MMy nemáme parapety. Normálně to je naprd, ale s malými dětmi k nezaplacení.
Vše o těhotenství a dětech
Taky jsem nedavno sundala dceru z parapety v otevrenem okne (okna mame v 5. patre). Manzel byl s ni v pokoji, koukali z okna, pak na chvilku odbehl vedle a ja jsem se nahodou sla za ni podivat... je mi zle jen o tom pisu
jinak take zacala vylezat na nabytek a na linku a skace, denne se tak 10x prasti. Nejak mam pocit ze cim je starsi, tim vic je neopatrna...
Mně je úplně mdlo jen vás tady čtu. Syn tyhle sebevražedné mise vůbec neměl. To musí být strašně vyčerpávající nemoci vypnout pozornost ani na vteřinu.
Mne taky, neznám to ani u jednoho.
Bezva téma. Teď jsem šla děti zkontrolovat a syna jsem našla ve dvou metrech na skříni... na zadost mi předvedl, jak tam vylezl. Z postele na okno, po parapetu ke skříni, pak stoupl na grif od skříně a vytáhl se nahoru. Tak jsem to zatrhla a jsem zvědavá, kdy tam najdu oba....
Přátelé, kamarádi, neleží úplně náhodou někomu doma tahle merino kukla od dupeto vel. 54? Neuvazene jsem ji synovi slíbila, už ji nemají a mít nebudou a on mi tu brečí a brečí, že chce hasiče.
(a vím, že přežije i lodičky a hvězdičky a taky mu je nejspíš koupím, ale kdybych sehnala hasiče, bude mega šťastnej)

Chystáme se na velký návrat do školy - právě jsem z aktovky vytáhla plesnivou mandarinku ![]()
Jste kazdopadne dál než my. Děti se po měsíci vypravily ven (koukat na stromecek), tak je ani nehonim domu.
brrr promiň ![]()
brrr takze svet je v poradku![]()
Pro prazske matky milovniku kol a odrazedel: u trojske lavky, kousek od stromovky, je paradni hriste - takova jakoby bmx draha. Par kopecku na par metrech ctverecnich, ale stravili jsme tam dnes asi dve hodiny
. Nikdo tam dopoledne nebyl, ale o wknd tam je rusno. Ale urcite to vsechny znate.
Gatita nevím, jak vypadá tohle hřiště, ale v Malešickém parku je takový možná kilometrový okruh pro malé cyklisty, dráha s kopečky, hupy. Možná by se vám to taky mohlo líbit. Ještě tam jsou vodní prvky, až bude léto.
Evaeva malesice, rikas? Dik za tip.
Zkoušeli jste někdo domácí modurit?
Gatita dobrý je i v nižboru, teochu z ruky, ale kdyby někdo chtel na vylet
Gatita my tam procházeli, když byl syn mimino, takže to nemáme vyzkoušené, ale vypadalo to skvěle.
Gatita my tam procházeli, když byl syn mimino, takže to nemáme vyzkoušené, ale vypadalo to skvěle.
Pinot Noir já to mám v merku, našla jsem to jako studený porcelán.
Evaeva já bych to ráda vyzkoušela. Jen nevím, jestli můžu použít sodu, co mám na praní? Nebo jakou? ![]()
Jsem se nějak nedostala k odpovědi. To moje nebohé dítě nastoupilo do školky vlastně počtvrté. Poprvé šel v únoru po jarních prázdninách, po dvou týdnech onemocněl, pak covidová uzavírka. Po ní nastoupil znovu a chodil docela dlouho, do půlky července. V září šel do jiné školky, střídavě chodil a nechodil, protože každou chvíli marodil. Pak jsme ho nechali asi 6 týdnů doma a teď jsou prvně scény. Dneska to celkem šlo a dokonce je teď ve školce na kroužku, tak uvidíme. On taky ví, že jsme všichni ostatní doma, tak je to asi o to horší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí