Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:45

Potrefenáhusa

X-lander je věčný a vděčný, taky máme. Akorát do města moc není, pořád uvažuji, že koupím ještě nějaký úplně lehký, trochu golfkoidní, když potřebuji někam dojet MHD. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:47

Mrakoplas ano, tak nejak to vyzera u nas, starsia ma k tomu vzdy potrebuje drzat za ruku. Tahanie nakupov hore v tejto zostave som uz vzdala, bud chodi muz, alebo nam vozi Rohlik (vynesu az k dveram ). 

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:49

mnum Mrakoplas uf, beru zpět, už si nestěžuju!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:58

mnum presne, aspoň držať za ruku! Uniesť v jednej ruke toho 11 kiloveho Otesanka, na ramene tašku, batoh a za druhú ruku staršieho.

Pinot Noir ale my zas otrepeme najväčšiu špinu po schodoch, má to aj svoje výhody

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 08:58

Mrakoplas a taky potlapkávám, u nás trojka bez výtahu.. kočár pod schody do suterénu. Období vzdoru u mladší začlo odmítáním chození do schodů. Sedla si dole na schod a zavýjela a řvala až promodrávala kolem úst. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:02

marieu uf no pekne! Starší sa začal takto sprajcovat keď sa narodil mladší, ziarlil dosť. Ale sama si za to môžem, ja som ho ešte aj v deviatom mesiaci odniesla na rukách keď bolo treba.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:13

marieu to taky znam, u nas je schodiste pekne kolem dokola a byty po jeho obvodu, takze kazdy zvuk se tady krasne rozleha. Nez sme vysli ty tri patra se vzteklou sirenou, vedeli o nas vsichni sousedi. jednou i jeden takovy vztekly chlapek vylitl z bytu ze co se jako deje, ale jak videl ustvanou matku a rvouci batole, jen pozdravil a rychle zalezl zpet

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:18

Mrakoplas Naše starší byla dítě pro začínající rodiče. Bylo to s ní mnohem jednodušší, dala si vždycky líp a dřív říct. Ta mladší je proti ní velký temperament a extrovert, takže v tomto  období je fakt drama queen. Je drsná. Nicméně už jsme taky otupěli, take jsou mi ty její výlevy trochu šumák. Jakože otravuje mě to, některé dny to ze mě vysává vůli k životu, ale je to "jen" období, které teď musíme všichni přežít. Puberta bude zjevně mnohem horší. 

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:25

mnum bych se ho zeptala jestli ji nechce vynést až nahoru.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:28

Catherinne to jsem nestihla, zalezl jeste rychleji nez vylitl ven

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:28

mnum  vzteklá siréna je přesná. Obě naše škeble tu akustiku chodby v tomhle období intenzivně testovaly, mladší ještě pokusy neukončila. V našem vchodu je jen pár bytů, když měla starší kolem 2 let, bydlely tu 3 důchodkyně- bylo mi jich upřímně líto, protože to byl a doteď teda je každodenní cirkus. A taky jsem se intenzivně snažila nemyslet na to, co si o nás myslí, všechny starší dámy mě veleuctivě zdravily paní doktorko sem, paní doktorko tam a já uřícená jak povařený rajče, jednu řvoucí do oblouku na ruce, druhou, která ještě nechtěla domů, táhnutou za ruku po těch schodech... doufám, že na tohle všechno jednou zapomenu

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:29

To maji oboje nasi mladi, 4.patro bez vytahu, kocar ve sklepe v suterenu, takze tech schodu je hodne. Nastesti bracha od mimina je uz velkej, ten vyjde sam. Dvoulety se obcas sprajcuje, ja teda nejsem schopna ho vynest az nahoru, tak smlouvame. On patro po svych, ja patro s nim v naruci. Nevim, jestli nekdy bude mit sourozence, moc to nevidim. Ale to uz by mu taky byly aspon 3, snad by si dal rict.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:33

mnum

Promiň, ale scénka se sousedem mi zpravila den. 

Díky bohu, na naš výtah a společnou chodbu pro tři byty. Jako zametat jsem tam samozřejmě musela, i vytirat, ale je to velká úleva, když si člověk ten svincik netahá do bytu. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:37

Já si kvůli bydlení ve třetím patře starého domu s nepoužitelnými sklepy (a čtyřmetrovými stropy) koupila nějakou starou ojetinu a kočár parkovala v kufru auta!  

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:41

mnum jsi měla zazvonit a s úsměvem se zeptat

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:42
Reakce na Garfie:

Já si kvůli bydlení ve třetím patře starého domu s nepoužitelnými sklepy (a čtyřmetrovými stropy) koupila nějakou starou ojetinu a kočár parkovala v kufru auta!  

​presne tak to mame my, nebyla jina moznost kam s kocarem. Ted tam krome kocarku a jeho prislusenstva skladujeme i kolobezku a odrazedlo a helmu pro starsi dceru

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:44

Catherinne to bych si netroufla, ono je to takovy divny par ke kterym chodi divne navstevy, porad jsou doma, do zadne prace nechodi, na chodbu pred jejich byt si nainstalovali kamery, s temi nikdo nechce mit nic spolecneho... 

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 09:50

mnum aha

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:02

mnum marieu no naši susedia tiez vždy vedia keď sa vraciame domov :D. Na starom byte (tiež 4np bez výťahu) bývalá pod nami jedna milá pani a raz nás stretla na schodoch a vraví: Čo tak potichu, ani som vás nepočula :D 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:04
Reakce na Pinot Noir:

mnum Mrakoplas uf, beru zpět, už si nestěžuju!

​No fakt že jo, přemýšlela jsem, jak si postěžovat a ne, nemám nárok. Jak byly spíš suché podzimy a zimy v minulých letech, tak teď je to teda poněkud výživnější s tím bahnem, ale jinak dobrý, kočárem zajedu až do domu, s nákupem až ke dveřím, dům v podstatě bezbariérový, takže mlčím.