Nasi ted vyklizi dum po babicce a je tam porad obleceni po mych sestrenicich ktere tam jako male bydlely. Takze nyni ze skrini vyhazuji 15-20 let stare detske obleceni ktere davno to mohli prodat nebo darovat. I kdyby to odnesli do romske osady za mestem, aspon by to melo vyuziti. Takto to jen x let stalo nekde, zabiralo misto a nakonec se to stejne jako odpad vyhodi...
Vše o těhotenství a dětech
Nebude to s tím lindexem spíš tak, že to nakoupí ve slevách a pak prodávají? Toto bylo za mých času s Nextem. Když člověk přišel na ten vyprodejovy den, byla tam hromada paní, které braly zboží hlava nehlava a počítám, že to pak viselo na mmb za 2/3 nové ceny.
Potrefenáhusa aha, ja jsem na to obleceni taky koukala a myslela jsem ze to nakoupili v nejakych slevach a ted prodavaji za temer normalni cenu, ze takto se jim to vlastne vyplati. Anebo ze toho nakoupili /dostali hodne a nestihli unosit. Asi jsem naivni ![]()
continuity Jj, presne tak se to dela;-)
Já mám tohle s hračkama. Ty stavebnice se mi hrozně líbí, syna to baví, fajn. Ale pak si představím ty továrny jak chrlí tuny plastových kousků a je mi z toho trochu ouzko, protože toho musí být neskutečná kvanta. Celkem ráda to kupuju z druhé ruky právě z tohohle důvodu a jednou se chystám to ze stejného důvodu prodat za nízkou cenu - aby si to pořídil někdo, kdo o to opravdu stojí.
nakupovat alebo predavat po bazaroch je niekedy ozaj pre silne nervy. teraz sa snazim predat sportak valco aj s prislusenstvom za polovicnu cenu a zaujem bol len o tie doplnky
kocik je v dobrom stave a odrety je na jednej strane trochu na konstrukcii za co mohla obsluha pri cestovani lietadlom. vsetko som podrobne nafotila a rozpisala a furt nic
continuity Hehe, když začalo Tchibo a nemělo v něčem konkurenci, konkrétně v těch nepromokavých super lacláčích a bundách, tak to podnikavky prodávaly i za víc, než to stálo v obchodě.
Sweet Potato Jo to taky. Ale to osobně za podvod nepovažuji, i když trochu vychcané to je. na rozdíl od prodeje obnošeného zboží jako nového ( mmch to už na těch sítích není hodnocení prodejce?). Pokud to dělá pravidelně, musí to být vidět.
Ad vinted- naposledy jsem si spálila prsty sama, objednala jsem si krásně modrý svetr s vlnou a alpakou. Přišel sražený svetr pánského střihu, z fotek to bohužel nebylo zřejmé, byla jsem pěkně naštvaná... Na děti kupuju buď nové ve výprodejích a akcích, pokud jsou to nějaké velmi nízké finální ceny, tak i větší velikosti do foroty a opravdu se mi vyplatily některé "značky", protože mladší dcera to zvládne donosit po starší. Reima je kapitola sama pro sebe, to jsou skvělé věci, objednávám je z jejich eshopu taky ve výprodeji. Oblečení, co jsme měli do roka pak bylo po dvou dětech v tak dobrém stavu, že si že ho rozebraly dvě moje kamarádky. No a velkou část nakupuju v dětských sekáčích. Při tom všem jsem naštěstí musela vyloženě vyhodit jen minimum věcí, které byly dotrhané, nebo vytahané/s přetočenými švy.
Sweet Potato continuity mně nad takovými praktikami vždycky akorát tak zůstane rozum stát... kolikrát radši prolezu místní sekáče, než se nechat napálit od nějaký blbky...
eless my sme sa pokusili predat trojkombinaciu, z ktorej sme vyuzivali len hlboku korbu a autosedacku, chceli sme predat povodne za asi tretinu povodnej ceny, postupne som zlavnila na stvrtinu, k tomu som davala zadarmo fusak original ku kociaru. Jedinou vadou boli male odreniny na konstrukcii, inak top stav. Ozvali sa asi 3 ludia, jedna pani to chcela este o tisicku zlavnit, a nakoniec nikto sa ani na ten kociar neprisiel pozriet... Tak ho pouzivam teraz na druhe dieta, aj ked mi stopercentne nevyhovuje...
a vlastne mam jednu negativni zkusenost s vinted a to kojici polstar- koupila jsem polstar bez podsivky, takze kdyz ho chci vyprat, musim vyndat vypln a pak ji tam zase nacpat (nastesti to nejsou kulicky
). Nejak mi nenapadlo se na to zeptat, mela jsem to za samozrejme ze kazdy polstar ma 2 vrstvy.
dynda hmm, tak já měla ty věci kupovaný 2016 a až na jedny tepláčky, kde se děsně seprala barva, tak je to skoro jak nový i po druhým dítěti. Tak šli s kvalitou asi fest dolů:(
Sairon naposled sme hrali kdyz Tonda spinkal v satku...od ty doby smula
to je fakt! Ale je to moje nejoblibenejsi hra
Asi jo, kupovala jsem minulý rok.
711990 Což mi připomíná...Ptáčci pořád nechybí?![]()
Sweet Potato vubec! Jsem rada, ze jsou vajicka v bezpeci a ne v zaludku toho naseho pelikana![]()
Tak děkuju![]()
Karja no neni
taky tam uz nakupuju. Kupovat kombinezu za 1200,kdyz z ni za dva mesice vyroste, se mi fakt nechce.
Gatita ja uz ulovila i super veci, jako je treba uplne nova merino kukla manymonths za tri stovky. Zatim nove kupujem jen veci, jak body a puncochace nebo leginy, svrchni obleceni ma z druhe ruky. A i ty vyprodane eshopy mi nedavaj moc na vyber. Docela jsem si ted oblibila marketplace a ty fb skupiny. Jen ten vinted nejak nedavam ![]()
Zuzuli na vinted nejsem. Registrovala jsem se pred par lety a jedina moje aktivita byla, ze jsem zapomnela heslo![]()
marieu jestli mas rada reimu, tak obcas byva na zalando lounge - meli tam kombinezy ani ne za 1500, coz je pomalu min nez za bazarovou. Letos jsem ji nekupovala, ale rikala jsem si, ze je to slusna cena. Jenze na ten nas 1 tyden na horach na blate mi prisla i tahle okase zbytecna a koupila neco z druhe ruky.
Potrefenáhusa Gatita dzizisketa Jako s tím systémem-vyfotím nové a prodám obnošené-taky hledím, ale jinak mně se třeba často stává, že prodávám nové věci. Tchýně nakupuje docela dost dětem a často se stane, že netrefí velikost, třeba teď jsem prodávala úplně novou zimní bundu z Nextu. Vlastně prodávám spíš nové, než obnošené, protože s tím už se mi za těch pár peněz nechce drbat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí