Myrtila gratuluji ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila gratuluju, hezký předčasný dárek![]()
Myrtila blahoželám ![]()
Myrtila gratulujem ![]()
Myrtila gratuluju, krásná zpráva ![]()
Pinot Noir ad dratene hvezdy: zitra jdu do Sevtu vyzvednout nakup za litr. Mam tam i povestnou tavnou pistoli. A hromadu navlekacich ozdob z Ponikle. Šmarjá - a na draty jsem zapomnela. No tak to tam budem muset jeste jednou. A hned je program![]()
Děkuji všem za gratulace ![]()
dynda Bojím se to tu napsat, abych něco nepokazila, ale je to úplně zlatý dítě, pije, spí, no a pindíka má ![]()
Evaeva Nakonec byl svým způsobem předčasný, i když už v termínu, měl jít ven až včera plánovanou sekcí, ale rozmyslel si to sám dřív
Já jsem ale ráda, že to tak bylo, už jsem s tím břichem ke konci docela trpěla - asi vyslyšel moje přemlouvání.
Myrtila Gratuluju, treba se tady ti spavi, zravi, usmevavi s pindikem predavaji tichou postou
Myrtila hlavně, že jste oba v pořádku.
Myrtila blahopreju!
Myrtila Blahopreju!
Myrtila gratuluji, ať jste zdraví a dítko prilis neprudi.
Dekuji i ostatnim za gratulace ![]()
Myrtila gratuluju ![]()
Myrtila blahopřeju
zlatý miminko, to vám moc přeju. Ať mu to vydrží
Klasický dotaz: Co koupit jedenáctileté ségře k Vánocům. Jsem úplně bezradná. Ve volném čase prakticky jen čte. Má ráda historii, výlety, turistiku, docela i přírodní vědy. Je to takový blbý věk, hračky už jí nebaví, takové věci jako kosmetika taky ne. Uvítala bych tipy na nějakou knížku nebo i poukaz na nějaký výlet/atrakci v Praze nebo okolí. Klidně i něco jiného, samozřejmě.
Myrtila taky gratuluju a preju hodne zdravi a radosti!
Myrtila Jeje, to je hezká zpráva! Gratuluju :-)
Evaeva Ježíškovi nepíše? Pokud je fanynka Harryho Pottera, tak nějakou z těch "doprovodných" knih, případně něco s tím spojené-figurky, hrnek a tak...dalekohled, mikroskop-existují i různé kapesní. Případně nějakou "laboratoř", vyrábění krystalů nebo tak něco....batoh, nepromokavý deník, z knížek vzhledem k zájmům třeba sérii od Válkové, moc to nenavazuje, takže cokoli.
Mám dceru, o rok starší, zájmy identické :-)
Myrtila gratuluji a přeji, ať je miminko i nadále vzorné. A Tobě rychlou rekonvalescenci!
Garfie píše, letos prý o tři dárky, z nichž jeden je stolní kalendář:) Ty věci na vyrábění jsou super, chtěla jsem něco takového vybrat, ale ona prý doma vůbec nic nevyrábí, nekreslí,... Přitom chodí na výtvarný kroužek, ale samotnou doma jí to nebaví.
Podívám se na ty knížky, díky. Sice skoro nic jiného nedostane, ale lepší než kupovat něco, co bude ležet v koutě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí