Zarinya zimní je v pohodě, jde o ty, které musíš řešit potmě a polospící. ![]()
Nebo někde venku v kočárku.
Nebo v kavárně na stole ![]()
Zarinya zimní je v pohodě, jde o ty, které musíš řešit potmě a polospící. ![]()
Nebo někde venku v kočárku.
Nebo v kavárně na stole ![]()
Pinot Noir aha ![]()
Pinot Noir diteti plina protekla tak, ze bylo nutný prevlikat, jen dvakrát, jednou před Hanakem v Nizbore, kde to šlo vyřešit v kufru auta (to bylo zároveň poprvy, kdy jsem ji vítězoslavně oblikla něco přes hlavu a ne celorozepinaci body, takže jsem to tam z ni opatrne rolovala). No a podruhy........v tý kavárně ![]()
Do statistiky, mě overal s rozpínací jednou nohou nevadí, naopak zavinovací body nejdřív zapnu a pak natáhnu přes hlavu:) Za mě jsou nejpraktičtější body s dlouhým rukávem se zapínáním u krku, mikiny se zapínáním vepředu a pak pytel na spaní, to je podle mě naprosto geniální vynález.
Může mi prosím poradit místní CML, co koupit chlapečkovi k 1.narozeninám?
Evaeva to je skoro vek dcery a teda letos dostane hadriky a elektroniku+prislusenstvi k ni
Bezdratovy sluchatka, silikonovy "provazek" k nim proti ztraceni, powerbanku a obal na mobil. Davala bych knihy, ale jeste neprecetla ani ty od lonskych vanoc.. ![]()
Pavlena díky za tipy. Tvoje dcera bude z jiného těsta než ségra, mobil má klasický, sluchátka neužije, je popravdě trochu nestandardní;)
JJá třeba dupačky mám ráda, jak jsou přes záda, jednu dobu, kolem čtyř pěti měsíců, jak se malý pořád vrtěl, to byl nejlepší kus oblečení. Hezké, ale drahé dělá Pinokio, to je trochu styl Lindex, hezké má i Koala, New Baby a Esito. Tyhle tři poslední značky najdeš pohromadě na e-shopu nejbaby.cz
Zarinya Kupovala jsem ponožky v H&M velikost 10/12 a v Lidlu 11-14. Ale ještě nemám vyzkoušené, které novorozenci ve skutečnosti budou, tak jsem asi nepomohla
Ale je hrozně hezký, jak se těšíš a nakupuješ. U nás nic takového neni. Moji rodiče se tedy na první vnouče těší a k vánocům nám kupují židličku od Stokke, což je super dárek. Ale z druhé strany bude náš potomek 3. vnouče, starší vnoučata už jsou v podstatě dospělá a všichni se tváří, že my žádné dítě nečekáme. Občas mě to celkem zamrzí, tak se hezky čte, že tě to tak těší ![]()
dzizisketa diky.:-)
MPLee tak kdyztak pak dej vedet ktery mu pasuji.:-)Kdy se narodi?
to chapu,ze te to trochu mrzi.Ja se na nej tesim moc a taky jim chci trochu pomoct,protoze se ted jeste stehuji do vetsiho bytu.Tak toho maji az nad hlavu.![]()
dzizisketa Ja jsem taky tym dupacky, ale pinokio se mi teda neosvedcilo, mam jine kousky od nich a des. Jako design super, ale kvalitou des. Zato ta koala a new baby, to je poctiva silna bavlna.
Zarinya koukni na miminí oblečení v DM drogerii.
Pinot Noir nejdebilnější jsou ovšem overaly se zapinanim na zádech a svetry/mikiny pro ležáky s kapucí ![]()
711990 jojo s tou želvou jsem zabodovala dokonce i u dítěte co má péči skoro jako vnučka jennyfor![]()
Tabea tam maji obleceni?
To sem se vubec nikdy nevsimla.
viktorka_od splavu zelva je fakt bozi. Jen dneska jsem si klekla na jednu z tech kostek a myslela sem ze to bude na amputaci![]()
711990 počkej až budete mít lego:DDD co je ale zajímavý - dětem se to nikdy nestane!
Zarinya ne v každém dm. Poodle Internetu mají u vás oblečení v Breite Gasse 77. DM má dětské oblečení do vel. 104 dobrou kvalitu za fajn ceny.
Tabea diky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.