Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 21:46

Evaeva Sambo se taky zapojuje, ale on si spis umi s detmi hrat, jako poradek absolutne nezvlada, takze prace doma neubyva. No a jak ted nejezdi do prace, tak mu to dost leze na mozek a hodne casu po pracu travi sam venku, ale ja se mu nedivim.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 21:51

continuity Jj, ony jsou hodne takove citlive, proste furt ty rodice si uzurpovat. Se starsi se to zlepsilo tak v roce a ctvrt,roce a pul.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 21:53

Karja no to bylo i u nás, ono to vážně bude časem lepší. Jen se toho dožít, no. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:03

Karja já bych byla i ráda, kdyby si muž občas udělal čas na sebe. Já bych to zvládla, ale zase že bych ho přemlouvala, ať si jde zaběhat, to zas ne, že jo. Ale on teď v podstatě jen pracuje nebo se stará o děti/hraje si s nimi. My teda máme od půl deváté klid, tak si snad odpočine aspoň tehdy. Ráno jeden dělá snídani, druhý převléká děti, snídáme v podstatě postupně, po obědě uspává mladšího, zatímco já obědvám,...

Taky mi přijde, že tvoje holky volají po pozornosti, u staršího mi to tak taky přijde, ale holt se nemůžeš rozkrájet. Nakonec z toho budou těžit, až budou větší.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:04

Karja 

Vypravujeme se ven za neskutecneho revu, pri kterem asistuje cela rodina vcetne sousedu, nebot si mysli, ze tim eliminuji rev a prispeji k rodine pohode

Tohle přesvědčení lidí, že když budou stát nad řvoucím, vzteky fialovým dítětem, s rukama vbok, a udílet rady, napomenutí a výčitky, že to zoufalé matce strašně pomůže, je fascinující. Moji tcháni jsou mistry tohoto oboru.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:07

Tiež mám ukricane deti, volume milión (nemyslím uplakané ale strašne hlučné). Starší je najhorší keď volá po pozornosti. Keď som s ním sama a venujem sa mu, zmení sa na dokonalé, tiché, múdre a aj dobre dieťa. No ale na to mám čas tak hodinku za deň

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:22

Pinot Noir Nee, to oni je chlacholi a chteji pomoct, ukazuji hracky, bagry, zpivaji, mluvi o sousedovi, co je slysi brecet....ale spis to zdrzuje a zavazi, hlavne to malokdy pomuze:-D. Tak je to zbytecnz spis kvuli nim, muj tata mi jdr fakt asistovat vzdy kdyz je doma, takze ho to zbytecne zvedne od cinnosti, ale prej nechce aby mala brecela:-D. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:22

Karja no já si to tak nějak umím představit, akorát mi stačilo jedno takový:D chudák školačka šla uplně bokem

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:27

Karja no vždyť, oni taky jako chlácholí, ale ty naše sígry to ještě víc rozzuří. Teda asi je to chlácholení, ale nemůžu se zbavit tušení skrytého poučování a usměrňování. Prostě to nenávidím, přála bych si v těchto situacích, aby všichni vysmahli, no

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:31

Pinot Noir :-D:-D Jo moji rodice ted zkrotli, ti uz moc nepoucuji. Ale minuly tyden jsem deti vypravovala ven za pomoci piskotu, normalne jsem ji cpala do pusy behem oblekani, prisla jsem si jak s pejskama.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:38

Karja to je fakt strašně strašný, co popisuješ

Já vím že je to všechno jen období, já se upínám k jednomu roku, tak od 11 měsíců už to byla s příšerkou celkem pohoda a zábava. Jen úplně nevím jak přežiju teď to období kdy už se bude krteček hýbat, ale ještě bude úplně bez mozku... to budu ještě vzpomínat na to jaký to bylo když jen ležel a vztekal se.

A jak jsi to dělala s uspavanim starší? Co v mezičase dělala malámalá?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:44
Reakce na Karja:

Pinot Noir :-D:-D Jo moji rodice ted zkrotli, ti uz moc nepoucuji. Ale minuly tyden jsem deti vypravovala ven za pomoci piskotu, normalne jsem ji cpala do pusy behem oblekani, prisla jsem si jak s pejskama.

​dokud jsem děti neměla tak jsem si to plánovala že je budu vychovávat jak psa- za pomocí piškotů a klikru akorát mi nebylo úplně jasný co budu dělat do doby než budou moct ty piskoty.  

Možná jsem u toho měla zůstat a třeba bych měla větší výchovné úspěchy než teď

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:46

Evaeva hej presne to jak za jekotu chystam kasi, obed nebo snidani a mala se mi cpe mezi nohu a linku a odstrkuje me, no jako ja se priznam ze ji klidne spadnout necham, at se uci dusledkumvetsinou si k ni pak drepnu na zem, a reknu ji ze ceho tim dosahla?

Karja tak ted si rikam ze ac je muj muz jakykoliv, tak s holkama ma trpelivost snad nekonecnou, ale kdyz se nastve uz i on, tak to byva celkem huste...

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:48

Sairon Hele to bylo desny, jsem rada,ze uz spat nechodi. Kdyz se mala nehybala, tak si hrala na zemi. Mela takovou specialni hracku, kterou jsem ji davala jen na to cekani, aby ji mela vzacnou. To par minut vydrzela, par minut brecela. Pak se zacala hybat a hlavne mit tu separacni uzkost, ze I deset vterin bez maminky bylo moc. Tak velkamala usinala sama. No, ale pri jaky ,,kulture,,. Vetsinou si pritahla perinu do obyvaku, mazlila se na ni s plysakem, my se drzelz stranou a usnula. Ale fakt to bylo nekdy desny, ze se tam dvacet minut valela, pak prisla ze neco chce, pak se sla zase valet... jindz ale usnula do 2 minut. ted jsme ji sebrali dudlika a bez nej v poledne neusne. Spi tak tech 11, 11,5 hodin, tak snad ji to staci. Nekdy je blbej den, jde videt, ze je unavena nebo usne skoro za chuze, ale uz ji vubec nedokazeme po obede uspat.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:50

rasaNori Sambo ji taky mel,, ale hodne to padlo tou karantenou, fakt mu to hraje hodne na nervy jak nechodi do prace.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:57

rasaNori ježiš, to mi dělá mladší, nacpe se mezi mě a linku, odtlačuje mě a vždycky se narazí o úchytky (máme takové ty dlouhé tenké nerezové tyčky), až řve, ale stejně tam příště vleze zase! 

49376 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 22:58

Pinot Noir dělají to všechny!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 23:01

Sairon No a to bezmozkove hybani. S tou starsi byla pohybova pohoda, o tu jsme se nebali, vubec jsme ji nehlidali...ale tohle je akrobat. Bezim vylit nocnik a prijdu a malamala sedi v 11 mesisich na gauci. Pritahla si pres cely obyvak odrazedlo, z nej vylezla na detskzy stolecek, ze stolecku na gauc. Uz jsme takhle dali pryc hodne kusu nabytku, ty vysky ji lakaji, navic si pak I stoupne a to uz by byl vysoky pad. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 23:08

viktorka_od splavu u staršího si to nepamatuju. Ten vyházel obsah celé linky na zem a šel po svých. Tento též vyhází všechno, ale pak tam vocmrndává i nadále a sápe se na mě... Bude to možná i vztahem k jídlu, tamten se z blízkosti jídla rychle zdekoval pryč, zatímco tento by nejradši ochutnával přímo z hrnců

49376 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 23:09

Pinot Noir nn on na sebe prostě usilovně upozorňoval, snažil se mě odstrčit od toho co jsem dělala abych se věnovala jemu