Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 23:39
Reakce na chocholka:

Ty deti toho maji dneska tolik...

​Zvlášť, když mají starší sourozence

Ale Vánoce mám vyřešeny. Zdálo se mi, že toho už mám až moc, ale naši mi do toho hodili vidle tím, že mám za ně pořídit každému dárek/dárky za dost vysokou částku, takže část věcí jsem přehodila na ně a staršímu jsme ještě přikoupili koloběžku a mladšímu (jako že mladšímu, je to samozřejmě pro oba) Magformers za pěknou dardu a je to! Jupí! A už tu nechci vidět žádné tipy! Už nic nekoupím, jasný?!

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 23:51

Gatita máme monopoly s tím elektronickým bankovnictvím, je to nějaka zrychlená verze, pětiletou to teda nezajímá, na to je to moc rychlé a abstraktní, prostě se přikládají karty (platební nebo ulic), počítá to samo. Pak máme monopoly klasiku, to zvládá ten čerstvě osmiletý, ale je to hra na 1-2 hodiny a to ho teda nebaví, ale to záleží od dítěte.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. listopadu 2020 23:58

Evaeva děkuji pěkně, právě jsem nechala v eshopu dva tisíce za fixy na šutry, hry si zaplať sama

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 00:05

Gatita mě monopoly nikdy nebavily a myslím, že teď vychází mnohem lepší hry, zajimavejsi herní mechanismy, propracovanější. Jestli netrváš na monopolech z nostalgie, tak bych sáhla spíš po současnějších hrách.

Ale jako samozřejmě chápu, my měli dostihy a hráli jsme je často, protože koníčci

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 08:01

MaeGandal dekuju

žluťásek netrvam, sama jsem je ani nikdy nemela, ale syna by asi bavilo neco nakupovat, trochu pocitat a tak. A nic jineho me nenapadlo. Tak ja to asi nekoupim. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 08:06

žluťásek jeste jsem vygooglila nejakou albi hru o nakupovani, tak mrknu i na to.

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 08:15

Karja já měla z Pinokia úplně super kusy s lištičkama

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 08:19

chocholka ještě bych zařadila do tipů Tatra. Tam ale spíš, jestli mají zahradu, u nás to byl nejvytíženější dárek, neustále jsem ho na ní musela vozit  hraje (teď už hrají) si s ní čtvrtý rok.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 08:23

Gatita tak se zkuste podívat na velbloudí dostihy. Je to taková sázková hra, dost rychla. Přijde mi nato ještě trošku malej, ale mladší to už se staršíma bratrancema zvladala.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 09:11

Evaeva asi už jdu pozdě, ale mně se moc líbila kniha Ahoj socho, vydala to Galerie hlavního města Prahy a je to o umění ve veřejném prostoru a jak se koukat kolem sebe. Jsou tam i tipy na rlzné procházky Prahou. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 09:12

Myrtila moc gratuluju! 

Online Tabea
8151 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 09:22

Gatita Na nakupování a trochu počítání máme Tuhle hru.

Nevim, jestli se prodává i s českým návodem, ale je fakt jednoduchá na pochopení a hezká. 

Online Tabea
8151 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 09:25

chocholka bobbycar! Do bytu radši s tichýma kolama  naše děti na nich u babičky jezdí doteď, 3&6 let. Na boty je to teda trochu mor, jdou ale koupit chrániče. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:01

Evaeva Hele....já do toho tobě ani vašim nechci mluvit, ale třeba těch krystalů bych se fakt nebála, to není nějaký "vyrábění", ale reálný pokus  a výsledky jsou fakt dobré a zajímavé. Nějaké vyrábění šperků, mýdel nebo tak, to by u nás taky neprošlo. :-)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:19

Když už je tu řeč o hrách, nemáte tip na dobrou hru pro dospělé? Ideálně pro 2 hráče. Karanténa je dlouhá a je umění najít něco, co muže baví. Z toho co doma máme si rád zahraje Scrable, Timeline a Cardline, vyjímečně Railroad ink... Naopak ho vůbec nebaví hry jako Carcassone, settlers, Pandemie... V partě ještě zvládne AZ kvíz a Krycí jména, ale hrajeme teď většinou ve 2. Hlavně nic se složitými pravidly a hry kde je výsledek jen dílem náhody. A mě už zase k smrti nebaví 3x týdně ty scrable

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:24

MPLee Pro dva Patchwork!

Nebo koukni na Quoridor, Quarto, Abalone, jestli chceš strategičtější.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:29

MPLee nás baví i ty zeměpisné, Kde leží Uppsala, Kde leží Kotěhůlky a ještě je jedna o hradech, tu nemáme.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:33

Proc polovina lidi, co prodava detske obleceni na bazaru, neni schopna napsat velikost a kdyz se na ni ptam, tak se ani neobtezuji podivat se, co je na cedulce, ale odpovi mi stylem "kupovala jsem to pro rocniho syna"? Hm, fajn... A ten byl jak velky? Ja uz chci ty otevrene obchody s detskym oblecenim, nebo si snad zajdu koupit par naboju

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:41

Zuzuli To mi povidej, ja uz od soboty kupuji zimni bundu. Uz normalne se na to asi vykaslu, vezmu tisicovku a koupim jako druhou nahradni novou. Hrozny!!!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:54

Karja pre deti či pre seba? Ak pre deti, pošlem ti bundu ak chceš, moja malá ich má celkom slušné množstvo