Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:18

Keď som kupovala druhý kočík, tak na mm prešiel vytahovymi dverami, som ho s metrom merala. A nedávno nám od piatka do pondelka nešiel výťah a keď som nariekala, syn ma upokojoval, že to zvládnem

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:30

Lamicka tak to sú ale krásne vlásky!! Vďaka za povzbudenie :) 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:32

Mrakoplas kouzlo nechtěnýho

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:53

Pinot Noir my po tom nechodíme, je to v takovém koutě. Chodbu občas vyluxuju, abych se zbavila listí, kamínků a bahna, někdy i vytřu. Ale ten prostor pod kočárkem uklízím tak jednou za čtvrt roku, když muž vezme obě děti ven a mě se chce;)

711990 jo ta chodba je super. U našich to nešlo kvůli strojovně výtahu, tak parkovala kočár na společné chodbě. Bydlí v posledním patře, tak okolo nikdo nechodí, do bytu by ho nedala, do by musela jet buď až po půlky chodby nebo do obýváku, aby vůbec mohla zavřít dveře.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:55

O našem návratu nebo odchodu ví podle mě celý barák. Muž nás někdy slyší i z venku. Nad námi mají skoro tříletého chlapečka a ten teda slyšet není vůbec, absolutně nechápu, jak to dělají;)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 10:59

Evaeva Já mám pocit, že syn dupe, řve a vzteká se dost často a hlasitě a sousedka mi tuhle říkala, jakej je to zlatej chlapeček, že ho nikdy neslyšela brečet.

(Snad nejsem slyšet ani já, když mi tečou nervy a křičím :-))

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 11:02

žluťásek pod náma bydlí hrozně milá paní. V létě přišla, že všechno super a děti zlatý, ale jestli by nešlo nějak udělat, aby jí nestříkala voda až do obýváku, když si syn hraje na balkoně:) Taky si říkám, co si o nás myslí, když zrovna probíhá nějaká výchova v koupelně.

Online Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 11:05

Sakra, kdo tu zmínil ty drátěné hvězdy? Teď to strašně potřebuju!

Akorát se obávám, že z toho bude příspěvek vhodný do "očekávání vs. realita"

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 11:09

Evaeva my bydlíme díkybohu v prvním patře a pod námi je jen kočárkárna a sušárna. Když přijdou na návštěvu (ah, před čtvrt rokem naposled ) neteř a synovec, jsou jak u vytržení, že můžou dupat, běhat, skákat, tančit a jezdit s autama po zemi. Pod nimi bydlí takovej nerudnej dědek, kterej na ně tluče koštětem kdykoliv se děti pohnou. Jednou jsem toho byla svědkem, když jsem hlídala synovce ještě jako prcka a hrála jsem mu divadlo s duplo panáčkama. Panďulák třikrát zaťapal po podlaze a už na nás bušil.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 11:13

žluťásek to je děs. U nás tohle byla jediná stížnost za celé ty roky.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 11:20

žluťásek 

Tyhle dědkové! Na kamarádku taky chodil pořád zvonit soused, že dupe, když chodí, že jezdí vysavačem, kdesi cosi. Přitom mladá holka, spousta zájmů, byla v práci nebo pořád někde venku. No, po letech se stěhovala jinam a byt pronajala paní s malými dětmi. Co soused, nevím, připadalo mi takový karmický.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 11:23

faustefra Ja uz bych ted dalsi dite nezvladla, ale skutecne i fyzicky. Neumim a nechci si to predstavovat, v tehotenstvi mi byva spatne po vsech smerech. Musela bych si asi najmout chuvu a hospodyni, a uprimne ani partnersky bychom to asi nedali. Mate muj obdiv.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:23

Potvrzuju spokojenost s těmi softshellkami Yháček, které tu doporučovala i žluťásek . Myslím, že mají tady na Žižkově dokonce i otevřenou prodejnu v nějakém řežimu, protože jsou převážně prodejna metráže. 

Jinak jsem si přávě spočítala, že za letošek u nás padlo 12!!!!! párů bot (včetně bačkůrek do školky teda), úplně se mi udělalo špatně, ale je to bohužel realita a to rozhodně nenakupuju nic zbytečně. Teď už dva týdny vybírám ty zimní (nemůžu se rozhodnout mezi variantou s kožíškem nebo bez) a úplně mě jímá hrůza teda, hrozně moc chci vybrat takový, aby mu to vydrželo ideálně až do dubna ... 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:41

Neříkejte mi, ze se v Praze nedá zaparkovat, protože všude parkujou kraksny s kočárkama

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:42

Tak od minuleho tydne je nas doma o jednoho vic

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:45

Myrtila jezis!!! No hura

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:45

Myrtila 

Gratuluju! Spí dobře? Pije dobře? Má pindíka?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:46

Myrtila juchu, gratulujem!

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:47

Myrtila gratuluji

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 12:52

Myrtila  hezkyyy