Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 10:55

Karja kdyz se uz clovek probere tim balastem, jako merino kukla s dirou za 500, opravu nechavam na nove majitelce, nebo puncochace z pepca po dvou detech, jen za 300... Najde neco uchazejiciho, co splnuje podminky, tak tam neni velikost, prodavajici nikdy neodpovi, nebo jedna zenska, od ktere jsem chtela koupit kombinezu mi napsala, ze ted se ji nechce nikam na postu ani zasilkovnu, at ji napisu za tyden. A ted mi jeste zkazila naladu kamaradka, co kupuje obleceni pro dite na vinted, ze se hodne casto setkava s tim, ze nekdo nafoti novou vec, pak v ni necha celou zimu valet dote v blate a nakonec ji prodava s tema starejma fotkama jako novou, nenosenou. Ja se snad hecnu a zajedu do toho tesca na zlicin a neco tam konecne koupim, at to je cokoliv

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:01

betsey Noo a bude ji to? Potrebuji 104 velikost;-). My mame hrozne moc podzimnich, ale zimni vubec  Ted mam neco rozjednanyho, pokud mi do vecera neodpovi, tak snad te i budu obtezovat:-D

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:01

MPLee Great Western trail ten je uplne nejlepsi! Nebo primo pro 2 by vas mohla bavit Watergate. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:03

Zuzuli Mne zatim z vinted prisly prima veci, ale objednavala jsem fakt zatim treba trikrat....Hodne mi vyhovovaly ty prehrabavaci bazary, co se konaly tak ruzne po kulturakach, tam byly fakt skvosty kolikrat! Ale uz to neni plus stejne bych uz mela horkotezko hlidanj.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:08

Garfie věřím, ale obávám se, že by to nepřošlo:) u knížky je aspoň jistota, že jí přečte, i když to třeba nebude ono. Ona by i vyráběla, ale nerada to dělá jen tak, třeba teď mým klukům k narozeninám ušila krásné dinosaury, ráda kreslí, ale jen v tom kroužku.

@bram díky, kouknu na to

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:09

Karja mne se docela osvedcily prodejni alba na fb skupinach, tam to vetsinou probehne rychle a bezbolestne. Hlavne, ze jsem jako bezdetna tvrdila, ze se rozhodne nesnizim k nejakemu prodavani do fb skupin o detech

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:10

Karja já mám s vinted taky jen dobrou zkušenost, objednávala jsem teda párkrát.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:12

MPLee existují i krycí jména duet, mě baví, i ten patchwork

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:18

Zuzuli :-DHahaha, tak na tom snad neni nix ponizujiciho? Kompletni zimni vybava dvakrat na kazde dite nova by nebyla zrovna za hubicku;-)

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:27

Já jsem na ty bazary strašně líná asi, plus bych na ty lidi neměla nervy. Stačí mi vždycky ty story, co si tady přečtu, a utvrdí mě to v tom, že radši Lidl, Tesco a Pepco než bazarové. A prodej, na to už vůbec nemám nervy. Jestli synovec urychleně nepočne, letí to všechno do kontejneru.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:29

Zuzuli toho balastu jsou tam fakt mraky, ta ztrata casu za tu usporu kolikrat nestoji. Ale ja ted jedu tak trochu eko , tak mi to zas tak nevadi. Ted v tech nouzovych stavech mi ty bazary prisly efektivnejsi nez eshopy. Velikosti prebrane, k tomu postovne... Vetsinou si teda moc nedopusuju, najdu nekoho z nejblizsiho okoli a hned jedu. Mam to rychleji nez kdybych to objednavala nove. Ted naposledy jsem si odnesla za 700 plnou tasku lyzarskeho obleceni z lindexu (vypada uplne nove) a hromadu zimnich doplnku. Az jsem se trochu hanbila. Jinak nase stare kramy moc neprodavam, snazim se to spis udat sousedkam. Ted jak jsou zavrene obchody, tak se mi hezky procistila skrin:)

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:33
Reakce na Zuzuli:

Karja kdyz se uz clovek probere tim balastem, jako merino kukla s dirou za 500, opravu nechavam na nove majitelce, nebo puncochace z pepca po dvou detech, jen za 300... Najde neco uchazejiciho, co splnuje podminky, tak tam neni velikost, prodavajici nikdy neodpovi, nebo jedna zenska, od ktere jsem chtela koupit kombinezu mi napsala, ze ted se ji nechce nikam na postu ani zasilkovnu, at ji napisu za tyden. A ted mi jeste zkazila naladu kamaradka, co kupuje obleceni pro dite na vinted, ze se hodne casto setkava s tim, ze nekdo nafoti novou vec, pak v ni necha celou zimu valet dote v blate a nakonec ji prodava s tema starejma fotkama jako novou, nenosenou. Ja se snad hecnu a zajedu do toho tesca na zlicin a neco tam konecne koupim, at to je cokoliv

​coze?  Tak to by vysvětlovalo, proč je tam tolik novych věci z lindexu s visackama jen o málo levnější než v obchode, furt mi nebylo jasný, jak se na tom dá vydělat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:35

Gatita u nás zas jsou pořád nějaké děti v očekávání nebo by mohly být, takže máme ve sklepě krabice oblečení, vaničky a tak:)

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:40

Evaeva no ja to hrozne dlouho syslila, mam svagrovou, u ktere bych si moc prala miminko....ale nevypada to a nechci mit doma pytle a krabice. Nakonec se to sysleni trochu vyplatilo, protoze jsme se trochu necekane vybicovali k druhemu diteti, ale uz to doma nechci.staci, ze mam mezi detmi 4 roky a musim skladovat veci po starsim.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:41

Potrefenáhusa ty jo, to mi taky vrtalo hlavou.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:46

Potrefenáhusa

AAha, taky jsem se nad tím teď pozastavila. Jinak já kupuji většinou nošené nebo značky, co moc nefrčí, tak jsem se ještě se žádnou ochcávkou nesetkala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:48

Gatita naše mamka to pro nás schovávala 8 let. Ale mezitím to měla půjčené jedna kamarádka, moje švagrová, druhá kamarádka,... Vlastně se to pořád točí. Až si budu jistá, že další dítě nebudu mít ani nějakým omylem:), udeřím na ségru:)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 11:57

tina 

Já od nich taky měla pár krásných kousků pro holčičku. Ale souhlasím s Karjou, kvalita špatná, vytáhlo se to a zežmolkovalo po prvním nošení. Pak už to teda zůstalo tak. Ale třeba M&S nebo Lindex maj taky pěkný věci, který už jedou 2. nebo 3. kolo, a vypadají pořád dobře, líp než Pinokio po týdnu nošení.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 12:02

711990 MPLee já bych jen podotkla, že Great western trail není uplně vhodná pro rodiče malých dětí. Už ji máme skoro rok a dohráli jsme ji do konce slovy jednou je to fakt na dlouho.

Gatita já mám švagrovou u které to hned tak na miminko nevypadá, ale někdy ho bude chtít, tak jsem ji řekla že jí dám co bude chtít, ale bude to skladovat u sebe doma. Takže už si odvezla menší krabici věcí a zbytek jsem dala jedné samoživitelce. Je to super na to se těším už od začátku těhotenství, jak se budu zbavovat těch krámů

betsey kdybys náhodou měla nadbytečnou nějakou bundu 92, tak ráda odkoupím

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 12:02

Ne druhe ditko jsem temer vsechno zatim koupila z Vinted, neco dostala od kamaradek a teplacky jsem usila ze zbytku latek doma. Nedelam to ani kvuli cene, spis z ekologickeho hlediska, kdyz uz jednou ta vec byla vyrobena a porad je hezka a funkcni, tak je zbytecne kupovat dalsi nove vyrobenou, hlavne kdyz to ma slouzit jen par tydnu/mesicu... Nove kupuji boty a pripadne nejakou funkcni vec (napr. bundu Reima bude mit starsi nyni 2. sezonu, tam se ta investice vyplatila). Snazim se i veci po detech prubezne prodavat nebo rozdavat, to uz jde hur. My ale bydlime ve velmi malem byte, nemuzu si dovolit tady neco extra skladovat, aby nas ty veci nezavalily. Rozdil mezi hledanim na eshopu a na vintedu nejak nevidim, vsude si vyselektuji co chci, v jake velikosti, pripadne znacku a nemusim se hrabat hromadama balastu