Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 20:35

viktorka_od splavu no to je jasny, zabiraj totiz mensi plochu

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 20:37
Reakce na Tabea:

Pinot Noir nejdebilnější jsou ovšem overaly se zapinanim na zádech

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 20:37

Tabea to je tady luxus informaci i s adresou.

Offline Pinot Noir
29931 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 20:39

chocholka u nás bodovalo dřevěné krájecí ovoce, v roce sice nekrájel, ale odtrhával a spojoval ty suché zipy.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 20:41
Reakce na Tabea:

Pinot Noir nejdebilnější jsou ovšem overaly se zapinanim na zádech a svetry/mikiny pro ležáky s kapucí

​já mám ty kapucy rada, dávala jsem ji to na podzim do kočáru místo čepice 

Mne teda u těch mikin zase štvou úzký rukávy

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:00

Potrefenáhusa no nektery rukavy vypadaji fakt uzce.Ja koupila takovy fusak s rukavama a nevim nevim....

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:00

Pinot Noir já dostala jeden overal, kde jsem vůbec nepochopila, jak do nej to dite nainstalovat, měl ty patenty na zádech do takovýho obrácenýho téčka, když se to rozeplo, neslo vůbec poznat, jak to zapnout. 
Než jsem se odvazila to vyzkoušet, tak z toho vyrostla

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:02

Zarinya máme a je dobrej, ale záleží na konkrétním modelu  (fusaku i ditete)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:02

Evaeva hrál by s ní někdo společenskou hru? Teď vychází nádherný hry, graficky povedený, spousta z nich má i sólo mód. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:11

žluťásek určitě jo, ideálně od jednoho nebo dvou hráčů. To jsem zapomněla zmínit, hry hraje ráda. Má ráda i různé ty hlavolamy typu smartgames apod.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:12

Evaeva ubongo solo?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:17

Evaeva to by se jí mohly líbit hry Zahrada, Indian Summer, Spring Meadow. Ty dvě nevyšly v české verzi, ale jsou jazykově nezávislé. Všechny tři se dají hrát i samostatně, bez spoluhráčů.

Mně se ještě moc líbí hra Sagrada, sólo mód je opravdu výzva, zatím se mi povedlo vyhrát sama nad sebou jen jednou :)

Ještě celkem novinka je Nova Luna, taky vhodná i pro 1 hráče. Tu jsem ještě nehrála, ale moc se mi líbí graficky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:31

žluťásek continuity i ostatní děkuju za tipy. Budu se ještě muset poradit s mamkou, zatím to vidím buď na Sagradu nebo tu knihu Umění vnímat architekturu. Mě teda zaujalo oboje.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:35

Evaeva určitě neuděláš chybu ani jedním.

Já tu sagradu mám moc ráda, je to krásná hra. I provedení se mi moc líbí. 

Vydává ji mindok a mnoho eshopu má teď akci, že když objednáš hry mindok v určité hodnotě, přidávají jinou menší hru mindok zdarma. 

Určitě to bylo na webu Tlama Games, pak slovenské Ihrysko a Ludopolis, a ještě nějaký český eshop, ale nemůžu si teď vzpomenout.

(že bys s tím sfoukla dárek pro svoje dítě ještě :-)) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:38

žluťásek právěže balík z tlamy už mám na cestě, čtyři hry, ehm. Ale tu Sagradu mají i na Alze, jsem koukala, tam určitě něco kupovat budu. Oboje stojí celkem dost peněz, tak nechci, aby to leželo v koutě, proto ta porada s mamkou.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:42

Potrefenáhusa tak to zapínání do obraceneho T na zádech měla pyžamka, která jsem koupila ve Francii. Naštěstí až na stojící dítě

To se dalo - prostě jsem jela odshora jednu patentku za druhou a pak to samý zleva doprava. Časem mi došlo, že je to asi kvůli prebalovani, ale to už jsme nepotrebovali.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 21:46

Evaeva haha, vidím, že nosím dříví do lesa

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 22:05

žluťásek no, přehled máš mnohem lepší, hodně jsem se inspirovala. Pošlu účet

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 23:08

Kdyz se tu opet resi ty hry

Mate nekdo Monopoly junior? Stoji to za to nebo mam par let pockat a jit do tech normalnich? Existuje i nova verze jakoze elektronicke bankovnictvi, vypada to atraktivne, ale rikam si, jestli to neni na skodu, ze nejsou videt ty penize fyzicky. Syn jakz takz pocitat umi, ale tohle by bylo na petileteho asi uz moc abstraktni

Offline chocholka
119 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 23:27

711990 Pinot Noir jee, dekuji za tipy, urcite neco z toho vyberu, vsechno je to moc fajn, asi tedy nejdrive po konzultaci s rodici, ono je totiz dost pravdepodobny, ze neco z toho ma. Ty deti toho maji dneska tolik...