Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 10:33

Karja náš bude mít rok a půl, tak už se trochu zdokonaluje, ale pořád se mi zdá na lezení po skříních malý. A přesně, pořád si něco přísunu je, aby se dostal, kam nemá. Co umí stát, tj. dávno před tím, než začal chodit, tohle pochopil a  pořád stěhuje. Zrušili jsme židle, jíme na stojáka, protože to se nedalo uhlídat.

Edit: jo a já se tolik nebojím pádu na hlavu jako o zuby, to je moje noční můra.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 10:38

Pinot Noir Jeee,na zuby jsem vubec nemyslela, tak dik no:-D:-D. Ja taky nechapu, jak takhle brzo mohla pochopit to prisunovani. Velkamala sI hrala na gauci s penizky a ona se na to chtela dostat. Prisunula sI detsky stolecek, k nemu auticko a sup vesele si tam sedela a hrala si. Nechapu, normalne si.udelala schody!

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 10:43

Karja když pominu ty děsivé příběhy(fakt tě lituju), máš neuvěřitelný vypravěčský talent. Vydrž, brzo bude líp. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 10:49

Karja malá je chytrá! Náš přisunování ještě nepochopil, ale aby vylezl na gauč mu stačí třeba deka na zemi. A navíc starší pochopil, že když mu přinese stupínek, může lézt za ním, takže mu to nosí on.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 10:59

Pinot Noir ja se prave bojim tech urazu hlavy. Nas mladsi se do ni praskne nekolikrat denne. Neda se to uhlidat, jsem porad u nej, ale kolikrat ho nestihnu chytit vcas. Meri asi 80 cm, pada ze stoje dozadu a jsou to hrozne rany do temene. Ta lebka musi zazivat hrozne otresy, neni to nic zdraveho. Mame to tu vystlane ruznymi karimatkami a popujcovanymi koberci, ale vzdycky sleti nekde mimo. Po ctyrech furt lezt neumi, zato se porad nekde vikla vestoje.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 11:11

Gatita u nás jsou pády hlavou na dlažbu tak často, že jsem asi už okoralá. Ale vždycky, když uvidím z pusy krev, tak se mi udělá špatně. A bojím se podívat, odkud teče.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 11:15

Gatita přesně tohle byl náš starší. Sotva se plazil, ale už stál a pořád padal ze stoje rovnou na hlavu. Hrozné to bylo, pořád za ním a stejně jsem to neuhlídala. Zlepšilo se to po měsíci, bych řekla. Pak už padal tak nějak normálně.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 11:19

711990

MMixér, robot, to jsou nejoblíbenější Rosťovy přístroje. Včera jsme spolu mleli kafe. A až začnu příští týden s cukrovím, to se zblázní radostí. Jeho nejoblíbenější jídlo jsou brambory a je ochotný se podílet na jejich škrábání, musím si koupit druhou škrabku, vždycky mi ji zabaví a pižlá si ty své brambůrky. 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 11:22

Pinot Noir Tak u prvních zubů pořád dobrý. Dcera si někdy loni ulomila kus jedničky při basketu, to mne mrzí moc. Oprava sice vůbec není vidět, ale už na celej život má spravovanej zub

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 11:25

Fakirka Dik a to to solicham na mobilu, s klavesnici, to by byly teprve story:-D:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 12:30

Dávate deťom v zime pod prilbu čapicu? A akú? Zimná sa tam nevojde, zas budeme ťahať tu jesennú (podľa fotiek som zistila, že ju nosil už pred dvoma rokmi, jemu snáď nerastie hlava alebo čo )

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 12:35

Mrakoplas pod prilbu dávam merino kuklu z froggywear

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 12:36

Mrakoplas tenkou čepici a teď začal nosit takovou funkční kuklu, kterou loni odmítal. A jsem ráda, protože na rychlý nákup kindervejce ve večerce to můžeme využít i jako roušku.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 12:42

Jak se z toho meho usmevaveho miminka, co temer nikdy neplakalo a bylo strasne spolecenske, stala mala urvana priserka? Teda porad je usmevava (ale uz ne spolecenska), kdyz me ma na dosah sve kratke rucicky. Zatracena separacka, takhle jsem si ji fakt nepredstavovala. Muz uz ji vubec nechce hlidat, protoze mu pokazde rve, takze ji mam 24/7. Reknete mi, prosim, ze to brzo prejde 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 12:59

Zuzuli Tak v roce a ctvrt;-)

Edit: ne urcite driv. Velkamala to mela spis na oba dva rodice zaroven, takze to byla pro me pohoda. A maloumalou mi I pulhodky muze sambo pohlidat nebo moji rodice celych 10 minut. O Vanocich bude mit rok.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 13:08

letfenixa Pinot Noir no kuklu ani nejdem skúšať kupovat :(, nedá si ju na seba, aj s capicou mám čo robiť.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 13:55

Mrakoplas tak prostě podzimní čepici. Kuklu si loni taky ani nenasadil a letos ji objevil v polici a div mi nevynadal, že jsem to před ním zatajila

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 14:09

Mrakoplas podzimni tenkou cepici nebo tenkou sensor kuklu, co maji pod helmu na lyze

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 14:11

Mrakoplas syn nosí taky kuklu, kupovala jsem ji hlavně na hory, ale pod helmu je super. Jinak nosil tenkou čepici, ale to mu furt lezlo do očí nebo mu koukaly uši.

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2020 14:14

Pinot Noir Mladší si v necelém roce vyskládal z krabic pyramidu u okna. Našla jsem ho stát v otevřeném okně (1. patro).