Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Jos
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:28

Zarinya Na tom eshopu maji i zavazovaci myslim. Mne u dupacek vadi, ze jsiu vetsinou bez rukavu a je nutne pod ne neco dat. A pak taky velikost, bud moc velke a najednou doroste do tapek ale celkove je to uz kratke. U pyzamek s tapkami to same. Zatim se mi nejvic osvecily bodycka z lindexu, jejich pyzama na zip a teplacky. Drahy ale vydrzi, dva mesice jsem protacela par jejich veci a vypada to porad super. Ostatni znacky jsou takova loterie s velikosti. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:28

Kokoska Akorat jsou blby roční období (teply věci/kratkej rukáv a tak)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:29
Reakce na Jos:

Zatim se mi nejvic osvecily bodycka z lindexu, jejich pyzama na zip a teplacky. Drahy ale vydrzi, dva mesice jsem protacela par jejich veci a vypada to porad super. Ostatni znacky jsou takova loterie s velikosti. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:31

Potrefenáhusa ona je to s miminama taková celková loterie :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:33
Reakce na Kokoska:

Zarinya když koupíš větší, ono se to neztratí. Ti prckové strašně rychle rostou, a navíc tak nějak skokově, tak bude mladá paní aspoň mít něco do foroty.

​jasne,neztrati,ja jen,ze se mi ty pidi oblecky libi nejvic,ale pak vzdycky nak cuknu,ze to je extremne maly.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:33

Zarinya klasicke dupacky mivaji cesti malovyrobci - mela jsem i par hezkych kousku, ale uz si nepamatuju ten eshop. To jsem pomohla...Ja taky preferovala dupacky, na ty nase vyzlata teplaky nebyly a ponozky uz vubec, vse jim padalo. Ale uznavam, ze kdyz je to miminko aspon trochu konfekcni, tak teplaky bez tlapek jsou uplne ok, ne-li praktictejsi. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:35

Jos my tady lindex nemame.Potrefenáhusa ja dupacky kupovat nebudu,to bylo jen tak mezi reci,ze pred 26 lety to bylo fajn obleceni.

Ted kupuju ty "moderni"vecicky,coz tedy zahrnuje teplacky bez tapek,tak tedy jeste ty ponozky,no.

Online Jos
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:36

Zarinya A jeste jeden nevyzadany tip...Vlnena deka, velikostne se neda netrefit a je to strasne skvela vec, ktera ale neni uplne za hubicku a maminku urcite potesi.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:36

Gatita oni maji dupacky podedene,ja zadne hezke nevidela tak nic.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:37

Jos diky.:-)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:38

Zarinya uz jsem nasla, treba tohle:

https://www.esitocz.cz/dupacky/988-kojenecke-dupacky-brumla-vel-56-az-68.html

A maji i teplacky s tlapkami...

Do tech 3 mesicu jsou nedocenitelne, ale pak, jak se to dite uz snazi aspon trochu hybat, tak je to fakt lepsi bez tlapek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:41

Gatita děkuju za tip. Možná i ta kniha o architektuře by se jí líbila. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:45

Gatita diky,ja myslim,ze s dupackama vystaci s tema podedenyma.

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:54

Zarinya kdybys kupovala ty overaly, tak za mě jedině takové, které mají rozepínání od krku dolů a pak souměrně na obou nohavicích, nikoli jedno zapínání od krku směrem ke špičce jedné nohy, zatímco druhou nohu je nutné vykloubit z nerozepnutelné nohavice

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 18:55

Zarinya promin, nevsimla jsem si predchoziho postu. Jinak bych Ti ty dupacky tak tvrdosijne necpala:)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 19:00

Pinot Noir mi prijde, ze je spousta tech detskych veci uplne na houby. Na spicce pyramidy neprakticnosti mam jakousi spešl lahvicku, co mela asi 7 soucastek. Vzdycky jsem nejakou hledala nebo spatne utesnila a mohla jit znovu prevlekat - do overalu se zapinanim jen na jedne noze. Pak jsou blby dupacky, co nemaj rozepinani v rozkroku, ale zato poctivej tuhej knoflik na raminkach a o cislo mensi dirku...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 19:01

Gatita to je uplne v pohode.

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 19:06

Evaeva my 9leté (je mladší, ale už taky slečna) kupujeme nejvíc knihy, nějaké oblečení z kolekce Harry Potter z M&S, pak (oběma dětem) polštář Špekáček. Jestli má ráda výtvarku, tak o umění je moc hezká kniha A children's history of art. Myslím, že už vyšla i v čj. 

Edit. A před časem dostala náramek od Les Lien, z toho měla obrovskou radost.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 19:06

Pinot Noir ten zimni overal ma jen jeden zip k nohavici,ale snad to prezijou.

diky za tipy,vsem.......rada se priucim co je dnes prakticke.

A vyhoda babicky je,ze kupuje jen pro radost,zadna nutnost.

A uz jsem jim toho koupila tolik vcetne kocaru,ze uz si dam pohov abych je na to moc nezvykla.

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 19:07

Gatita super   jsou taky kousky s nějakou parádní výšivkou, která je podšitá kouskem síťky, která při prvním praní uplave, a na rubu zůstane děsně kousavá změť nití - rybářských vlasců