Myrtila
gratuluju
Vše o těhotenství a dětech
Jak se tu nedávno probíraly ty zateplené svetry a zmiňoval se tu gap, tak https://www.gap.eu/ teď má 50% slevu na všechno včetně již zlevněného.
Myrtila Gratuluji!
Evaeva jestli ma blizko k vytvarnu, ale samotna tvorba ji nebavi, tak co treba nejakou knizku o umeni? To jsem milovala, tim listovat:)
Nevim, co je ted na trhu pro deti a mladez, ale napada me Umeni vnimat umeni pro rodice a deti. Ja to necetla, ale mame tu druhou knihu (o architekture), a ta se mi zda kvalitni.
Chtelo by to neco se spoustou barevnych reprodukci. Treba by nekdo poradil, ja muzu dat tipy leda tak na publikace 30 let stare:)
Jaky se prodava nejmensi cislo ponozek na miminko?
Myrtila Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Zarinya ty mrňavý fusky jsou fakt jen pro zlost
nacpala bych ho do puncochacu
asi jsk kde, to se podívej, myslím 13 něco nebo 0-3 mesice
Potrefenáhusa ja jsem zastancem dupacek,ale vyrobci asi moc ne.![]()
Hezky dupacky jsem snad jeste nevidela a vcera mu koupila teplacky,ale bez tapek,tak jsem dneska dokoupila ponozticky,pisou tam 68....???to vubec nevim co znamena.![]()
ja to nejak blbe odhaduju a miminko v rodine u nas nebylo 15let.![]()
Zarinya Mame treba vel. 11-14 z Lidlu (zrejme dle delky chodidla, pri narozeni mel 9). Ty uplne novorozenecke maji v HaM. Vetsi pak Lindex, baleni po 4 myslim. Dupacky jsem pouzila jednou a nikdy vic teda...zlate body + ponozky, obzvlast v noci, kdy moje uroven vedomi kolisa nekde kolem hodnoty stredne tezkeho bezvedomi.
Jos tak ted nevim co znamena to cislo co jsem koupila.![]()
pozitri se kouknu v c&a,a cepicka?
Zarinya dupacky v řetězcích moc nemaj, máme něco z haemka s patentama v rozkroku, jinak bych to nechtěla, nic co se musí rolovat až od ramen.
spousta lidi nedá dopustit na overaly s tapkama, já za nás je doporučit nemuzu
Zarinya 68 je celková velikost, moje dite to nosi teď
ty ponožky hlavně nesmi skrtit, otlacovat nozicku nebo tisknout prsty, větší nevadej, padaj všechny
Zarinya myslim, ze to vztazeno k celkove vysce, novorozenci maji vetsinou vel. 56 (mensi 50), pak to jde po cel. 62,68, 74...Cepicky jsem podedila a byly mu male
. Od narozeni nosi cepici Lodger, ale vyraci
me, ze neni zavazovaci a poradne nesedi. Obecne mrknete na stranky Ondalek.
Zarinya cepicku jsme měli novorozeneckou z hm a moje dite ji sotva narvalo na hlavu.holcicka, co s nama odjizdela z porodnice, měla úplně identickou a plavala v ni
kup proste někde novorozeneckou velikost a fakt nejlíp, budou-li mít v porodnici ten pruhovanej erar, ta je hodně pružná
já sháněla takovej ten klasickej cepecek zavazovaci pod bradou, ale bylo to dost nedostatkovy zboží, zara něco měla, ale dost drahy, na to, ze je to fakt na chvilicku
Jos taky hlavoun, u nás byly všechny darované čepičky k ničemu
naštěstí se narodil do veder a vlasatý
Potrefenáhusa Jos mne se dupacky oblekali synovi dobre,mela jsem natrenovano z detstvi na panenkach.![]()
jeste kouknu na ponozky a cepicky v c&a a pak uz to necham na rodicich.![]()
Potrefenáhusa u nas v zare ty pidi velikosti vubec nemaji.
Zarinya když koupíš větší, ono se to neztratí. Ti prckové strašně rychle rostou, a navíc tak nějak skokově, tak bude mladá paní aspoň mít něco do foroty.
Zarinya ty dupacky mivaj v Čechách v obyčejných neznackovych kramech s vecma pro mimina, ale je to všechno takový, jak to rict, nemoderní?
Zkus se podivat třeba na next na ty overaly, ale brala bych jen to, co je rozepinaci, zase ze mě mluví zkušenost, kdy jsem věci přes hlavu ani jednou nepouzila, protože mi do toho ta plandava hlava nesla dat, má ji velkou, teď jsem na ni třeba nenarvala jedno podedeny body ani s rozeplym patentem u krku
takze já bych nejvíc ocenila kimonovite zapinaci body (má lindex i hm), měkký leginy/teplaky se širokým napletem v pase a na ty zimní mimina kdyžtak i ty merino věci, za to bych byla vděčná i teď
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí