Keď som kupovala druhý kočík, tak na mm prešiel vytahovymi dverami, som ho s metrom merala. A nedávno nám od piatka do pondelka nešiel výťah a keď som nariekala, syn ma upokojoval, že to zvládnem ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka tak to sú ale krásne vlásky!! Vďaka za povzbudenie :)
Mrakoplas kouzlo nechtěnýho ![]()
Pinot Noir my po tom nechodíme, je to v takovém koutě. Chodbu občas vyluxuju, abych se zbavila listí, kamínků a bahna, někdy i vytřu. Ale ten prostor pod kočárkem uklízím tak jednou za čtvrt roku, když muž vezme obě děti ven a mě se chce;)
711990 jo ta chodba je super. U našich to nešlo kvůli strojovně výtahu, tak parkovala kočár na společné chodbě. Bydlí v posledním patře, tak okolo nikdo nechodí, do bytu by ho nedala, do by musela jet buď až po půlky chodby nebo do obýváku, aby vůbec mohla zavřít dveře.
O našem návratu nebo odchodu ví podle mě celý barák. Muž nás někdy slyší i z venku. Nad námi mají skoro tříletého chlapečka a ten teda slyšet není vůbec, absolutně nechápu, jak to dělají;)
Evaeva Já mám pocit, že syn dupe, řve a vzteká se dost často a hlasitě a sousedka mi tuhle říkala, jakej je to zlatej chlapeček, že ho nikdy neslyšela brečet.
(Snad nejsem slyšet ani já, když mi tečou nervy a křičím :-))
žluťásek pod náma bydlí hrozně milá paní. V létě přišla, že všechno super a děti zlatý, ale jestli by nešlo nějak udělat, aby jí nestříkala voda až do obýváku, když si syn hraje na balkoně:) Taky si říkám, co si o nás myslí, když zrovna probíhá nějaká výchova v koupelně.
Sakra, kdo tu zmínil ty drátěné hvězdy? Teď to strašně potřebuju! ![]()
Akorát se obávám, že z toho bude příspěvek vhodný do "očekávání vs. realita" ![]()
Evaeva my bydlíme díkybohu v prvním patře a pod námi je jen kočárkárna a sušárna. Když přijdou na návštěvu (ah, před čtvrt rokem naposled
) neteř a synovec, jsou jak u vytržení, že můžou dupat, běhat, skákat, tančit a jezdit s autama po zemi. Pod nimi bydlí takovej nerudnej dědek, kterej na ně tluče koštětem kdykoliv se děti pohnou. Jednou jsem toho byla svědkem, když jsem hlídala synovce ještě jako prcka a hrála jsem mu divadlo s duplo panáčkama. Panďulák třikrát zaťapal po podlaze a už na nás bušil.
žluťásek to je děs. U nás tohle byla jediná stížnost za celé ty roky.
Tyhle dědkové! Na kamarádku taky chodil pořád zvonit soused, že dupe, když chodí, že jezdí vysavačem, kdesi cosi. Přitom mladá holka, spousta zájmů, byla v práci nebo pořád někde venku. No, po letech se stěhovala jinam a byt pronajala paní s malými dětmi. Co soused, nevím, připadalo mi takový karmický.
faustefra Ja uz bych ted dalsi dite nezvladla, ale skutecne i fyzicky. Neumim a nechci si to predstavovat, v tehotenstvi mi byva spatne po vsech smerech. Musela bych si asi najmout chuvu a hospodyni, a uprimne ani partnersky bychom to asi nedali. Mate muj obdiv.
Potvrzuju spokojenost s těmi softshellkami Yháček, které tu doporučovala i žluťásek . Myslím, že mají tady na Žižkově dokonce i otevřenou prodejnu v nějakém řežimu, protože jsou převážně prodejna metráže.
Jinak jsem si přávě spočítala, že za letošek u nás padlo 12!!!!! párů bot (včetně bačkůrek do školky teda), úplně se mi udělalo špatně, ale je to bohužel realita a to rozhodně nenakupuju nic zbytečně. Teď už dva týdny vybírám ty zimní (nemůžu se rozhodnout mezi variantou s kožíškem nebo bez) a úplně mě jímá hrůza teda, hrozně moc chci vybrat takový, aby mu to vydrželo ideálně až do dubna ...
Neříkejte mi, ze se v Praze nedá zaparkovat, protože všude parkujou kraksny s kočárkama ![]()
Tak od minuleho tydne je nas doma o jednoho vic ![]()
Myrtila jezis!!! No hura![]()
Gratuluju! Spí dobře? Pije dobře? Má pindíka?
Myrtila juchu, gratulujem!
Myrtila gratuluji ![]()
Myrtila
hezkyyy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí