslo a vytirat pod nim fakt nechci:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:18

711990 my naštěstí přikoupili kus chodby, takže tu špinavou zónu (hodně špinavou) máme. Ten koberec je super nápad, já tam mám starý ručník. Ale kočár mám zaprášený hrozně, jak malý leze na hřišti, tak má ruce hrozně špinavé, i když mu je otřu, a patlá ten kočár.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:21

zlata vikslajvantova liberta, co se umyvala vodou s jarem ja ty latkove kocarky doposud nepochopila

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:24

Evaeva tyjo zavidim tu chodbu! U nas to neslo, jsou tam elektromery pro cely patro

viktorka_od splavu tak mne staci behem par vterin sundat potah ze sezeni, hodit do pracky a susicky a mam vyreseno., nemusim se obtezovat s jarem a houbickou:D

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:29

viktorka_od splavu jsme na ty vikslajvantovy koraby tuhle koukali v jednom antiku, tak deset mimin by se tam naštosovalo.
vikslajvant mi teda nechybí (zatím), ale starej kočár houpací mi zachránil život, nakonec i ten hojdavak vracíme nepouzivanej

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:33

Evaeva 711990 mně něco pod kočárkem připadá na prd, měli jsme kus koberce jeden rok, ale ta špína se drží v tom a stejně se roznáší po celém domě, v zimě je to nasáklé vodou, vysavačem to akorát posunuju. Víc mrzení než užitku. Nevytírat si neumím představit.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:35

711990 jakou houbickou? to se vzalo hadrou vod nadobi 30 vterin a hotovo:-))

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 07:53

faustefra Ja jsem chtela vzdycky jedno dite (a kdyby neslo tak taky dobry), muz deti spis nechtel  a po 16 letech teda svolil. Maly se mi narodil taky par dni po 32.narozeninach, ale ta telesna schranka...Ani nevim jak, ale strasne jsem pribrala (a lehce uz pred otehotnenim), takze me vsechno boli a pripadam si jako troska. 11 mesicu je huhot, to vas obdivuju. Ja jsem ,,nastesti" po sekci, takze to nehrozi

Potrefenáhusa Bud v klidu, X lander podedeny mam taky, obaleny v bahne, kolikrat se oklepe jeste fundlak. Vedle nas se ted postavily nove trendy apartmany a nastehovali se vikendovi prazaci, vcetne tech peknych maminek s pastelovymi kocarky...a uz je maji v bahne taky

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:02

Pinot Noir potlapkávám soustrastně. My se zřejmě letos v zimě kočáru už zbavíme (mladší 2,5 roku), ale to vypravování a navlíkání slupek, ta netrpělivost a přetahování je ještě okořeněná zálibou mladší vytrhnout se třeba bosky a vyrazit za dveře na společnou chodbu. Tam se válí po zemi, po zábradlí a kvílí, přičemž si užívá akustiku vysokýho stropu celej barák. A ten bordel, když se vrátíme zpátky, to je přesný. Tuhle jsem v práci ráno vytáhla borovicovou šišku z kabelky.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:03

My bydlime v dome bez vytahu a bez sklepa, takze kocar musim nechavat zaparkovany v kufru auta. Vyhodu to ma ze netaham bordel do bytu (k tomu staci to starsi zablacene dite- v lete jsme malovali a uz ted je zed na chodbe jak v chlivku), ale zas tam ditko musim odnest, plus vsechny veci co jinak clovek uz ulozi/povesi na kocar, musi k nemu dotahnout. A kdyz mala v kocaru spi a ja uz potrebuji jit domu, tak ji musim vymotat ze vsech vrstev tam, vyndat a odnest domu, pricemz se vetsinou vzbudi.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:03

Pinot Noir :D ty bydlis u nas? Starsi sebou jeste praskne v predsini na zidlicku a kouka na sebe zalibne do zrcdla a mami sundej boty, mala uz umi otevrit soupacky takze s tema zabahnenyma botickama miri rovnou do obytne casti a do toho pes, tzv. polomaceny australak, ktery se rve do baraku jako prvni. At proboha mrzne

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:10

rasaNori polomáčený australák!

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:15

marieu šiška

rasaNori ježiš, fakt stejně, ale ten polomáčený pes to teda u vás ještě dost vylepšuje

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:31

A to si predstavte, že bývate na štvorke bez výťahu, kočík zaparkovaný dole v bytovke a všetky veci vrátane detí a seba v zimnej bunde a s ruskom na hube musíte vyniesť hore, samozrejme za neustáleho mrncania staršieho, že aj on chce na ruky. Spotená som vždy až za usami . Zdravim mnum .

Kočík je jak z chlieva vytiahnuty, nemám moral po večeroch keď deti spia ho ísť dole umývať. Vždy keď vidím tie čisté kočíky, rýchlo aspoň vytiahnem vlhčené a začnem najväčšiu špinu čistiť . Špinavé topánky je taká moja klasika, nikdy si na ne večer nespomeniem a potom rýchlo ešte čistim keď už sme oblečení a deti mi tu jacia, že už chcú von. Pridávam sa k tým, čo nenávidia zimu!